20 Haziran 2025 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(15/06)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Hastalarimiza Yapilan Ziyaretlerimizden Izlenimler (SON FOTO VE VIDEO EKLENDI
Hastalarimiza Yapilan Ziyaretlerimizden Izlenimler  (SON FOTO VE  VIDEO EKLENDI





Kasabamizdaki bazi hasta kardeslerimize ve büyüklerimize diger editör Mustafa OKUMUS Hocamizla ve Cengiz AYDIN kardesimizle birlikte geçmis olsun ziyaretinde bulunduk.

Bu hastalarimizdan; Mehmet Emin AGILÖNÜ Agabeyin sigaraya bagli akciger rahatsizligi nedeniyle Ankara'da tedavisine baslanmis, tedavisiyle birlikte sigara denilen illeti de biraktigini yapmis oldugumuz ziyaret esnasinda kendi ifadelerinden ögrendik.

M.Emin AGILÖNÜ Agabey sigara içmekten son derece pisman oldugunu , gençlerimize ve yetiskinlerimize sigarayi derhal birakmalari asla sigarayi ellerine bile dokundurmamalari tavsiyesinde bulundu.






Ziyaretimiz gayet samimi ortam içinde gerçeklesmis, M.Emin AGILÖNÜ Agabeyin saglikla ve sigaranin sagliga yaptigi tahribatlarla ilgili görüslerini de içtenlikle dile getirmis olmalarindan dolayi,kendilerine tesekkürlerimizi ve geçmis olsun dileklerimizi iletiyor, Cenab-i Allah'tan Acil Sifalar diliyoruz.


MEHMET EMIN AGILÖNÜ AGABEY VE AILESININ SEVENLERINE MESAJI 14 SUBAT 2010


















Kasabamizda aldigimiz duyumlar yönünde bir diger hasta olan Kadir SAGLAM Kadesimize ziyarette bulunduk. Kadir SAGLAM Kadesimiz geçiridigi böbrek rahatsizligi nedeniyle iki böbreginin çalisamaz durumda oldugunu ve sürekli diyaliz makinesine baglandigini, esininde ani düsme nedeniyle omurilikte zedelenme oldugu için onunda hasta oldugunu,aile durumununda oldukça muhtaç oldugunu, kendisine Dislili hayir severlerin destek verdiklerini ögrendik.

Kronik böbrek yetmezligi rahatsizligi nedeniyle bakima muhtaç olan Kadir SAGLAM Kadesimize geçmis olsun dileklerimizi iletiyor. Cenab-i Allah'tan kendisine ve esine Acil Sifalar diliyoruz.



KADIR SAGLAM KARDESIMIZ VE AILESININ SEVENLERINE MESAJI14 SUBAT 2010

















Kasabamiz Halkindan olup Merhum Araplarin Mehmet ÖZDEMIR Amcamizin Esleri Dudu ÖZDEMIR Annemizin de rahatsiz oldugunu ,kadir SAGLAM Kardesimizden dönerken ögrendik kendilerine de Cengiz AYDIN Kardesimizle birlikte geçmis olsun ziyaretinde bulunarak hayir ve dualarini ve siz degerli ziyaretçilerimize ve tüm sevdiklerine iletilmek üzere kiymetli mesajlarini aldik.

Kronik tansiyon ve buna bagli diger rahatsizligi nedeniyle Dudu ÖZDEMIR Annemize geçmis olsun dileklerimizi iletiyor. Cenab-i Allah'tan kendisine de Acil Sifalar diliyoruz.








DUDU ÖZDEMIR ANNENIN SEVENLERINE MESAJI 14 SUBAT 2010





















Kasabamizda aldigimiz duyumlar yönünde bir diger hasta olan Mecit SÖNMEZ ve esleri Çiçek SÖNMEZ Annemize de Cengiz AYDIN Kardesimizle birlikte ziyarette bulunduk. Mecit SÖNMEZ Amcamiz da geçiridigi böbrek rahatsizligi nedeniyle heriki böbreginin çalisamaz durumda oldugunu ve sürekli diyaliz makinesine baglandigini, esi Çiçek Annenin de mide ve diger rahatsizliklari nedeniyle hasta oldugunu ögrendik.

