03 DIYAD ' da Gençlerimize Her Aksam Iftar Verilecektir
Geçtigimiz Ramazan aylarinda oldugu gibi, 03 DIYAD dernek merkezinde bekar gençlerimize iftar yemegi verilecektir. Bu mübarek ayda isten gelen gençlerimizin biraraya gelerek birlik beraberlik içersinde oruçlarini açtiklari iftar sofralarina katki saglamak isteyen hemserilerimizin dernekte yer alan listeye adlarini yazdirmalari gerekmektedir.
Ayrica Yönetim Kurulu olarak, bu mübarek ayda geceleri bir araya gelerek ferfene düzenlemek isteyen tüm hemserilerimize dernegimiz açik olacaktir. Özellikle Cuma ve Cumartesi geceleri bizlerinde katilmak istedigimiz bu geceler kaynasma ve beraberlik adina güzel olacaktir.
Tarihi daha sonra belli olmak üzere dernegimizde Toplu Iftar Yemegi verilmesi planlanmaktadir.
Bu vesile ile tüm hemserilerimizin mübarek Ramazan Ayini tebrik eder, Cenab-i Mevla ' dan hayirlara vesile olmasini niyaz ederiz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir.
Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.
Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz
gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com
email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.
Yorumlayan :
BILAL OKUMUS
Tarih : 21/07/2012 00:00:00
MANISA
25/07/2006Mesaj Bilgisi
555
Fanatik Üye
MUBAREK RAMAZAN AYINDA IFTAR VEREN HAYIR KURULUSLARINDAN ISTANBULDA VE KASABAMIZDA IFTAR VERECEK KARDESLERIMIZI KUTLUYORUM.ALLAH C.C YAPTIGINIZ IFTAR YEMEKLERINI ISALLAH KABUL BUYURUR.
Bütün ümmet-i Muhammedin Ramazan aylari hayirli ve mübarek olsun.03 Diyad''in ramazan dolayisiyla gurbetteki bekar gençlerimiz için vermeyi düsündükleri iftar yemegi isabetli olmus,Allah kabul etsin,emegi geçen herkesten de razi olsun Allah yâr ve yardimciniz olsun.
Yorumlayan :
Savas UYAR
Tarih : 21/07/2012 00:00:00
Istanbul(Kaynarca)
16/12/2006Mesaj Bilgisi
237
Fanatik Üye
Disli sevdalisi olan herkesin bu tür etkinliklerde her zaman olmus ve taktir etmistir, kimliginde Disli yazan her kisi nerede olursa olsun kalbi Disli ve Disli''li için atmistir.03DIYAD adina üyelerimize ve bizlere yardimci tüm hemsehrilerime tesekkür ederim.
Yorumlayan :
Izzet Sönmez
Tarih : 21/07/2012 00:00:00
Ankara
05/11/2006Mesaj Bilgisi
451
Fanatik Üye
tebrikler
Yorumlayan :
mustafa tekes
Tarih : 20/07/2012 00:00:00
KÜTAHYA
28/04/2006Mesaj Bilgisi
915
Fanatik Üye
ALLAH KABUL ETSIN SEVABINIZI ARTIRSIN.M.TEKES/KÜTAHYA
Kaynarca/Istanbul
01/04/2005Mesaj Bilgisi
408
Site Yöneticisi
Dernegimizde yapilan bu faaliyete imkani olan tüm hemserilerimizi yardim etmeye davet ediyoruz. 3-4 yil once bekar olup , su anda evli olan ve imkani olan hemserilerimiz ile görüstügümüzde iftarin ne kadar önemli oldugunu belirtiyorlar. Ramazan ayiniz mübarek olsun.