AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI (FOTO-VİDEO)


AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Video Eklendi

Avrupa Dişlililer Derneği Genel Kurul Toplantısı; Dernek Yönetim Kurulu Üyelerince Belçika ' nın Vervies şehrinde yapıldı. Derneğimize ev sahipliği yapan kasabamızın ihtiyar delikanlılarından İSMAİL ÇAKIL abimize ve bizleri ziyarete gelen Dişlili kardeşlerimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ederiz.


Toplantıda Görüşülen konu ve sonuçlar:


- Geçmiş olduğumuz 2016 yılının faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

- Bilanço yönetim kurulunca değerlendirildi.

- Dişlili kardeşlerimizle fikir alışverişi yapıldı.

- Derneğimizi ayakta tutan üyelerimizin daha da arttırılması istendi.

- Verilen fikirler doğrultusunda , değerlendirmeye alınan konular not alındı. İleri ki zamanlar da bu konulardan bazılarını hayata geçireceğiz.

- Her iki yılda bir düzenli olarak yapmış olduğumuz birlik ve beraberlik gecesinin Belçika ' nin Vervies şehrinde yapılması kararının ardından kadın kollarımız ve yönetim kurulumuz aylar öncesi çalışmaları nihayi sonuca erdirildi. Burada gecemizin yapılacağı solon tutuldu. Aşçı temin edildi, Orkestra, ses düzeni, masa ve sandalyeler, masa örtüleri, yemek çeşitleri, içecekler ve çerezler, yöresel yemek ve tatlı çeşitlerimiz, çay ocağı ve gelen misafirlerin ağırlanması gibi bir çok konu karara bağlandı.
Buna göre gecemiz 16.04.2017 Pazar günü yapılacaktır. Detaylı bilgiler yakın zamanda bildirilecektir.


Avrupa Dişlililer Gecemize bu dönem ev sahipliği yapacak BELÇİKA-Vervies ' teki tüm Dişlili hemşerilerimize çalışmalarımıza yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederiz. Selam ve dua ile.


Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim Kurulu






















Editör : Cennet
dislikasabasi.com