BARABARI'NIN HALİL AMCANIN ZEVCESİ UMMAHAN TEYZE HAKK'IN RAHMETINE KAVUŞTU


Kasabamızın Mevlâna Mahallesi'nde ikamet eden; Barabarı'nın Halil Amcanın zevcesi, Ali Solmaz, Soner Solmaz, Mustafa Solmaz, Emine Uysal ve Sultan Şen 'in anneleri, Kasap Ahmet Şen ve Hanefi Uysal ' ın kayın valideleri

HACI UMMAHAN TEYZE

tedavi gördüğü Isparta Özel Hastanesi ' nde 30 Aralık 2020 günü 73 yaşında Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

Merhumeye Allah'tan rahmet, geride kalan eşine, oğullarına, kızlarına, torunlarına ve Solmaz ailesine sabr-ı cemil diliyoruz.

Merhumenin cenazesi 31 Aralık 2020 Perşembe günü 14:30 ' da kılınan cenaze namazından sonra kasabamız mezarlığında toprağa verilmiştir.

Eskilerin Hazan Mevsimi dediği sonbahar hüzün mevsimidir. Şiirlerde hüzünle bahsedilir. Özellikle eylül ayından itibaren sararmış dökülen yapraklara baktıkça ömür kitabımızın sayfalarının da birer birer koptuğunu düşünür geçen ömrümüze ağlarız.

Bir açıdan da sararan yaprakların toprağın bağrında tekrar can bulup baharda yeşereceği düşüncesiyle içten içe umutla hayatımıza yeni sayfalar açma mevsimidir güz mevsimi.

Maalesef kasabamızda Ekim ayında 9 kişi, Kasım ayında 10 kişi , Aralık ayında 13 kişi hayatını kaybetti. Tabi ki hepimiz her can toprağa düştükçe hüzünleniyoruz. Hakk'ın rahmetine kavuşan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet bahçelerinden bir bahçe olsun inşallah. Geride kalan yakınlarının başı sağ olsun.















Editör : Mustafa
dislikasabasi.com