16 Mayıs 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(15/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 BELEDİYE BAŞKANININ HALKLA İLK İSTİŞARE TOPLANTISI
BELEDİYE BAŞKANININ HALKLA İLK İSTİŞARE TOPLANTISI






Belediye Başkanı Mustafa Karakoç 29 Nisan 2009 çarşamba günü saat 16.00 da belediye park kahvesinde kasabamız halkıyla ilk istişare toplantısını yaptı. Belediye başkanı belediyenin gelir gider ve borçları hakkında bilgi verdi.

Belediye çalışanlarının maaşlarının ödenemediğini, kendisininde maaş almadığını, Dişli petrol ofisinin 123 milyar zararda olduğunu belediyenin borç içinde işçilerin maaşlarının ödendiği takdirde belediyenin her ay 57 milyar zarara uğradığını bundan dolayı işçi çıkarmak zorunda kalacaklarını açıklayan belediye başkanı belediyenin toplam borcunun 1 trilyonu aşmış durumda olduğunu belirtti.

Mülkiye müfettişi istendiğini, hesapların incelettirileceğini belirterek 1999 yılında Ata Güvenir'den Apdil Uysal'ın belediyeyi devraldığında borcun 166 milyar iken on yıl içinde 1 tirilyonu aşmasının düşündürücü olduğunu vurguladı. Halkla istişare toplantısını üç ayda bir yapacaklarını belirten belediye başkanı belediyenin gelir giderlerini belediye tablosuna her ay güncellenerek asılacağını, belirtti.
















Son Güncelleme :  04/05/2009 Saat 23:23:57 Bu Haber  5426 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2074 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun