ADDY DERNEGI TOPLU SÜNNET BÜYÜK KATILIMLA VE COSKUYLA YAPILDI( 3. EKLEME)
Avrupa DDYD Dernegi Kasabamizda gerçeklestirilen Toplu Sünnet Organizasyonun gerçeklestirilmesinde katkida bulunanlardan basta ;100 üyemize,Süleyman TASPINAR Ailesi'ne,Ergün ÇELIK'e,Turan-Mehmet Ali GÜMÜS Kardeslere,Yüksel-Latif AGILÖNÜ kardeslere,Mehmet ÇAKIL Agabeyimize,Ismail-Vatan KODES Kardeslere,Ahmet ÖZDEMIR Ailesi'ne ayrica yaptiklari katkilardan dolayi Avrupa Disli Dayanisma ve yardimlasma Dernegi Yönetim Kurulu adina Tesekkürlerimizi sunuyorum.
Isa GEDIK ADDYD Dernek Baskani
Avrupa DDYD Dernegi Tarafindan Kasabamizda Ilk Defa Gerçeklestirilen Sünnet Sölenine bu gün ögleden sonra baslanilanildi.
Sünnet konvoyu Disli Belediyesi ve Disli Ilkögretim Okulu önünde toplanildi.Çok genis katilimla sünnet yapilan ailelerle birlikte, süslenmis olan sünnet arabalarina bindirildi.Konvoya ilgi gerçekten büyüktü.Daha önce kasaba içinde belediye hoperlöründen birbirinden güzel sarkilarla halkin ilgisi çekilmisti.
Hep beraber konvoyla kasaba içerisinde gezildi.Toplam 100 tasit aracindan olusan konvoy kasaba içerisinde dolastiktan sonra AYDIN DÜGÜN SALONU'na varildi.Törene Saygi durusu ve ardindan Istiklal Marsimizin söylenmesinin ardindan , Bülent GÜVENIR Ögretmenimizin ilgi çekici,samimi sunumlariyla Dislililere yakisir sekilde devam ettirildi.
Sünnet yapilan aileler,akrabalar ve kasabamiz halkinin katilimiyla ve yapilan bir birinden güzel etkinliklerle sünnet sölenine devam edildi
Sölende folklor ekibinin gösterileri,belediye baskani , ADDYD Dernegi Disli Temsilcisi Mustafa OKUMUS HOCAMIZ VE diger renkli simalarin konusmalarinin ardindan Cami Hocalarimizin Sünnetle ilgili konusmalari ve dualari ile devam edildi.
Sünnet söleninin Kasabamizin birlik ve beraberligine bir tugla olmasini,Sünnet olan çocuklarimizin ailelerine hayirli olsun dileklerimizi iletir,Avrupa DDYD Dernegi'ne tesekkür ederiz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir.
Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.
Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz
gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com
email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.
