Heybeli Yolunda Üzücü Kaza Sonucu Terzi Recep Amcamizi Kaybettik(Video Eklendi)
Kasabamiz Halkindan Fransa'da uzun yillar çalistiktan sonra Kasabamizda ikametini sürdüren Terzi Recep AGILÖNÜ Amcamizin kullandigi özel otomobil Halk diliyle Kizirkirse diye bilinen Heybeli Kaplicasi yolunda demir yolunu geçtikten sonra viraji alamayarak kaza yapti.
Kaza sonucu otomobilde olay yerinde Terzi Recep Amcamiz can verirken ,ayni otomobil içerisinde bulunan, esi Döndü AGILÖNÜ, Amcaoglu Kadir AGILÖNÜ ve esi Dudu AGILÖNÜ ile kiz kardesi Atike SOLMAZ (Gümüs Amcanin Esleri) yaralandilar. Yararlilardan Dudu AGILÖNÜ Teyzenin Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yogun Bakim Ünitesi'nde tedavisinin sürdürüldügü, durumunun ciddiyetini korudugunu diger yaralilarin durumlarinin gayet iyi oldugu,kazayi hafif siyriklarla atlattiklari bilgisi edinildi.
Edindigimiz son bilgilere göre 3 günlügüne kaplicalarda kalmak üzere ayni otomobil içerisinde Heybeli Kaplicasina hareket eden Recep Amca Hamidiye Köyü'nden kaplica istikametine dönerler. Ileride tren yolunu hemzemin geçitinden geçtikten sonra yolun yapilmasindan bu tarafa ilgili yolun istikametinde virajlarin kaldirilmasina yönelik hiçbir düzenleme çalismasina girisilmeyen sürekli keskin virajli ve dogru dürüst isaret levhasi bulunmayan yolda viraji alamayarak arabasi yan takla atar. ( Bu virajlarda geçtigimiz yillarda en az 3-4 ölümlü kaza meydana geldigi bilgisi edinildi.)
Maalesef emniyet kemerlerinin de bagli olmamasi nedeniyle ilk savrulmada ön kapi açilir ve Recep amcamizin bir ayagi kapiya kisilir vaziyette arabanin dis tavani altinda ezilerek beyin kanamasi geçirerek aniden can verir. Etrafta bulunan çiftliklerden yardima kosarlar yaralilara ilk müdahale edilir.Ne yazik ki Recep Amcamiz hayatini kaybettigi için ilk yardim bosunadir. 15 dakika sonra gelen bir araçla yaralilari hastaneye tasirlar.O bölgeye bakan Ilçe Jandarma Bölük Komutanligi ekibi ve Cumhuriyet Savciligi gerekli incelemeyi yaparak adli islemlerini baslatirlar.
Iste Degerli Sitemiz Ziyaretçileri; sakina sakin araca bindiginiz takdirde ilk önce LÜTFEN EMNIYET KEMERLERINIZI BAGLAYIN VEYA BAGLAMAYANLARI UYARIN ....LÜTFEN..... LÜTFEN.....
Hakkin Rahmetine kavusan Yüksel ve Latif AGILÖNÜ Kardeslerimizin babalari,Terzi Recep AGILÖNÜ Amcamiza Allahtan Rahmet yarali olan annelerimize ve Kadir Amcamiza Allah'tan acil sifalar dileriz.
MERHUM RECEP AMCAMIZ ÇOK YAKIN BIR ZAMANDA DIGER HEMSEHRILERIMIZ GIBI ARAMIZDAYDI ALLAH TAKSIRATINI AFFETSIN .. SENIN GÜLEÇ YÜZÜNÜ TERTEMIZ KALPLILIGINI ÖZLEYECEGIZ.... NUR IÇINDE YAT RECEP AMCAMIZ
CENAZE NAMAZI 06/10/2008'DE (BU GÜN ) IKINDI NAMAZINI MÜTEAKIP KILINDI.
EFENDI BILGISAYAR ADEM KÖYLÜ KARDESIMIZIN CENAZEDE YAPTIGI ÇEKIMLERINI IZLENIMINIZE SUNUYORUZ.
Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir.
Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.
Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz
gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com
email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.
ALLAH GANI GANI RAHMET EYLESIN AILESINE VE YAKINLARINA BAS SAGLIGIDILERIM
Yorumlayan :
adem köylü
Tarih : 09/10/2008 00:00:00
EFENDYcafe
09/04/2005Mesaj Bilgisi
28
Yeni Üye
Hayata ve insanlara hep gülen yüzlerle bakan Recep Enisteme ALLAH (C.C) dan rahmet ve merhamet ;geride biraktigi esi Döndü halama sihhat,evlatlarina bassagligi dilerim...! HEPIMIZIN BASI SAGOLSUN..! EFENDY BILGISAYAR & INTERNET & DIJITAL & KIRTASIYE
Yorumlayan :
ülkü uysal
Tarih : 09/10/2008 00:00:00
PARIS
08/10/2008Mesaj Bilgisi
4
Yeni Üye
SEN BIZIM BIRICIK TONTON DEDEMIZSIN SENI HIC BIR ZAMAN UNUTMAYACAGIZ O GÜLER YÜZÜNLE HEPIMIZIN KALBINI FETH ETTIN SENI COOOK SEVIYORUZ. SEN COCUKLARIN SEKERCI DEDESISIN VE DE HEP ÖYLE KALACAKSIN.
