03 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 BELEDİYE BAŞKANI ESNAFLARLA İLK İSTİŞARE TOPLANTISINI YAPTI
BELEDİYE BAŞKANI ESNAFLARLA   İLK İSTİŞARE TOPLANTISINI YAPTI







Yeni belediye başkanımız Mustafa Karakoç 2 Nisan 2009 perşembe günü öğleden sonra saat 14.00 de belediye salonunda ilk istişare toplantısını yaptı.
Toplantıda esnaflar sorunlarıyla ilgili aşağıda belirtilen konuları dile getirdiler.
Kasabanın pazar yerinin ve pazar gününün gerekirse değiştirilmesi. Bolvadin - Dişli arasında dolmuşculuk yapan münibüslerin saat 16.00 dan sonra Bolvadin'de bulunmadığını, vatandaşların mağdur olduğunu bu duruma çözüm getirilmesi gerektiği ifade edildi. Ayrıca patpatlara susturucu taktırılması mobilyet ve patpatların oluşturduğu gürültü kirliliğinin önlenmesi. Umumi tualetlerin temiz tutulması, periyodik olarak yıkattırılması.Kasaba içersinde kullanılmayan terkos çeşmelere tıpa vurulması, su israfının önlenmesi.Yeşil alanın artırılması. Eskişehir istikametine gidilen yol tarafına yolcular için durak yapılması. Sanayi dükkanlarının ihtiyaca cevap vermediği, ihtiyaca cevap verecek şekilde yeniden yapılandırılması. önerildi.
Toplantı sıcak ve samimi bir atmosferde geçti. Esnafların dilek ve temennilerini dinleyen belediye başkanı Mustafa karakoç sorunların en kısa sürede çözüleceğini, vatandaşlarımızla zaman zaman değişik konularda istişare toplantıları yapacaklarını belirterek toplantıya katılan esnaflara teşekkür etti.











































Bu habere ait yorumlar; yorum olmaktan çıkıp karşılıklı suçlamalara dönüştüğünden dolayı pasif hale getirilmiş ve haber yoruma kapatılmıştır.

Son Güncelleme :  05/04/2009 Saat 00:01:10 Bu Haber  5506 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun