AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ BÜYÜK BİR COŞKU İLE YAPILDI (FOTO)


AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ BÜYÜK BİR COŞKU İLE YAPILDI

Avrupa Dişlililer Derneği tarafından sitemize ulaştırılan , 21 Nisan 2019 Pazar günü gerçekleştirilen gece ile ilgili haber metnini siz değerleri ziyaretçilerimiz ile paylaşmak istiyoruz;

Sevgili Dişlili Hemşerilerimiz,

Avrupa'da yaşayan Dişlili hemşerilerimiz için hazırlamış olduğumuz ve her iki yılda bir olmak üzere düzenlediğimiz birlik ve beraberlik Gecesini hayırlısı ile tamamladık. Gecemize katılan misafirlerimizi gerektiği şekilde ağırlayabildiğimizi umuyor ve hepsine de icabetlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Gecenin hazırlanmasında ve güzel geçmesinde katkısı olan bütün bay , bayan ve çocuklarımıza emeklerinden dolayı minnettarız. Bölgemizdeki ev sahipliğini yapan bayanlarımıza ve genç kızlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah onlardan razı olsun.

Ayrıca derneğimizin davetine katılarak bizleri memnun eden İstanbul 03AFDİYAD dernek başkanı Mustafa Kodeş ' e icabetlerinden ve derneği adına katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Bilindiği üzere her gecemizde derneğimize katkı amacıyla Ağalık yarışması düzenleniyor. Bu gecemizde de rekor bir miktarla 3. Hanım Ağa seçilen, derneğimize maddi-manevi her zaman katkıları olan Özdemir ailesinden Kaya Özdemir'in eşleri Mürüvet Özdemir ' e katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Kendisi derneğimizin nazarında önümüzdeki iki yıllık süreçte kasabamızın Hanım Ağasıdır.

Bu arada derneğimize bağışta bulunarak katkı sağlayan, uzak yakın demeyip bizleri yalnız bırakmayan ve derneğimizin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında köprü vazifesi gören bütün hayırsever vatandaşlarımıza da teşekkür ederiz. Katkısı olan herkesin hayırlarını Allah Kabul etsin.

Derneğimize sponsorluk yaparak katkı sağlayan Kaan Market(Hakan Yıldırım) , Erciyes Reisen (Bielefeld) ve gecemize katılmamasına rağmen bağışlarını esirgemeyen Uğur Karakoç (Gafur) kardeşimize derneğimiz adına teşekkür ederiz.

Menfaat gözetmeksizin derneğimizin yönetiminde ve geceniz hazırlanmasında başrol oynayan , gece gündüz demeden titizlikle çalışan yönetimdeki arkadaşlara da kurul adına teşekkür ederiz.

İnşaallah derneğimizin bir daha ki organizasyonun da buluşmak dileğiyle.

Allah ' a Emanet Olun

Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim Kurulu

Adem Çınar tarafından sitemize gönderilen geceden fotoğraflar;





































































































Editör : ibrahimy
dislikasabasi.com