KASABAMIZDA HIZMETE GIREN TESIS VE TICARETHANELER






ZENGINOGLU PETROL ISTASYONU VE ÇAGSIRLILAR TUHAFIYE VE GIYIM MAGAZASI HIZMETE GIRMISTIR.

-I-
ZENGINOGLU PETROL ISTASYONU

Kasabamizin 1 Km ilerisinde Emirdag Yolu Üzerinde ZENGIN Ailesinin Almanya’daki Ogullari Ahmet ZENGIN Kardesimizin Sahibi oldugu, ZENGINOGLU PETROL ISTASYONU’nu hizmete açmislardir.Su anda Tesisin Isletmesinden sorumlu Tekin ZENGIN Kardesimiz Zenginoglu Petrol’de Euro Diesel,Her çesit Oto Benzin ve kaliteli Oto Gaz satislarina baslandigini Petrol Istasyonlarinda ileriye dönük basta ;lokanta-Restorant ve hali saha projelerini de zamanla hizmete sunacaklarini ifade ettiler.

Tesisin kasaba disinda , sakin bir sohbet ortamiyla,ilgi çekici yönünü olusturmasi, gerek kasaba disindan gerekse kasaba içerisinden bir çok müsterinin ilgi odagi olmayi basarmistir.Tesisin kasabamiza kazandirilmasinda emekleri geçen; basta Hüseyin ZENGIN agabey,ogullari Ahmet , Mustafa ve Tekin ZENGIN’i uzun ve zahmetli ugraslar sonucu bu güzel tesisin açilmasini basarmalarindan dolayi; tebrik ediyor,kendilerine ve tüm kasabamiz halkina hayirli olsun dileklerimizi iletiyoruz.






























-II

ÇAGSIRLILAR TUHAFIYE VE GIYIM MAGAZASI


Köy Hizmetleri’nden Emekli Sebahattin UYSAL(Metre Mustafa Amca’nin Oglu) Kasabamiz Yavuz Selim Mahallesi’nde Çagsirlilar Manifatura ve Giyim Magazasi açmistir.Yillardir ata meslegini sürdüren Uysal Ailesi fertlerinden Sabahattin UYSAL kardesimiz bu defa da Sülale adini kullanmasi dikkat çekti.
Kendileri magazalarinda her türlü manifatura,büyük ve küçükler için giyim malzemelerini halkimizin satisina sunduklarini,bundan böyle her türlü dügün ve ögrenci kiyafetlerini de müsterilerin magazalarinda bulabileceklerini ifade ettiler.

Çagsirlilar Manifatura ve Giyim Magazasi Kasabamiza Hayirli Olsun Dileklerimizi Iletiyoruz.



























Editör : Mustafa
dislikasabasi.com