Sitemizden daha önce duyurusu yapilan ve 03 DIYAD tarafindan organizasyonu yapilan Kuran-i Kerim ' i ögrenme kursu 02 Subat 2008 tarihinde ilk ders ile baslamistir. Güzel bir ortamda baslayan kursta ögretim programi su sekilde planlanmistir.
Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir.
Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.
Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz
gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com
email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.
ALLAH''IN RASÛLÜ BIR HADIS-i SERIFLERINDE SÖYLE BUYURUYORLAR:«KIYAMET GÜNÜ IKI SEY ADEMOGLU HAKKINDA SEFAATÇI OLACAKTIR.BUNLARDAN BIRI TUTULAN ORUÇ DIGERI DE KUR''AN-I KERIMDIR.KUR''AN-I KERIM KENDISINI OKUYAN KISI HAKKINDA ALLA''A SÖYLE NIYAZ EDECEKTIR:YA RABBI BENI OKUMAK IÇIN EMEK SARFETEN GECE GÜNDÜZ BENI OKUYAN,BENI ÖGRENMEK IÇIN ZAMANINI HARCAYAN BU SAHIS HAKKINDA SENDEN SAHIBIM IÇIN SEFAAT DILIYORUM.NE OLUR BU SAHSIN GÜNAHLARINI BAGISLA DA DERECESINI ARTIR DIYECEKTIR.»BU HADIS-I SERIFE GÖRE KUR''AN-I KERIMI ÖGRENMEK IÇIN GAYRET EDEN KARDESLERIMIZI TEBRIK EDIYORUM.CENAB-I ALLAH ZIHINLERINI ARTIRSIN.ÖGRETEN VE ÖGRENENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.
Yorumlayan :
Abdil TEKES
Tarih : 04/02/2008 00:00:00
30/10/2005Mesaj Bilgisi
2172
Fanatik Üye
Allah''in ilk emri: Oku, Peygamberimizin: Sizin en hayirliniz Kuar''an-i ögrenen ve ögreteninizdir, Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? düsturlarini muhatap alarak Kur''an-i ögrenen, ögreten ve sebep olanlardan Allah razi olsun. Cümlemize Kur''an okumayi, okudugunu anlamayi ve amel etmeyi nasip etsin. Allah yar ve yardimciniz olsun.
Yorumlayan :
resul uyar
Tarih : 03/02/2008 00:00:00
kaynarca
28/04/2007Mesaj Bilgisi
169
Basarili Üye
mustafa baskanimiz allah niyetini, okutmus oldugun kurani kabül eylesin insallah