03 DIYAD ' DA HAFTA SONU KUTLU DOGUM HAFTASI ETKINLIGI DÜZENLENDI(FOTO)
03 DIYAD ' DA HAFTA SONU KUTLU DOGUM HAFTASI ETKINLIGI DÜZENLENDI
"Kutlu Dogum Haftasi" dolayisiyla 03 DIYAD dernegimizde de 25 Nisan 2015 Cumartesi günü bayanlara , 26 Nisan 2015 Pazar günü de erkeklere ayri ayri program düzenlenmistir.
26 Nisan 2015 Pazar Erkekler Programi
Dernek merkezinde Pazar günü Saat 14:00 ' de baslayan programda ; Bahçelievler Camii Imami Sait Çoban tarafindan ; Diyanet Isleri Baskanligi tarafindan 2015 yili kutlu dogum haftasi için belirlenen Hz. Peygamber ve Birlikte Yasama Ahlaki konulu sohbet verilmis ardinda da dua edilmistir. Sohbet ve duadan sonrada katilan hemserilerimize Kuru Pasta , Mevya Suyu ve Lokum ikrami yapilmistir.
25 Nisan 2015 Cumartesi Bayanlar Programi
Dernek merkezinde Cumartesi günü Saat 14:00 ' de baslayan programda ; Kur'an-i Kerim okunmasinin ardindan bayan hocamiz, Peygamber Efendimizi Sevmek konulu sohbet vermistir , ardindan siir okunmustur. Sohbet ve duadan sonrada katilan hemserilerimize Kuru Pasta , Mevya Suyu ve Lokum ikrami yapilmistir.
Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir.
Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.
Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz
gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com
email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.
Resûlüllah (S.A.V.) Efendimiz buyuruyorlarki: “Sizden birinize Ben, annesinden, babasindan, çocuklarindan ve bütün insanlardan daha sevimli olmadigim müddetçe tam iman etmis olamaz.”(Buhari ,iman-8).Hadis-i Serifte belirtildigi üzere Resûlüllah Efendimizi her seyimizden daha çok sevmeliyiz. Cahil iken insanlik onun sayesinde alim oldu,zalimler onun sayesinde adil oldu,caniler onun sayesinde medeni oldular.Her seyi bize o ögretti kardesligi de biz ona borçluyuz.Allah bizi onun nurlu yolundan ve sünnetinden ayirmasin.Kur''an''in ipinden bizi ayirmasin.Programda emegi geçenlerden,konusmacilardan,misafirlerden ve istirak eden herkesten Allah razi olsun ve cümlemizi Resûlüllah Efendimizin sefaatine nail eylesin.
Yorumlayan :
Salih EROGLU
Tarih : 28/04/2015 00:00:00
TINAZTEPE BELEDIYESI
11/03/2013Mesaj Bilgisi
1975
Fanatik Üye
KUTLU DOGUM HAFTASI ETKINLIKLERINIZ GÜZEL OLMUS.EMEGI GEÇENLERE TESEKKÜRLER.TINAZTEPEDEN SELAMLAR
Yorumlayan :
Abdil TEKES
Tarih : 28/04/2015 00:00:00
30/10/2005Mesaj Bilgisi
2172
Fanatik Üye
Alemlere Rahmet olarak günderilen Sevgili Peygamberimizi Kutlu Dogum Haftasi dolayisiyla Güzel Disilimin Güzel insanlari bir araya gelerek anmislar. Insallah o Rasülü anlarlar ve hayatlarini ona göre sekillendirirler. Allah yar ve yardimciniz olsun. Birlik ve beraberliginizi bozmasin.