GELENEKSEL AVRUPA DISLILILER GECESI YAPILDI (Foto Eklendi)
GELENEKSEL AVRUPA DISLILILER GECESI YAPILDI
KANAL 3 ' DE YAYINLANAN BIZIM ELLER PROGRAMININ VIDEOSU YÜKLENDI
13 Nisan 2013 Cumartesi Günü Saat 20:00 ' de KANAL 3 ' de Bizim Eller programinda kasabamizda ve gecemizde yapilan çekimler yayinlanacaktir.
Degerli hemsehrilerimiz,
Dernegimiz 31 Mart 2013 Pazar günü yapmis oldugu geleneksel gecemizi Allah'in da yardimiyla Disliye gönül veren kardeslerimizin özverili çabalariyla tatli, huzurlu ve neseli sekilde kazasiz belasiz tamamlamis bulunuyoruz.
Yönetimdeki arkadaslar aileleriyle birlikte ve en çok da Köln'de bulunan kardeslerimiz kendileri, aileleri ve hatta disardan olan arkadaslarini da, bu gece için seferber ederek hemserilerimize en iyi hizmeti vermek için çaba sarfetmislerdir. Yönetimdeki diger kardeslerimiz basindan sonuna kadar sanatçi ve Kanal 3 ekibiyle ilgilenip onlari geceye motive etmek için çaba sarfetmislerdir.
Bizler birkez daha gördük ki!.. Disli denince akan sular duruyor, hemsehrilerimizin hiç bir amaç gütmeden o kadar kilometrelerce uzaktan çikip gelmeleri gecemizi senlendirmeleri bizleri onure etmistir. Yaklasik 600 kisinin katilimiyla çok güzel birlik ve beraberligi bir kez daha yasayarak gururlandik. Gecede Allah rizasi gözeterek yardimda bulunan kardeslerimize tesekkür ederiz. Rabbim sizden razi olsun, hayirlarinizi kabul etsin.
Ayrica bu yilda yine son gecemizde oldugu gibi Köy Agaligini kimseye kaptirmayarak dernegimize maddi manevi katkida bulunan sevgili abimiz Ahmet Özdemir 'e tekrar tekrar tesekkür ederiz.
Ve deriz ki!! Sen bir Dislili olarak bizleri sevindiriyorsun Allah´im da seni sevindirsin insaallah. Arzu edipte katilamayan kardeslerimiz üzülmesinler nasipse bir dahaki geceye artik, kaçirdiginiz çok seyler vardi, görmeye degerdi.
Allah yar ve yardimcininiz olsun tüm güzellikler sizlerle olsun.
Simdi o güzel geceden kalan anilarla sizleri bas basa birakiyoruz.
Av.D.D. Yönetimi
Bizde Sitemiz ve tüm hemsehrilerimiz adina sizlere çok tesekkür ederiz. Emegi geçen herkes den Allah´im razi olsun.
Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir.
Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.
Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz
gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com
email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.
Yorumlayan :
BILAL OKUMUS
Tarih : 06/04/2013 00:00:00
MANISA
25/07/2006Mesaj Bilgisi
555
Fanatik Üye
AVRUPADA YASAYAN HEMSERILERIMIZI BU TÜR ETKINLIKLERDE GÖRMEK BIZLERI SEVINDIRMISTIR.MEVLAM ISALLAH BIRLIK VE BERABERLIGINIZI BOZMASIN.
Kaynarca/Istanbul
01/04/2005Mesaj Bilgisi
408
Site Yöneticisi
Gecenin hazirlanmasinda emegi geçen tüm Yönetim Kurulu üyelerinden ve de katilan tüm hemserilerimizden Allah razi olsun. Birlik ve beraberliginiz daim olsun. Allah daha nice seneler tekrarini nasip etsin.
resimleri ceken arkadasa tesekkur ederim cennet taspunar kizimizada tesekkur ederim bu resimleri koyup bizlere bahtiyar etdi ellerine saglik bu toplantiya gelen disli kasabali hemserilerime bizleri yaliniz birakmadigi icin hepsine ayri ayri tesekkur ederim sag olun bu birlik bereberliyinizi her zabandayima eylesin sizleri bu toplantida gormemiz kendimizi dislide saniyoruz sah olun yagci oglu mehmet yurdusev franfurt almanya
Yorumlayan :
mustafa güvnr
Tarih : 05/04/2013 00:00:00
ist
02/07/2007Mesaj Bilgisi
320
Fanatik Üye
DISLI''LI OLMANIN GURURUNU UZAKTA OLSAK YÜREKLERIMIZE TASIYAN BU GÜZIDE RESIM KARELERININ IÇINDE OLANLAR VE OLAMAYANLARLA ÇOK GÜZEL BIRLIK BERABERLIK ÖRNEGI OLUSTURULMUS,ORGANIZASYONU YINE ELLERI HÜNERLI ABLALARIMIZ,BACILARIMIZ,KARDESLERIMIZ ÜSTLENMISLER,BEYLER SIZLER ALINMAYIN AMA ORGANIZAYONUN DISINA KALMISSINIZ...DÜNYANIN HER NERESINDE BIR DISLILI VARSA ORADA BIRLIK BERABERLIK VARDIR....EMEGI GEÇEN VE BU DUYGUYU BIZLERE YASATAN BÜTÜN DISLILERE SAYGILAR SUNUYORUM.....
Yorumlayan :
Savas UYAR
Tarih : 05/04/2013 00:00:00
Istanbul(Kaynarca)
16/12/2006Mesaj Bilgisi
237
Fanatik Üye
Allah birlik ve beraberliginizi daim eylesin, en kötü gününüz böyle olsun insallah.Avrupa disli yardimlasma dernegimizi kutlar bu tür organizasyonlarda ve daha nice organizasyonlarda basarilar dilerim.baskan ve yönetimini tebrik ederim.