KASABAMIZDA SEKIZ BIN ADET ÇAM DAGITILDI (Fotograf Eklendi)
Güzel Dislimiz her geçen yil yesile bürünüyor. Disli Belediyesinin istegi üzerine geçtigimiz hafta Orman Il Müdürlügü tarafindan 8 000 adet kara çam ve sedir çam fidani vatandaslara belediye önünde bedava dagitildi.
Çaliskan hemsehrimiz Orman ve Su Isleri Bakani Veysel Eroglu'na, Orman Müdürlügü yetkililerine Ve Belediye baskanina tesekkür ederiz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir.
Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.
Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz
gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com
email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.
Kavli duanin yaninda fiili dua da çok önemlidir.Yani agaçlik olan ,ormani bol olan yere yagmur daha çok yagar,mesela,ülkemizin karadeniz bölgesi ormanlik alani daha çok oldugu için yillik yagmur orani diger bölgelere göre daha fazladir. Bizler de bölgemizdeki mevcut ormanlari ve agaçlarimizi koruyacagimiz gibi yenilerini de ekleyerek ormanlik alanlarimizi çogaltacagiz ki yagmur çeken bir bölgeye sahip olalim.Allah kimseyi açlikla,kuraklikla imtihan eylemesin.
Yorumlayan :
Ahmet Gümüs
Tarih : 25/04/2013 00:00:00
Bolvadin
27/07/2009Mesaj Bilgisi
25
Yeni Üye
BAKANIMIZ EROGLUNDAN ALLAH RAZI OLSUN DUYDUGUMUZA GORE AFYONUN HERTERAFINA ÇAM AGACI DAGIYORMUS HERYERE ORMAN YAPACAKMIS YAYLAYA KÖYÜMÜZÜN DAPASADAGINA AGAÇLANDIRIYOR ESKIDEN BOYLE AGACLANDIRME HIC OLMEYODU DISLI DERNEGINDENDE ALLAHIM RAZI OLSUN ALMANYADAN DERNEKTEN ISTANBOL DERNEGINDEN ALLAHIM RAZI OLSUN
Emegi geçen herkeslerden ALLAH(c.c)razi olsun insallah.
Yorumlayan :
Abdil TEKES
Tarih : 24/04/2013 00:00:00
30/10/2005Mesaj Bilgisi
2172
Fanatik Üye
Sevgili Peygamberimiz: 1- Kiyâmet koparken sizden birinizin elinde bir hurma dali bulunur da bunu Kiyâmet kopmadan dikmeye gücü yeterse, mutlaka onu diksin, birakmasin. 2-Herhangi bir müslümanin diktigi agaçtan yenen, çalinan ve eksiltilen her sey onun için sadakadir. 3- Müslüman bir kisi bir agaç diker de ondan insan, hayvan veya kus yerse bu yenen sey kiyamete kadar o kimseye sadakadir. buyurarak agaç dikmenin ne kadar önemli oldugunu biz ümmetine bildirmistir. Bizlerde dagitilan bu fidanlari güzel bir sekilde dikelim ve gerekli bakimini yaparak yetismesini saglayalim. Allah yar ve yardimcimiz olsun.
“Bir Müslümanin diktigi agaçtan veya ektigi ekinden insanin hayvanin ve kuslarin yedikleri seyler o Müslüman için sadaka olur.”
Yorumlayan :
ömer punar
Tarih : 24/04/2013 00:00:00
manisa
17/03/2007Mesaj Bilgisi
54
Aktif Üye
BELEDIYE BASKANIMIZ MUSTAFA BEYE ORMAN IL MÜDÜRLÜGÜNE ORMAN VE SU ISLERI BAKANIMIZA VE EMEGI GEÇEN TÜM HEMSERILERIMIZDEN ALLAH RAZI OLSUN SENELER BOYU BIRTEK KORUMUZ VARDI SIMDI ISE INSANLARIN GIDIP SITRESINI ATIP EGLENEBILECEGI ÇAMLIKLARIMIZ VAR NE MUTLU BU FIKRI VEREN ONLARA BAKAN YETISTIREN INSANLARA DISLIMIZ AFYON ILININ GÖZDE KASABASI YOLUNDA HIZLA ILERLIYOR
Yorumlayan :
BILAL OKUMUS
Tarih : 24/04/2013 00:00:00
MANISA
25/07/2006Mesaj Bilgisi
555
Fanatik Üye
BAKANIMIZA NE KADAR TESEKKÜR ETSEK AZDIR BU ÇAMLARI GÜZELCE DIKELIM SULAYALIM VE KORUYALIM.DERNEGIMIZIN TEPEYE DIKTIGI ÇAMLAR NEDE ÇABUK BÜYÜDÜ BAKARSAK BAG BAKMAZSAK DAG OLUR.
Yorumlayan :
Salih EROGLU
Tarih : 24/04/2013 00:00:00
TINAZTEPE BELEDIYESI
11/03/2013Mesaj Bilgisi
1975
Fanatik Üye
GÜZEL DISLIMIZIN YESILE BÜRÜNMESI ADINA KASABAMIZA ÜÇRETSIZ GÖNDERILEN ÇAM FIDANLARI IÇIN SAYIN ORMAN VE SU ISLERI BAKANIMIZ PROF.DR. VEYSEL EROGLU''NA ORMAN MÜDÜRLÜGÜ YETKILILERINE BU ISI ORGANIZE EDEN BELEDIYE BASKANIMIZA TESEKKÜR EDERIZ.