DİŞLİ ATATÜRK ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN ANLAMLI GEZİSİ




Dişli Atatürk Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencileri 13 Mayıs 2016 tarihinde Okul Müdürü Mustafa Uyar'ın organizasyonu ile Bolvadin'e anlamlı ve çok yönlü bir gezi gerçekleştirildi.

Öğrenciler Dişli Belediyesinin kendilerine tahsis ettiği otobüs ile Okul Müdürü Mustafa Uyar'ın yönetiminde ilk önce Bolvadin Huzur Evine vardılar. Öğrenciler Huzur Evindeki yaşlıların hatırlarını sorup ellerini öptüler, hediyelerini verdiler ve hayır dualarını aldılar. Burada çok duygusal anlar yaşandı. Yaşlılarımızın pek çoğunun gözleri yaşardı. Öğrencilerimiz için canı gönülden dua ettiler. Huzur Evinde kalan kasabamız halkından Mustafa Sayın'ın elini öpüp hatırını sorduklarında çok etkilendi. Dişli'li tüm halkımıza selamlarını iletmemizi rica etti. Bizler de bu vesile ile Mustafa amcanın selamlarını sizlere iletiyoruz.

Öğrencilerimiz daha sonra Bolvadin Kent Müzesine gittiler. Müzeyi dikkatle ve titiz bir şekilde incelediler, önemli bilgiler edindiler. Pek çok öğrencimiz hayatında ilk defa bir müze gezmenin ayrıcalığını ve mutluluğunu yaşadı.

3. Durak Bolvadin Fen Lisesine geçerek burada öğrencilerin özgün çalışmaları sonucu hazırlanan bilim fuarını dikkatli bir şekilde takip ettiler. Kendilerinden birkaç yaş büyük olan ağabey ve ablalarının ortaya koyduğu başarılı projeleri hayranlıkla incelediler. Gelecekte kendilerinin de bu tür projelere imza atmak istediklerini belirttiler.

En son toplu halde Horan Parkı'na giden öğrenciler buradaki Luna Parkta gönüllerince eğlenerek bir yılın verdiği zihin yorgunluğunu atmaya çalıştılar. Kısacası bir gün içinde öğrencilerimiz hem duygulandılar, hem bilgilendiler, hem de eğlendiler.





































































































































































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com