DİŞLİ İLKOKULU'NDA GERÇEĞİNİ ARATMAYAN SİVİL SAVUNMA VE YANGIN TATBİKATI



Dişli İlkokulu ve Dişli Atatürk Orta Okulu Tarafından İl AFAD Ekiplerince Sivil savunma ve Yangın Tatbikatı İçin Müracaatta Bulunulmuş , İl AFAD Müdürlüğü Tarafından İçlerinde Dişlili Özgür SOLMAZ Kadeşimizin de Bulunduğu İl AFAD Ekipleri Dişli İlkokulu ve Dişli Atatürk Orta Okulu'nda Tüm Öğretmen , Personel ve Öğrencileriyle Birlikte Gerçeğini Aratmayan Sivil savunma ve Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi.

tatbikat Öncesinde Uzman Ekiplerce Tüm Sınıflarda Belge,Döküman ve Diğer Görseller Yardımıyla Ön Bilgilendirme Dersi Verildi. Her iki Okulumuzda tatbikat Başarıyla Gerçekleştirilerek Deprem ve Yangın Anında Nasıl Tahliye ve Yangına Müdahale Yapılacağı Hakkında Bilgilendirme Uygulamalı Olarak Yapıldı..

tatbikatlarda Büyük Emeği Olan Özgür SOLMAZ kardeşimize ve Tüm AFYONKARAHİSAR İL AFAD Ekiplerine Teşekkür Ediyor , Dişli İlkokulu Müdürümüz Bülent GÜVENİR Bey'e ve Dişli Atatürk Orta Okulu Müdürümüz Mustafa UYAR Bey e Uygulamalı Olarak gerçekleştirdikleri Tatbikatlarından Dolayı Teşekkür Ediyoruz.




















Editör : Mustafa
dislikasabasi.com