19 Haziran 2025 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(15/06)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DISLI YARDIMLASMA VE DAYANISMA DERNEGINDE SOHBET DÜZENLENDI
DISLI YARDIMLASMA VE DAYANISMA DERNEGINDE SOHBET DÜZENLENDI


DISLI YARDIMLASMA VE DAYANISMA DERNEGINDE SOHBET DÜZENLENDI


Disli Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi ' nde iftar yemeginden önce Afyon Milli Egitim Müdür Yardimcisi Mevlüt Çinar Bey tarafindan ramazan ayinin önemi ile ilgili sohbet düzenlendi.

Sohbete Bolvadin Belediye Baskani Fatih Kayacan, Disli Belediye Baskani Süreyya Güvenir, Bolvadin Milli Egitim Sube Müdürü Ibrahim Badak, Anadolu Imam - Hatip Lisesi Müdürü Bekir Özaydin, Ilim Yayma Cemiyeti Ögrenci Yurdu Müdürü Ali Jurnal, Bolvadin Imaret Mahallesi Muhtari Hakan Dirilis Aktepe, Y. Karacaören Okul Müdürü Ömer Tekeli Disli OrtaOkul Müdürü Mustafa Uyar, Disli Ilkokul Müdürü Bülent Güvenir ve kasabamiz sohbet gönüllüleri katildi.


Sohbetten sonra iftar yemegi verildi. Davetlilere; Yayla çorba, etli bulgur pilavi, kayisi komposto, patlican musakka ve ekmek kadayifi ikram edildi.

Bu vesile ile tüm ziyaretçilerimizin Ramazan-i Serif'ini tebrik eder , tüm islam alemine hayirlara vesile olmasini Cenabi Allah'tan niyaz ederiz.









Son Güncelleme :  01/06/2017 Saat 16:50:48 Bu Haber  4294 Kez Okundu



Kasabamizdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUS

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2184 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Mustafa UYAR      Tarih : 05/06/2017 16:04:40
   
Disli Atatürk Ortaokulu Müdürü
12/11/2007
Mesaj Bilgisi
596

Fanatik Üye
 
Bu tür sohbet organizasyonlarinin yapilmasi kasabamiza manevi bir hava veriyor. Sohbetlerin Islamin anlasilmasinda ve yasanmasinda önemli yerleri vardir. Günümüzün en önemli eksikliklerinden biriside sohbet ortamlarinin azalmasi. Sohbet bilgilenmek paylasmak ve etkilenmektir. Dernegin böyle güzel bir organizeye vesile olmasi çok güzel. Bu tür sohbetlerin gençlerimize yönelik olmasinin dahada önemli oldugunu düsünüyorum. Katilanlara ve sebep olanlara çok tesekkürler.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROGLU      Tarih : 05/06/2017 11:09:06
   
TINAZTEPE BELEDIYESI
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1975

Fanatik Üye
 
SLM. ALLAH MUHAPBETINIZI, SOHBETINIZI ARTIRSIN INSALLAH,

     

Habere Yapılmış Toplam 2 Yorum Bulunmakta