Kronik böbrek yetmezligi rahatsizligi nedeniyle tedavi gören Mecit SÖNMEZ Amcamiza ve Çiçek SÖNMEZ Teyzemize geçmis olsun dileklerimizi iletiyor. Cenab-i Allah'tan kendisine ve esine Acil Sifalar diliyoruz.











MECIT SÖNMEZ AMCA VE AILESININ SEVENLERINE MESAJI 14 SUBAT 2010























Kasabamizda aldigimiz duyumlar yönünde bir diger hasta olan geçmiste göz rahatsizligi nedeniyle sitemizden baslattigimiz yardim kampanyasi neticesinde yapilan ameliyat sonrasinda görme yetenegini yeniden kazanan Kemal ÖZDEMIR Kadesimize Afyon Kocatepe Üniversitesi Mavi Hastane'de Ilkokul Ögretmeni Celal GÜVENIR'le birlikte geçmis olsun ziyaretinde bulunduk.

Kemal ÖZDEMIR Kadesimiz geçirdigi böbrek rahatsizligi nedeniyle iki böbreginin çalisamaz durumda oldugunu ve sürekli diyaliz makinesine baglandigini, yaklasik 2 yil önce de esinden ayrildigini , bu durumda da oldukça muhtaç oldugunu, gerekli maddi güç saglandigi takdirde Annesi'nden böbrek nakli yapilmayi bekledigini ögrendik.

Kronik böbrek yetmezligi rahatsizligi nedeniyle yardima ve bakima muhtaç olan Kemal ÖZDEMIR Kardesimize geçmis olsun dileklerimizi iletiyor. Cenab-i Allah'tan kendisine Acil Sifalar diliyoruz.



KEMAL ÖZDEMIR KARDESIMIZE ACIL SIFALAR 15 SUBAT 2010























ÇOK ZOR DURUMDA BULUNAN ;KADIR SAGLAM VE KEMAL ÖZDEMIR KARDESLERIMIZE DESTEK OLMAK ISTEYEN YARDIMSEVER KARDESLERIMIZIN bilgi@dislikasabasi.com , mustafaokumus2@hotmail.com veya bulentguvenir5@hotmail.com e-mail ADRESLERINE BILGI VERILDIGI TAKDIRDE ILGILI KARDESLERIMIZLE ILETISIM KURULARAK BANKA HESAP BILGILERI YARDIMSEVERLERE GÖNDERILECEKTIR.




Sitemize Gece Saat 01:00 Sularinda Haber ve Görüntüler Eklenirken Elektriklerin kesilmesi ve Bu Sabah Kendimin ve Annemin Rahatsizligi Nedeniyle Afyonkarahisar Mavi Hastane'ye Gitmemizden Dolayi Diger Fotograflarin Eklenilmesi Ancak Dönüsten Sonra Mümkün Olabilmistir.


Son Güncelleme :  16/02/2010 Saat 16:44:57 Bu Haber  6801 Kez Okundu



Kasabamizdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : aliserdar solak      Tarih : 02/03/2010 00:00:00
   
Istanbul
16/06/2007
Mesaj Bilgisi
1007

Fanatik Üye
 
hasta olan hemserilerimize ALLAH(c.c)tan acil sifalar dilerim.

