03 DIYAD'DA GENÇLERİMİZE VERİLEN İFTAR YEMEĞİ


03 DIYAD'DA GENÇLERİMİZE VERİLEN İFTAR YEMEĞİ

AFYONMADEF YÖNETİM KURULU YEMEK GÖRÜNTÜLERİ

03 DIYAD derneğimizde geçtiğimiz ramazanlarda da olduğu gibi bu sene de bekar ve yalnız kalan gençlerimize iftar yemeği verilmektedir. Gençlerimizin mübarek ramazan ayında rahat bir ortamda iftar etmeleri açısından büyük kolaylık olan iftar yemeği, desteğini esirgemeyen gönüllü üye ve hemşerilerimiz tarafından verilmektedir. Yeni haberi olan ve katkıda bulunmak isteyen hemşerilerimiz ; dernekte yer alan isim listesine isimlerini yazdırabilirler.

Bu sene kasabamız dernekleri arası yapılan istişare toplantısından sonra Avrupa Dişlilier Derneği'mizde iftar organizasyonun 1 haftalık bölümünü yönetim kurulu olarak kendilerinin karşılayabilecekleri bildirilmişlerdir. Bu özel katkılarından dolayı da Avrupa Dişlilier Derneği'ne teşekkür ederiz.


Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu (AFYONMADEF) Başkanı Ercan Köseer ve Yönetim Kurulu üyeleri 17 Haziran 2016 Cuma günü derneğimizde gençlerimiz için verilen iftar yemeğine katılmıştır. 03 DİYAD Yönetim Kurulunun da hazır bulunduğu iftar yemeği Federasyon tarafından karşılanmıştır. Toplu olarak gerçekleşen iftar yemeğinin ardından dernekte sohbet edilmiş ve genel değerlendirmeler yapılmıştır. İftar yemeğine katılan tüm misafirlerimize teşekkür eder , birlik beraberlik içinde daha nice ramazanlara erişmeyi Cenabı Mevladan Niyaz ederiz.





















Verilen iftarla bizzat ilgilenen 03 DIYAD Yönetim Kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Başkanımız Mustafa Kodeş tarafından sitemize ulaştırılan fotoğraflar;





















Editör : ibrahimy
dislikasabasi.com