23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSU (VİDEO-FOTO EKLENİYOR)




GÜZEL DİŞLİ’DE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI; HALKIMIZIN YOĞUN İLGİSİYLE BİRLİK - BERABERLİK VE COŞKU İÇERİSİNDE KUTLANDI.




23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dişli Belediyesi Önünde Saygı duruşu ve akabinde hep birlikte söylenen İstiklal marşımız ile başlandı.


Bayram açılış konuşmasını Dişli Belediye Başkanı Sayın Süreyya Güvenir Bey Yaptılar. Bu Yıl Programı Dişli İlkokulu Müdürü Bülent GÜVENİR Başkanlığında Dişli İlkokulu Öğretmen ve Öğrencileri tarafından sunulduğu kutlamalarda Okul Müdürü Bülent GÜVENİR Bey günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Bayram sunuculuğunu Dişli İlkokul öğretmenleri Ali AKBAŞ ve Esra BİLGEN birlikte yaptılar.

Bayram coşkusu çok büyük çoğunlukta izleyicinin katılımı gözlerden kaçmadı. Dişli İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin birlikte hazırladıkları Bayram programı boyunca birbirinden güzel şiirlerin , oyunların ve yarışmalar Protokolden ve Dişlili İzleyicilerden büyük beğeni topladı.

Bayramda Dişli İlkokulu Müdürümüz Bülent GÜVENİR Bey in Babaları Emekli öğretmen Celal GÜVENİR Öğretmenimizin bütün giderleri karşılayarak ortaya çıkmasında katkıda bulunduğu DİŞLİ İLKOKULU HALK OYUNLARI EKİBİ Büyük beğeni ve takdir topladı.


Ayrıca Şeyh Şamil Oyununu sergileyen Dişli İlkokulu Anasınıfı Öğrencileri büyük ilgi topladı. Halkımız ve öğrenci aileleri Milli Oyunların Oynanması karşısında duygulandıkları böyle Milli bir bayramda Milli Oyunları sergileyen Okul Müdürü Bülent GÜVENİR ve Öğretmenlerine teşekkürlerini ve takdirlerini ilettiler.


Törende öğrencilerin sergiledikleri birbirinden güzel oyunlar Dişli İlkokulu Öğretmenlerinin güzel dayanışma örneği ile ortaya koymaları büyük takdir topladı. Bayram töreninden güzel anları izlenimlerinize sunuyor ,


Dişli İlkokulu Müdürümüz Bülent GÜVENİR Bey Başta Olmak Üzere , programı başarıyla hazırlayıp uygulayan

Bütün öğretmenlerini tebrik ediyoruz.




























VİDEO VE FOTOĞRAFLARIN İLERLEYEN SAATLERDE EKLENMESİNE DEVAM EDİLECEKTİR





BİR BAŞKA KAMERADAN GÖSTERİ VİDEOLARI




























































































































































































































































































































































































































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com