DİŞLİ'Lİ İMAM HATİPLİLER RAMAZAN BAYRAMINDA DİYAD'DA BULUŞTU


DİŞLİ'Lİ İMAM HATİPLİLER RAMAZAN BAYRAMINDA DİYAD'DA BULUŞTU


Dişli'li İmam Hatip Okulu Mezunları ve İmam Hatip okulunda okuyan öğrenciler Ramazan Bayramının ikinci günü sabah saat 10.00'da Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Hasbahçesinde sabah kahvaltısı yaptı. Kahvaltıda; Katmer, zeytin, peynir, tereyağı, tahin, domates, salatalık ve çay ikram edildi. Sponsorluğunu emekli öğretmen Ali Okumuş ve Dişli Orta ve İmam Hatip okulu müdürü Mustafa Uyar yaptı.

Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir İmam Hatiplilerin her bayramda buluşmalarından gurur duyduğunu belirtti. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Reyhan Tekeş daha önce Dişli İmam Hatip Orta Okulunda görev yaptığını, öğrencileri ve Dişli'yi unutamadığını söyledi. Emekli öğretmen Rifat Gümüş " Rabbim kulluk kitabımız olan yüce Kuran'ı çokça okuyan, okuduklarını doğru anlayan ve anladıkları doğrularla da yaşamını sürdürüp cennetine giren kullarına eylesin." Dedi. "Emekli öğretmen Ali Okumuş Bolvadin İmam - Hatip Okulunun ilk mezunları olarak okulumuza gurur duyuyorum." Kasabamızdan ilk defa Konya İmam Hatip Okuluna giden emekli İmam Hasan Dal " Ben Konya İmam Hatip Okuluna gittiğimde Afyon ve Bolvadin'de İmam Hatip Okulu yoktu." Dedi. Ali Alkan " Biz İmam Hatip Okulunda okurken zor şartlarda okuduk,. Şimdi her türlü imkan var." . Dedi. İmam - Hatip Lokman Kahraman güzel sesiyle Kur'anı kerim okudu.

Dişli İmam Hatip Ortaokulu ilahi grubu Öğrencileri güzel ilahilerle dinleyicilerin beğenilerini kazandı. Daha sonra Kur'anı kerim okuma yarışmasında birinci, ikinci ve üçüncü gelen öğrencilere ödülleri verildi. Gelecek yıl sponsorluğu Muammer Solmaz ve Latif Uyar üstlendi. Topluca hatıra fotoğrafı çektirildi.

























































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com