HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE FAALİYETİNDE,ÖĞRENCİLERE DİYAD'DA YEMEK VERİLDİ(VİDEOLU)





GÜZEL DİŞLİ'DE CAMİLER ÇOCUKLARLA ŞENLENDİ


Diyanet İşleri Başkalığı Projesi kapsamında ; Afyonkarahisar Müftülüğü ile Bolvadin İlçe Müftülüğü ve STK'larla Ortaklaşa Organize Edilen Ara Tatildeki Haydi Çocuklar Namaza Projesi Kapsamında Dişli İlkokulu'nda ve Dişli Atatürk Orta Okulu Öğrencileri - Dişli İmam Hatip Orta Okulu'nda Devam Eden Öğrencilerimize Okul Müdürlüğü Tarafında Gerekli Duyurular Yapıldı.

Sömestri Tatilinde Kasabamız Camilerinde ve Evlerinde Vakit Namazlarını Kılan öğrencileri Ödüllendirmek için Geçtiğimiz Cuma Namazından Sonra Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimiz tarafından Dernek Binasında Yemek Verildi. Bu Yemekte Yayla Çorba, Fırında tavuklu patates, Sulu köfte, Revani ikram etti. Davete Dişli Belediye Başkanı Süreyya GÜVENİR, Dişli İlkokulu Müdürü Bülent GÜVENİR ve Dişli Atatürk Orta Okulu Müdürü Mustafa UYAR , Dişli Camileri Din Görevlileri, Dernek Yöneticileri, Öğrenciler Katıldılar.

Merkez Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Binasında Yemek Görüntülerini , Dernekte Sohbete katılan Diğer Dernek Gönüllüsü Anne ve Bacılarımızın Çekimlerini İçeren Fotoğraf ve Video Görüntülerini İzneminize Sunuyoruz.

























































































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com