TERZI MEHMET KARAKOÇ HAKK'IN RAHMETINE KAVUSTU (CENAZE ve YEMEK FOTO)


Kasabamizin Malazgirt Mahallesi ' nde ikamet eden; Ugur, Mustafa, Ahmet ve Arife Karakoç'un babalari, Sehri Karakoç'un esi

Terzi Mehmet Karakoç

69 Yasinda Hakk'in rahmetine kavusmustur.

Terzi Mehmet agabeye Allah'tan rahmet, ogullarina, kizina, gelinlerine, torunlarina ve Karakoç ailesine sabri cemil dileriz.

Merhumun cenazesi 26 Haziran Sali günü ögle namazina müteakip kilinan cenaze namazindan sonra Disli mezarliginda topraga verilmistir.































































RAHMETLI TERZI MEHMET KARAKOÇ AGABEYIN YEMEGI VERILDI

25 Haziran pazartesi günü aramizdan ayrilan Terzi Mehmet agabey için evlatlari Ugur, Mustafa, Ahmet Arife ve esi Sehri Karakoç Disli Yardimlasma ve Dayanisma Derneginde yemek verdi. Davetlilere; Yayla çorba, etli bulgur pilavi, üzüm hosafi, bamya ve tahin ikram edildi.

Yemekten sonra Din görevlileri kur'ani kerim okudu ve dua etti. Allah kabul etsin.Terzi Mehmet agabey ve Karakoç ailesinin geçmislerinin canina degsin.




























































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com