Yorumlayan :
basri duru
Tarih : 31/12/2007 00:00:00
afyon
13/06/2007Mesaj Bilgisi
49
Aktif Üye
butun cocuk larin sunnet lri kutlu olsun
Yorumlayan :
turan susan
Tarih : 17/11/2007 00:00:00
Tekirdag/Çorlu
24/12/2005Mesaj Bilgisi
842
Fanatik Üye
ERKEKLIYE ADIM ATAN KÜÇÜK KARDESLERIMIN KÜÇÜK DÜGÜNÜNÜ (SÜNNET DÜGÜNÜNÜ)KUTLAR ALLAH BÜYÜK DÜGÜNLERINIDE GÖSTERSIN DILEYIMLE, BU HAYIR HASENAT ISLERINE ÖNCÜLÜK EDEN VE KATILAN TÜM DISLI KASABASI MENSUBU HEMSERILERIM ÖRNEK DAVRANISLARINDAN DOLAYI SÜKRANLARIMI SUNMAYI BIR BORÇ BILIRIM.BÖYLE DAVRANISLAR ILE KASABA HALKIMIZ DAHA KENETLENECEK, DAHA MANEVI DUYGULARIN KABARARAK YARDIM VE HAYIRSEVER VATANDASLARIN ÇOGALMASINA VESILE OLACAKTIR.SÜNNET AILELERINE HAYIRLI OLSUN,ALLAH BÜYÜK DÜGÜNÜNÜ GÖSTERSIN.(TURAN SUSAN KÜRT VEZIR OGLU)
Yorumlayan :
seydi sapMAZ
Tarih : 15/11/2007 00:00:00
Istanbul'dan
06/01/2007Mesaj Bilgisi
83
Çaliskan Üye
Emegi geçen tüm arkadaslardan ALLAH razi olsun cok güzel olmus insallah daha güzel günlerle bulusuruz dislime kucak dolusu selamlar
Yorumlayan :
Hacer OKUMUS
Tarih : 14/11/2007 00:00:00
Disli'den
01/07/2007Mesaj Bilgisi
180
Basarili Üye
Avrupa DDYD tarafindan kasabamizda ilk defa gerçeklestirilen sünnet söleninde programin sunuculugunu Bülent hocamiz çok güzel yapti .Kendisiyle Disli''li olarak gurur duyduk. Sölene kasabamiz disindan gelen misafirler kasabanizda son zamanlarda güzel etkinliker yapildigini duyuyorduk. Ama bugün yasadik. Dogrusu gipta ettik. bizdede böyle etkinlikler olsa diye düsünüyoruz. Ancak organizasyonu yapacak potansiyel bulamiyoruz .Çevreye iyi örnek oluyorsunuz. siz Disli''li kardeslerimizi kutluyoruz.seklinde duygularini dile getirdiler .
EFENDIMIZ(sav)hadisi seriflerinde;ey insan oglu vermenin dünyada ne kadar önemli oldugunu bilseydiniz birakin madde olarak sahip olduklarinizi vermeyi bedeninizi bile hayir yolunda vermek için yarisirdiniz diyor. hayirlarin güzel dislimizde çogalarak artmasi dilegiyle ALLAH yardimda bulunan dernegimizden ve köydeki yardimsever abi ve ablalarimizdan razi olsun sonsuz tesekürler
Yorumlayan :
ali pamukcu
Tarih : 13/11/2007 00:00:00
çokmu önemli
12/02/2007Mesaj Bilgisi
49
Aktif Üye
KASABAMIZIN HAYIR SEVEN VATANDASLARINA ÇOOOK TESEKKÜR EDRIM ALLAH RAZI OLSUN BÖYLE BIR IYILIK DÜSÜNDÜGÜNÜZ IÇIN
BOLVADIN CEZAEVI
03/03/2006Mesaj Bilgisi
27
Yeni Üye
böyle bir organizasyonda emegi gecen herkesten ALLAH razi olsun.... görmedik ama resimler çok güzel olmus sanki bende orada gibi hissettim kendimi..
Yorumlayan :
Hakan Yilmaz
Tarih : 13/11/2007 00:00:00
almanya
15/07/2007Mesaj Bilgisi
57
Aktif Üye
Böyle bir Hayir isinin gerceklesmesine vesile olan basta ADDYD Yönetim Kuruluna, Türkiyedeki ADDYD Gönüllülerine, Emegigecen ve maddi manevi katkisi olan herkese tesekkür ederim. ....öyle inaniyorumki ADDYD var oldugu Müddetce herzaman ihtiyac sahipleriine gerekeni yapacak ve böyle güzellikleri bizlere göstermeye devam edecektir.Yeterki bizler nasil elestiri yapabilirimi(Bahane,Eksik)aramayi birakip,Kücük bir Deniz Feneri olmus bu Dernegin kiymetini bilip ,maddi ve manevi katkilarimizi daha fazlalastiralim ....ki ADDYD nekadar büyürse katkisida Disli icin okadar cok olur.Saygilarimla.