Avrupa"da yasayan Dislilileri bir arada toplayarak birlik beraberlik ve kaynasma gecesinin 3. süsü Almanya"nin Köln kentinde Avrupa DDYD tarafindan yapildi.
Bu geceye Avrupa Ülkeleri Basta Almanya"dan Fransa,Belcika , Hollanda"dan ve Türkiye"den bir cok Dislili ve Dislililerin sevgili dostlarinin bulunduklari , diger yerlerdeki kardeslerimizin katilimiyla cosku icerisinde yapildi.
Bu yil Bu kadar ilginin olacagini tahmin edilemediginden davetlilere dagitilan yemekler tükendi.
Hatta cekilis biletleri daha ilk saatlerde tükendigi gözlendi.Gecede konuklara hizmet verebilmek icin tüm yönetim kurulu üyeleri baskan Isa GEDIK"le beraber durmadan calistiklari gözlerden kacmadi.
Yönetim Kurulu bazen su tasirken bazen yemek tasirken görülmesi güzel ve anlamli Dislilli Misafirperverliginin en önemli göstergesiydi.
Bu tempo icerisinde bizlerde,Önder kardesimle , üzerimize dusen sorumluluklari almaktan geri durmayarak bu güzel ortama destek verdik.
Cünkü gun DISLILILER"IN GÜNÜYDÜ ...
Bu güzel Gecenin basarili sekilde gecmesi icin calisan Avrupa DDYD Dernegimiz Baskani Isa GEDIK ve Tüm Yönetim Kurulu Üyeleriyle ; Sunumu büyük özveri ve basarili gayretlerle gerceklestiren Muhammed GENCER (GENCO) ve Tahsin ARSLAN Kardeslerimize de tesekkür ediyoruzAvrupa"da yasayan büyük cogunlukla özlemini cektigi bu gece de bir araya gelen Dislililer arasinda koyu muhabbetlere daldiklari gözlerden kacmadi.
Ardindan Disli"de egitimcilerimiz adina kürsüye gelen Disli Atatürk Ilkögretim Okulu Müdür Yardimcisi Sayin Bülent GÜVENIR Avrupa Disli Dayanisma ve Yardimlasma Dernegimiz tarafindan Egitime ve ögrencilere yapilan yardim ve desteklerinden dolayi basta gelmis gecmis Yönetim Kurulu Üyelerine ve simdiki Yönetim Kurulu Baskani Isa GEDIK ile Yönetim Kurulu Üyelerine ayri tesekkürlerini iletti.
Avrupa"da Dernege üye olmakla aidat ödeyerek özveride bulunan tüm Dislili kardeslerimize tesekkür ettiler.
Toplantiya katilarak KurA"an-i kerim Tilavetleri ve Dualariyla geceye Remzi AKSOY Hocamiz da renk kattilar.
Avrpu"nin degisik Ülkelerinden gelen Kardeslerimiz ,ister Dislili olsun ister Dislililere destek olmak amaciyla gerek Bolvadin,gerekse Bolvadin ve Afyon cevresinin yani sira daha uzak memeleketli kardeslerimizin de bu geceye ilgi duyduklarini yaptiklari dernegimize yaptiklari bagislarla görmus olduk.
Kasabamizdan pek cok kardesimiz Dernegimize yaptiklari bagislarda adeta bir birleriyle yarisa girdiler.Dernegimize Bagista bulunanlar arasinda minik yavrularin da bulunmasi bizleri fazlasiyla duygulandirmistir.
Ayrica misafir oldugumuz ve bizleri evlerine davet etme yarisinda bulunan hemsehrilerimiz,kardeslerimizden cok büyük ilgi ve alaka görmeye devam ediyoruz.Ilgilerinden ve samimiyetlerinden dolayi kendilerinden Tüm Dislililer önünde tesekkürü bir borc biliyoruz.Zamanimiz yettigince ziyaretlerimize devam edecegiz.
Ziyaret fotograflari ayrica eklecektir.
PROGRAM ÖNCESI MISAFIRLERLE
PROGRAM ÖNCESI GÖRUNTÜLER
Geleneksel Olarak AVRUPA"DA YASAYAN DISLILILERIN AGALIGI"NI ALMA YARISI kiran kirana gecti.Acik arttirma sonucu,gectigimiz Dayanisma Gecesi"nde 2200 Auro ile kazanan TASPINAR AILESI bu yilda acik arttirma yarisindan,en fazla arttirmayi yaparak,gectigimiz dönemdekinden cok fazla arttirimla 3800 EURO ile Geleneksel Gecenin Agaligi Ünvanini 2 Yilligina Kazanmis oldu.
AGA AILESI ÖDÜLÜNÜ AVRUPA DDYD DERNEGI BASKANI ISA GEDIK"TEN ALIRLARKEN
FOGRAFLAR YARINDAN ITIBAREN DEVAM EDECEK OLUP ;ZIYARET ETTIMIZ AILERLE ILGI FOTOGRAFLAR DA ZAMANLA EKLENECEKTIR...
(Haberimize gezimizin 2. duragi OSNABRÜCK"ten Vatan ve Ismail KODES Kardeslerin evlerinden Guzel fotograflariyla hazirlamaya Devam Ediyoruz.
MUHTEMELEN PERSEMBE GUNU KIYMETLI HASAN AKYÜZ AGABEY"IN ARABASIYLA FRANKFURT"TA NURULLAH OKUMUS KARDESIMIZI DE ALARAK; INSAALLAH DISLILI KARDESLERIMIZLE OLMAYI DÜSÜNÜYORUZ..
Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir.
Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.
Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz
gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com
email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.
Yorumlayan :
ahmet sapmaz
Tarih : 10/04/2007 00:00:00
Bolvadin
16/01/2007Mesaj Bilgisi
31
Yeni Üye
Emegi Geçen Herkese Tesekkürler. Dislililer Gecenizden Resimler Çok Güzel Bacanaklarim Yüksel TEKES H.Kadir AGILÖNÜ'' ve Ailelerine Selamlar .Avrupada Yasayan Tüm Dislililere ve Hemserilerimize SELAMLAR Allaha Emanet Olun-ISPARTA
Yorumlayan :
yunus gumus
Tarih : 09/04/2007 00:00:00
Bolvadin
16/01/2007Mesaj Bilgisi
31
Yeni Üye
emegi gecen herkezze tsk cok uzel olmus. kuzen insan biraz poz veririr yusuf nasil vermis bak :)selamlar...
Yorumlayan :
coskun uysal
Tarih : 09/04/2007 00:00:00
istanbul
26/03/2007Mesaj Bilgisi
56
Aktif Üye
gercekten güzel görüntüler bu organizasyonu hazirlayanada resimleri verenede allah razi olsun ..... allah birlikteliginizi bozmasin görmedigimiz arkadaslari gördüm gurbetteki herkese selam.......
Disli Kasabasi
24/12/2006Mesaj Bilgisi
41
Aktif Üye
BIRLIK VE BERABERLIK IÇERISINDE GEÇEN GECENIZIN BUNDAN SONRAKI TOPLANTILARA EN GÜZEL SEKILDE YANSIMASI DILEGIYLE TÜM DISLILILERI TEBRIK EDIYORUM EMEGI GEÇENLERE ALLAH RAZI OLSUN DIYORUM ESSELAMÜ ALEYKÜM
Yorumlayan :
sadik vural
Tarih : 09/04/2007 00:00:00
izmit* gölcük
26/11/2006Mesaj Bilgisi
145
Tecrübeli Üye
tüm avrupada bulunan hemserilerimin bu anlamli gecesini tebrik ederim böyle birlik ve beraberlik icinde daha nice geceler yasamaniz umudunun temennisi icindeyim bu gecede emegi gecen tüm hemserilerime sonsuz tesekkür eder sevgi slm ve dua ile kalin
Yorumlayan :
ercan gümüs
Tarih : 09/04/2007 00:00:00
gölcük
03/12/2006Mesaj Bilgisi
91
V.I.P. Üye
Avrupada yasayan Dislilileri bir araya toplayarak birlik beraberlik ve kaynasma adina yaptiginiz gecenizi cani gönülden kutlarim. Böyle anlamli gecelerin devam ettirmenizi temenni ederim. Bir Dislili olarak gurur duydum, ayrica Avrupa DDYD yönetimini ve üyelerini kutlarim.
Yorumlayan :
mustafa sen
Tarih : 09/04/2007 00:00:00
16/09/2006Mesaj Bilgisi
65
Aktif Üye
vatan abi söyle bir bakilirsa avrupadaki tüm disliler çok hoslanmis geliyor bana umarim güzel olmustur
Yorumlayan :
VATAN KODES
Tarih : 09/04/2007 00:00:00
ALMANYA
08/04/2005Mesaj Bilgisi
323
Fanatik Üye
SELAMUNALEYKÜM DÜN YAPMIS OLDUGUMUZ MUHTESEM DISLILILER GECESI ÖYLE GÜZEL ÖYLE HOS ÖYLE MUHABBETLE OLDUKI GERCEKTEN BIR DISLILI OLARAK GURUR DUYMAMAK ELDE DEGIL HER YERDEN DISLILIYIM DIYEN BÜTÜN KÖYLÜ KARDESLERIMIZIN AKIN AKIN GELDIGI GECEDE HERSEYIN EN GÜZELI KÖYÜMÜZ VE KÖYLÜMÜZ ICIN YAPILDIGINI BIRDAHA KANITLADIK ALLAHIM BU GECEDE EMEGI GECEN KÜCÜGÜNDEN BÜYÜGÜNDEN ALLAHIM RAZI OLSUN BIZLERI BU GECEMIZDE YALNIZ BIARAKMAYIP TA ANA VATAN TÜRKIYEMIZDEN GELEN BÜTÜN MISAFIR ABILERDEN KARDESLERDEN ALLAHIM RAZI OLSUN INSALLAH DAHA BASKA GECELERDE BULUSMAK DILEGIYLE ALLAHA EMANET OLUN
Yorumlayan :
hakan celik
Tarih : 09/04/2007 00:00:00
istanbul
29/03/2007Mesaj Bilgisi
57
Aktif Üye
çok güzel olmus insallah hep böyle birlik ve bereberlik içinde oluruz
Yorumlayan :
Ibrahim KARA
Tarih : 09/04/2007 00:00:00
Afyonkarahisar
26/05/2005Mesaj Bilgisi
212
Fanatik Üye
YUTDISINDA YAPILAN DDYD NIN HAZIRLANMASINDA EMEGI GECEN HER KESE AYRI, AYRI TESEKKÜRLERIMI BILDIRIR ELLERINIZE SAGLIKCOK GÜZEL OLMUS .RESIMLERI 4 GÖZLE BEKLIYORUZ
BÜLENT HOCA HA GAYRET ORDAKI RESIMLERI DE ALGEL
SANADA KOLAYGELSIN TÜM HISIMA AKRABALARA COK COK SELAM.