ŞEHİDİMİZ RAMAZAN EMET'İ BÜYÜK KATILIMLA DUALARLA TOPRAĞA VERDİK (FOTO - VİDEO)



Görev yaptığı Şırnak'ta göreve gitmek üzere evinin önünde beklerken PKK'lı teröristlerin alçakça ve kalleşçe düzenlediği silahlı saldırıda ilçemiz Bolvadin den 28 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ramazan EMET yiğidimizi şehid verdik.

Şehidimizin Bademli Mahallesi'ndeki evine gelen Bolvadin Kaymakamımız Ayhan AKPAY, Belediye Başkanımız Fatih KAYACAN , İl Jandarma Komutanlığından Yarbay Tamer SERT ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Başçavuş Selami KARA, şehadet haberini anne Nurten ve baba Rüstem Emet'e bildirdi. Şehidin yakınları için tedbir amacıyla evin önünde 112 Acil Servis ekipleri hazır bekletildi. Evin bulunduğu sokağa Türk Bayrağı asıldı, şehit haberini alan yakınları ve Bolvadin Halkı aileye taziyelerini iletti.

Şehid haberi tüm Türkiye de , Bolvadin halkımızı derinden üzdü. Şehidimizin toprağa verileceği Bolvadin Askeri Şehidliği nde şehidimizin toprağa verilmesinden önce gerekli tüm hazırlıkların yapıldığı gözlendi.

Şehidimizin şehadet haberinden sonra Şehidimizin evine ziyarette bulunduk başsağlığı dileğinde bulunduk. Ziyaretimiz esnasında Şehidimizin evine ve sokaktaki tüm evlere Ayyıldızlı Bayraklarımızın asıldığını , Şehidimizin evinde oluşturulan taziye çadırında Bolvadin Müftülüğünce Din görevlileri tarafından aralıklarla Kur’an-ı Kerim okunduğu , gözlendi.

Şehidimizin Naaşı 07 Ocak 2016 da (YARIN) Diyarbakır da Düzenlenecek Askeri Törenin Ardından Uçakla Afyon Askeri Hava Alanına Getirileceği , Naaş Kara Yoluyla Bolvadin e Getirilerek Öğle Namazına Müteakip Çarşı Camii Meydanındına Sığmayan Çok Çok Kalabalık Mü'minin Katılımıyla Kılınan Cenaze Namazının Ardından Bolvadin Askeri Şehitliğinde Toprağa Verileceği Bilgisi Edindik…

Şehidimizin Cenaze Töreni ve Cenaze Namazı İle İlgili Görüntüler Hazırlandıkça Wb Sayfamıza Eklenmeye Devam Edilecektir.



www.dislikasabasi.com Web Sitemiz Olarak Şehid Uzman çavuşumuz Ramazan EMET 'e Yapılan Kalleş Saldırıyı ve Dİğer Askerlerimize , Polislerimize Yönelik Yapılan Her Türlü Saldırıları Lanetliyoruz....


Merhum Şehidimiz Ramazan Emet e Allah'tan Rahmet , Geride Bıraktığı Acılı Ailesine Başsağlığı ve Sabr-ı Cemil Niyaz Ediyoruz..











































































































































































































































































































































































































































































































































































































Editör : Bulent
dislikasabasi.com