Hasta Ziyaretlerimiz (Fotografli)




Kasabamiz Halkindan Arif OKUMUS (Terzi Arif) geçtigimiz hafta 22 Mayis 2008 tarihinde kalp rahatsizligi nedeniyle yatirildigi Ankara Özel Umut Hastanesi Kardioloji Bölümü Akademisyen Doktorlarindan Kalp Damar Cerrahisi Ekibinden; Prof.Dr. Sayin Ufuk DEMIRKILIÇ,Kalp Damar Cerrahisi Bölümünden Doç.Dr. Sayin Faruk CINGÖZ tarafindan basarili bir kalp ameliyati gerçeklestirilmistir.

Arif OKUMUS kardesimizin biran önce sagligina kavusup aramiza dönmesini diliyor, bu riskli ameliyati basariyla gerçeklestiren Prof.Dr. Sayin Ufuk DEMIRKILIÇ'a,Doç.Dr. Sayin Faruk CINGÖZ'e ve ekiplerine ve Ankara Özel Umut Hastanesi Hemsire ve Saglik ekibine tesekkürlerimizi sunariz. Ankara'da çalisan Ankara DIYAD yönetim Kurulu üyeleri gençleri: Mustafa SAPMAZ, Muharrem AGILÖNÜ, Osman ÖZTOPRAK, Yasin MERT, Adem KÖYLÜ, Izzet SÖNMEZ'e hastaya karsi yakin ilgilerinden dolayi çok tesekkür ederiz.








































AMELIYAT OLAN ISMAHAN AKSOY TEYZEMIZE DE GEÇMIS OLSUN



Afyon Mavi Hastane'de Safra kesesindeki rahatsizligi nedeniyle Uz:Dr. Coskun POLAT ve Ekibi tarafindan ameliyat edilen,merhum Seyfi Ögretmen esleri Ismahan AKSOY teyzemize geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz.








Editör : Mustafa
dislikasabasi.com