AFYONKARAHİSAR AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ YAPILDI (Foto)


AFYONKARAHİSAR AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ YAPILDI


Amacı Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik olan "Afyonkarahisar Avrupa Dişlililer Gecesi", Belçika ' nın Verviers şehrinde çok güzel bir organizasyon ve katılımla yapılmıştır.

İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan gecemiz Kur'an-i Kerim okunmasıyla, ilahi grubunun ilahileriyle ve semazen gösterileriyle devam etti. Dernek yönetim kurulunun konuşmaları ve faaliyet raporu konuşmalarından sonra dernek üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür edildi. Gençlerimize ve geleceğimiz olan çocuklarımıza animasyon gösterileri düzenlendi. Onlar için salon dışında eğlence alanları organize edildi.

Gelen misafirlerimize sıcak soğuk içeceklerin yanında pasta börek ve tatlı ikramlarında bulunuldu. İlerleyen zamanlarda hediye çekilişleri yapıldı. Grup Yel Stutgart eşliğinde de eğlencelerimize devam edildi. Yemek fasli yapıldı ardından Derneğimize bağış toplandı. Yeni üye kayıtlarımız yapıldı ve ağa seçimine geçildi. Tatlı bir rekabetin ardından geçen senelerin ağası Karavelilerin Eminin Kadirin oğlu Mehmet KARA abimiz ağa seçildi, Uğur KARAKOÇ kardeşimizde kıl payı kaçırdığı ağalığın pastasını kesmek istedi bıçak kesmeyince de cezaya tabi tutuldu.

Gecemize gelen hemşerilerimizde bu arada bir birleriyle hasret giderdi sohbet muhabbet etti. Organizemiz gecenin ilerleyen saatlerine kadar böyle devam etti. Ayrılık vakti misafirlerimiz vedalaşarak helalleşerek geri kaldıkları yerlere döndüler.

Avrupa Dişlililer Gecesi organizasyonunda Allah rızası için gönüllü görev alan İsmail ÇAKIL abimize, Dişli03 Altın Kızlarımıza, tüm VERVIERS ' li hemşerilerimize Dernek Yönetim Kurulu olarak çok teşekkür ederiz.

Selam ve Dua ile.














































































Editör : Cennet
dislikasabasi.com