Dişlimizde de Kutlu Doğum Haftası Hazırlıkları Devam Ediyor (Foto)
Bu yıl Alemlerin Efendisi Peygamberimiz Hz.Muhammed (s.a.s.)'ın Doğum Yıldönümleri KUTLU DOĞUM HAFTASI hazırlıkları kasabamızda tüm hızıyla devam ediyor.

Bu çalışmalar için istişare toplantısı kadınlar ve erkekler arasında daha önceden yapılmış ,

Kasabamız ÇARŞI CAMİİ'nde mevlid-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim okunacak,ilahi grubu tarafından ilahiler söylenecektir. Namaz çıkışında,cemaatten , yetişkinlerimize , gençlerimize ve çocuklarımıza; yaklaşık 1500 civarında Hz.Peygamberimizin Hayatı'nı anlatan Diyanetçe tavsiye edilen kitaplarla,yaklaşık 2500 adet te gül dağıtılacaktır.

Ayrıca iki ayrı (Kadınlar ve erkeklerden oluşan) grup hastalarımızı ziyaret edecekler,beraberinde kendilerine gül takdim edilecektir.

DAĞITILACAK PEYGAMBERİMİZİN HAYATIYLA İLGİLİ KİTAPLARIN

775 Tanesi İstanbul 03 DİYAD Yönetim Kurulu Tarafından
370 Tanesi İstanbul Afyonkarahisar AFDİYAD Yönetim Kurulu Tarafından temin edilmiştir.
355 Tane kitap ve ve 2500 adet gülün tamamı ,daha önceki Aşure Etkinliklerini düzenleyen ,Dişlili yardımsever analarımız ve bacılarımız tarafından karşılanmıştır.

Katkılarından dolayı her iki Derneğimize ve Dişlili yardımsever analarımız ve bacılarımıza teşekkürü bir borç bilir,Allah razı Olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İstişare Toplantısına katılan Kardeşlerimizden Bazı Emekli ve Diğer Camii İmam Hatiplerimizle ve Bazı Öğretmenlerimiz Mustafa OKUMUŞ Hocamızın Evinde ;KUTLU DOĞUM HAFTASI 'nda Yapılacak Çalışmalar Gözden Geçirilirken





Editör : Bulent
dislikasabasi.com