03AFDIYAD ' DA RAMAZAN BAYRAMI SABAHI YAPILAN BAYRAMLASMA(FOTO)
03AFDIYAD ' DA 2017 YILI RAMAZAN BAYRAMI SABAHI YAPILAN BAYRAMLASMA
Mübarek Ramazan ayini geride biraktigimiz ve Ramazan bayramina eristigimiz bu günlerde , bayram yapmanin belki de en zor yerleridir gurbet. Özellikle de yaz dönemine gelmesinden dolayi Kaynarca ' da ikamet eden hemserilerimizin büyük bir bölümü kasabamiza akin ettiler.
Kasabaya gitmeyen hemserilerimiz için ise gidilen yer her bayram sabahi oldugu gibi 03AFDIYAD dernek merkeziydi.
Köklü adetlerimizden oda gelenegini gurbette yasamak için bayram namazi sonrasi dernek merkezinde Abdullah Eryilmaz tarafindan okunan Yasini Serif ve Mevlüt Duru tarafindan yapilan duanin ardindan toplu olarak yemek yiyen hemserilerimiz ardindan da toplu olarak bayramlasma gerçeklestirmistir.
Bu vesile ile tüm hemserilerimizin ve islam aleminin Ramazan Bayramini tekrar tebrik ederiz.
Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Ebubekir BÖCEK tarafindan çekilen fotograflar
Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir.
Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.
Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz
gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com
email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.
Yorumlayan :
Salih EROGLU
Tarih : 28/06/2017 09:18:00
TINAZTEPE BELEDIYESI
11/03/2013Mesaj Bilgisi
1975
Fanatik Üye
ALLAH BIRLIK VE BERABER LIGINIZI DAIM KILSIN INSALLAH.HERKESIN RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN, DAHA NICE BAYRAMLARA ULASMANIZ DILEGIYLE HERKESE SELAM. EROGLU AILESI-TINAZTEPE
Yorumlayan :
Abdil TEKES
Tarih : 28/06/2017 08:38:36
30/10/2005Mesaj Bilgisi
2172
Fanatik Üye
Güzel Dislimin güzel insanlari, mazeretlerinden dolayi beldemize gelemeseler de bulunduklari yerde Mübarek Ramazan Bayraminin sevincini doyasiya yasamak, memleket hasretini asgariye indirmek, birlik ve beraberliklerini daim kilmak için bu bayram sevincini yasamislardir. Hepsinin bayramini kutluyorum. Ileriki bayramlarda kendi beldemizde bir araya gelirler. Silayi rahimlerini yaparlar, büyüklerin duasini, küçüklerin sevgisini kazanirlar. Allah birlik ve beraberliginizi daim kilsin. Nice nice bayramlarda bulustursun.