KÜÇÜK UMRECİ HİCAZİ'DEN TÜM DİŞLİYE SELAM VE YAŞLI ZİYARETLERİMİZ(FOTO)


KÜÇÜK UMRECİ HİCAZİ'NİN TÜM DİŞLİYE SELAMI VAR

Kasabamız Halkından bu seneye umreye giden ; Kadir ve Gönül Gümüş ' ün oğlu, Mehmet Açıkgöz ve Hicaz Gümüş ' ün torunu küçük umreci Hicazi Gümüş ' ün Kabe-i Muazzama' dan tüm dişliye selamı var. Bizde üzerimize düşen bu görevi yerine getiriyor ve Küçük Hicazi'nin selamını siz site ziyaretçilerimize iletiyoruz. Bu vesile ile de Karne tatilinde ödül olarak çocuklarını umreye götüren tüm ana ve babalara ,dedelere ve büyükannelere de selam olsun.



TOPAĞIN LÜTFİ'NİN HANIMI BELGİ NİNEYİ ZİYARET ETTİK

Emekli Öğretmen Abdil Yıldırım, Ayşe Aksoy, Neriman Ölmez, Keziban Mert ve merhum Basri Yıldırım ' ın anaları 87 Yaşındaki ulu çınar Belgi Nineyi ziyaret ettik. Belgi Nine ve tüm hastalarımıza Allah'tan şifa dileriz.



ISMAHAN NİNEYİ ZİYARET ETTİK

Kadir Kandemir, Ayşe Ağılönü, Nazik Taşpınar, Sultan Kozan, Keziban Ağılönü ve Mevliya Koç'un anaları 88 yaşındaki asırlık Ismahan Nineyi ziyaret ettiğimizde; Kendini namaz kılarken bulduk. "Allah'a şükür sağlığım yerinde her gün sabah namazına kalkar, İbadetimi yapar yaradana dua ederim. Uzaktaki yakınlarıma selam söyleyin" dedi. Bizde Ismahan Nineye Allah'tan sağlıklı uzun ömür dileriz.




Editör : Mustafa
dislikasabasi.com