ALLAH MEKANINI CENNET EYLESIN INS.
ÜLKÜ,NAGEHAN,ABDULKADIR
TERZI RECEP''IN OGLU YÜKSELIN COCUKLARINDAN.
DEDECIGIM SENI IZINE GÖNDERDIK BIZ IZINE GELDIK COK IYI VAKIT GECIRDIK SENI GÖRDÜK PARIS''E GELDIK...VE SENI DAHA BEKLIYORUZ KI IZININ BITIPTE PARIS''E DÖNECEKSIN DIYE SENI HAVAALANINDAN ALACAGIZ BIZE GETIRIP SEKER BONBON SAKIZ DAGITACAKSIN SENINLE OTURACAGIZ ESKISI GIBI HAFTA SONLARI SIZI ZIYARETE GELECEGIZ.YAPTIGIN KAZAYA BIZ HIC INANAMIYORUZ IMKANIMIZ OLMADI KI UCAGA BINEMEDIK VEDALASAMADIK ONUN ICIN SENI HIC UNNUTMAYACAGIZ SEN BIZIM ICIN YASIYORSUN ÔLMEDIN BIZ SENI UNNUTAMIYORUZ BIZ SENI GELECEKSIN DIYE BEKLIYORUZ ÖMÜR BOYU BÖYLE SÜRECEK BIZ HIC BÜYÜMIYECEGIZ SEN HIC DÖNMEYECEKSIN. BIZ GELECEGIZ KÖYE INSALLAH KABRINI GÖRESIYE INANMAYACAGIZ.SELIM,SINAN,RECEP,MERVE,HASAN,UMRAN VE EDA
SEVGILI BABACIGIM, KABRIN NUR OLSUN, TOPRAGIN BOL OLSUN, SENDEN KALANLARA SAGLIK SIHAT UZUN ÖMÜR VERSIN...BUNDAN SONRA ACI GÖSTERMESIN. SENIN GÜLER YÜZÜN, ANLAYISINI, SÖZLERINI, HIC UNNUTAMAYIZ HEP YANIMIZDASIN BUNU BILIYORUZ. KADER OLDUGU ICIN SABIRLI OLUYORUZZ ALLAH BOL SABIR VERSIN TÜM AILE FERDINE VE YAKINLARIMIZA AMCALARIMIZ,DAYILARIMIZ, TEYZELERIMIZ, HALALARIMIZ VE KAZA ICINDE BULUNAN YAKINLARIMIZ...BASIMIZ SAGOLSUN ALLAHIN RAHMETI ÜZERINE OLSUN MEKANIN CENNET OLSUN BABACIGIM.
Yorumlayan :
turan susan
Tarih : 08/10/2008 00:00:00
Tekirdag/Çorlu
24/12/2005Mesaj Bilgisi
842
Fanatik Üye
SEVGILI DÜNÜRÜM KADIR AGILÖNÜ; HACI DUDU AGILÖNÜ''NÜNDE KAZADA YARALANDIGINI YENI ÖGRENDIM.HACI DUDU HANIMEFENDININ ALLAH C.C. YAR VE YARDICISI OLSUN.ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN.INSANOGLUYUZ HER ZAMAN, HER SEYE HAZIR OLMALI ONA GÖRE DAVRANMALIYIZ.GELINIMIZ RAZIYE, ALMANYADAKI KIZI ILE OGLU BILGINE, ONLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETINE ALLAHIM DERMAN VE SIFALAR IHSAN EYLESIN.RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.(TURAN SUSAN KÜRT VEZIROGLU)
Yorumlayan :
turan susan
Tarih : 08/10/2008 00:00:00
Tekirdag/Çorlu
24/12/2005Mesaj Bilgisi
842
Fanatik Üye
ÇOCUKLUGUMUZDA AYNI MAHALEYI PAYLASTIGIMIZ, SONRADA KARSIYA TASINAN RAHMETLI MERHUM RECEP ABIMIZIN HAKKIN RAHMETINE KAVUSTUGUNU KASABAMIZIN SITESINDEN ÖGRENDIM.MERHUM RECEP ABIGI VE ÇOCUKLARINI NAMUSLU, DINI VE IMANINA BAGLI BASKASININ ASINDA ISINDE OLMAYAN MUHTEREM BIRI OLARAK TANIDIM.ALLAH C.C. MERHUM RECEP ABIMIZE ÖDÜL OLARAK KABRINI NUR, MEKANINI CENNET, SORGU SUVALDE YAR VE YARDIMI ILE ÖDÜLLENDIRSMESINI, KEDERLI AILESINE BACANAGIM TURGUT KÖYLÜYE TÜM ES DOST VE AILE ESRAFINA BAS SAGLIGI DILERIM.(TURAN SUSAN KÜRT VEZIROGLU)
Yorumlayan :
ahmet uyan
Tarih : 08/10/2008 00:00:00
istanbul
18/08/2008Mesaj Bilgisi
56
Aktif Üye
merhuma allah tan rahmet geride kalan ailesi ve yakinlarina basi sagolsun