Kasabamızda Meydana Gelen Üzücü Kaza ve Diğer Hastalarımız



Kasabamızda Hacı Abdullah'ın Ahmet Ağabeyin oğlu Kadir MERT Silaj makinesiyle mısır silajı yaparken sol kolunu bu makineye kaptırması nedeniyle önemli ölçüde kolunda meydana gelen yaralanma nedeniyle Afyon Devlet Hastanesi'ne acil olarak kaldırılmış olup, tedavisine devam edildiği hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisini edindik.

Kadir MERT kardeşimize Allah'tan acil şifalar diler, kendisinin bir an önce aramıza sağlıklı olarak katılmasına duacı olduğumuzu belirtir, Geçmiş Olsun dileklerimizi iletiyoruz.



Geçtiğimiz günlerde solunum yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle Afyon Devlet Hastanesi'ne kadırılan Akkabağın Sadık ve Tekçi Sadık diye anılan Sadık ÇELİK Ağabey halen bu hastanenin yoğunbakım ünitesinde tedavisine bir haftadır devam edildiği hastanın şuurunun açılmasının beklendiği bilgisini edindik.

Sadık ÇELİK Ağabeyimize Allah'tan acil şifalar diler,kendisinin bir an önce aramıza sağlıklı olarak katılmasına duacı olduğumuzu belirtir, Geçmiş Olsun dileklerimizi iletiyoruz.



Kasabamızdan bir diğer hastamızda editörümüz Mustafa OKUMUŞ Hocamızın babaları,kasabamızda Çanakkale Şehidi oğlu olarak hayatta olan, Mevlüt OKUMUŞ Amcamız geçirdiği mide kanaması nedeniyle Bolvadin Devlet Hastanesi'nde yatırıldı.Kan kaybı nedeniyle kendisine Dişlili kardeşlerimiz tarafından 5 ünite kan verildiği, tedavisine Bolvadin Devlet Hastanesi'nde devam edilmekte olduğu bilgisini edindik.

Mevlüt OKUMUŞ Amcamıza Allah'tan acil şifalar diler, kendisinin bir an önce aramıza sağlıklı olarak katılmasına duacı olduğumuzu belirtir, Geçmiş Olsun dileklerimizi iletiyoruz.



HASTALARIMIZIN FOTOĞRAFLARI DAHA SONRA YAYINLANACAK OLUP, HASTA BÜYÜKLERİMİZE VE KARDEŞLERİMİZE DUACI OLMANIZI İSTİRHAM EDİYORUZ.



Editör : Bulent
dislikasabasi.com