Mustafa Ali Karakoç Kardesimizden Iyi Haber Var! (Foto)
Mustafa Ali Karakoç Kardesimizden Iyi Haber Var!
Kasabamiz Halkindan Istanbul Kaynarca ' da ikamet eden Mustafa Ali Karakoç (Lütfi Karakoç oglu) geçtigimiz hafta Pazar günü (02/02/2014) Saat 22:00 - 23:00 arasi kasabamiz gençleri ile hali saha maçi yaptiktan sonra dinlenmek üzere geldigi 03 DIYAD dernegimizde aniden rahatsizlanmis ve hemserilerimiz tarafindan en yakin hastane olan Marmara Üniversitesi Egitim Arastirma Hastanesi'ne kaldirilmistir.
Yapilan ilk müdahalede kalp krizi geçirdigi düsünülmüs, fakat tansiyon normal olmadigindan ilk asamada yogun bakim ünitesinde uyutulmustur. Ardindan da kendisine anjiyo yapilmistir.
Sali gününden itibaren durumunda baslayan yavas yavas düzelme bugün tamamen etkisini göstermistir.
06 Subat 2014 aksami ile babasindan aldigimiz son bilgiye göre; "Bugün itibariyle yeme ve içmesi normale dönmüs ve ayaga kalkip gezinebilmektedir."
Hastaneye kaldirildigi pazar gününden beri hemserilerimizin gerek hastaneye gelerek, gerekse dualari ile çok sükür Mustafa Ali kardesimiz hayati tehlikeyi atlatmistir.
Mustafa Ali Karakoç kardesimize ve ailesine sitemiz ve tüm hemserilerimiz adina geçmis olsun dileklerimizi iletiriz. Mevlam Acil Sifa versin ve kendisini en yakin zamanda aramizda görmeyi nasip etsin.
Geçmis olsun dileklerini iletmek için;
Lütfi KARAKOÇ 0 542 795 37 60
Mustafa Ali Karakoç ' un facebook sayfasindan alinmis fotografi;
06 Subat 2014 tarihinde kardesi Eyüp Karakoç tarafindan sitemizde yayinlanmak üzere gönderilen fotograflar;
Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir.
Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.
Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz
gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com
email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.
Yorumlayan :
Saban Olas
Tarih : 07/02/2014 00:00:00
20/03/2008Mesaj Bilgisi
136
Tecrübeli Üye
ALLAH ACIL SIFA VERSIN, GECMIS OLSUN ALLAH TEKRAR BIRDAHA BÖYLE SEYLER YASATMASIN TEKRAR GECMIS OLSUN
Yorumlayan :
Cemal Çelik
Tarih : 07/02/2014 00:00:00
Bolvadin
13/05/2005Mesaj Bilgisi
221
Fanatik Üye
Geçmis olsun yüce Allah (c.c) dan acil sifalar dilerim ..
Yorumlayan :
Cengiz okumus
Tarih : 06/02/2014 00:00:00
Belcika-Mol
07/02/2010Mesaj Bilgisi
57
Aktif Üye
Allah korumus, Anjiyo olduguna gore bundan sonra cok dikkatli yemesine ve icmesine bakacak.. Yagli seylerden uzak durmasi lazim..Anjiyo olan insan kalp damarlarina gidilen yollari tikanmasi nedeniyle tekrar actirilmasidir, acilmadigi taktirde bypass ameliyatina karar verilir..Tekrar gecmis olsun!