     
     
 Yorumlayan : cemal çelik      Tarih : 28/02/2010 00:00:00
   
Bolvadin
13/05/2005
Mesaj Bilgisi
221

Fanatik Üye
 
rahatsizligi olan hasta arkadaslarimiza gecmis olsun dileklerim ile yüce allah(c,c) dan acil sifalar dilerim cemal ,,bolvadin

     
     
 Yorumlayan : ABDÜLKADIR VURAL      Tarih : 27/02/2010 00:00:00
   
LÜLEBURGAZ
09/02/2009
Mesaj Bilgisi
201

Fanatik Üye
 
Cenab-i Allah tüm hastalarimiza acil sifalar versin.Tekrar eski saglikli ve sihhatli günlerine dönmeyi nasip eylesin.Ayrica basta emin agbey olmak üzere herkese ayri ayri slm eder tekrar tekrar geçmis olsun diliyorum

     
     
 Yorumlayan : Ahmet Akyüz      Tarih : 19/02/2010 00:00:00
   
akyüz internet cafe
26/05/2005
Mesaj Bilgisi
41

Aktif Üye
 
herbiri birbirinden degerli olan hastalarimiza geçmis olsun dileklerimi iletir cenab -i Allahtan acil sifalar dilerim...

     
     
 Yorumlayan : asim PAMUKÇU      Tarih : 19/02/2010 00:00:00
   
Kütahya
08/02/2007
Mesaj Bilgisi
184

Basarili Üye
 
BÜTÜN HASTALARIMIZA GEÇMIS OLSUN DILEKLERIMI SUNAR.ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSAALLAH.

     
     
 Yorumlayan : Celalettin Agilönü      Tarih : 19/02/2010 00:00:00
   
Almanya
13/04/2005
Mesaj Bilgisi
111

Çaliskan Üye
 
Allah tüm hasta olan hemsehrilerimize acil sifalar versin Abimide bu hastaliktan en kisa zamanda kurtarir insaallah,abi seni iyi gördüm sen yeneceksin bu zilleti ins.biz ne zorluklar atlattik öyle degilmi biran evvel toparlan ben gelene kadar ha yengemin selamini aldim onada kucak dolusu selamlar kendinize iyi bakin Allaha emanet olunuz sizlere duaciyiz selamlar..

     
     
 Yorumlayan : Sedat Akyuz      Tarih : 17/02/2010 00:00:00
   
Belcika
25/11/2005
Mesaj Bilgisi
38

Yeni Üye
 
Selamunaleykum Allahin rahmeti ve bereketi herkesin ustune olsun herkese hayirli gunler okuyupda ve video yu seyredince cok duygunlandim Allahim hasta kardeslerime acil sifa versin insallah ve memet ali agilonu abinin sigarayi biraktigina cok sevindim insalalh herkes birakir Allahin izni ve birilerinin vesilesi ile ve bana vesile olan Bulent hocam Allah tekrar razi olsun ben hanimla seyrederken videoyu adini andim aradan dakika gecmeden beni andi vallahi bu kadar kalb kalbe karsi olur derler ya cok tesekkur ederim hocam Rabbim tekrar razi olsun o gunden bu gune sukur rabbime sigara dokunmadim halde 3 sene oldu sukurler olsun birakali Kadir abiye Dudu teyzeye Mecit amca ve esi Cicek teyzeye ve Kemal kardesime Rabbimden sifalar dielrim Sedat

     
     
 Yorumlayan : gencer basri      Tarih : 17/02/2010 00:00:00
   
fransa
02/11/2006
Mesaj Bilgisi
53

Aktif Üye
 
güzel köyümün güzel insanlari cenabi allahtan hepinize geçmis olsun dileklerimi sunar allahtan acil sifalar dilerim sayin bülent hocam elinize emeginize saglik

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 16/02/2010 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
2014

Fanatik Üye
 
Cenab-i Allah tüm hastalarimiza acil sifalar lütfeylesin.Tekrar eski saglikli ve sihhatli günlerine dönmeyi nasip eylesin.Imtihan dünyasinda olduklarinin suuruna vararak sabrederlerse insaallah Allah ecirlerini de verir.

     
     
 Yorumlayan : abdullah pamukcu      Tarih : 16/02/2010 00:00:00
   
çay t.m.o.
31/01/2010
Mesaj Bilgisi
48

Aktif Üye
 
tüm hastalarimiza allahtan acil sifalardiler yakinlarina geçmis olsun dileklerimi sunarim.

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 19 Yorum Bulunmakta