29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Afyonkarahisar Derneklerinden Piknik ve Gece Duyurusu
Afyonkarahisar Derneklerinden Piknik ve Gece Duyurusu


Afyonkarahisar Derneklerinden Piknik ve Gece Duyurusu

1.Afyonkarahisarlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Dernegi

Afyonkarahisarlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Dernegi'nin düzenlemis olduğu 5. Geleneksel Piknik ve Katmer Festivaline Tüm Hemserilerimiz Davetlidir.







2.Gebze Darıca Afyonlular Kültür ve Dayanışma Derneği

Gebze Darıca Afyonlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel hale getirilen Afyonlular gecesi hazırlıklarına başlandı. 22 Haziranda Afyonkarahisar, Gebze-DARICA’ ya çıkarma yapacak.

İstanbul Gebze ve Kocaeli de yaşayan Afyonkarahisarlılar olarak düzenlemekte olduğumuz gecemize tüm Afyonlu vatandaşlarımız davetlidir. Kocaeli/Darıca sahilinde düzenlediğimiz Afyonkarahisar tanıtım ve kültür etkinlikleri için Darıca/Gebze Afyonkarahisarlılar derneği yönetimi olarak Valimiz başta olmak üzere bütün il,ilçe ve belde belediye başkanlarımızı,Ticaret ve sanayi odası başkanımızı,işadamlarımızı ziyaret ettik.
Ahmet İpek sponsorluğunda Kanal 3’de canlı yayınlanacak etkinliğimize başta belediye başkanımız sayın Burhanettin ÇOBAN, Ticaret ve sanayi odası başkanımız Hüsnü SERTESER, Ticaret borsası başkanlığı, İl kültür turizm müdürlüğü, İkbal et ve termal,Tınaztepe belediyesi,Tınaztepe Un gıda,Çelik hayvancılık,Orta tepe hayvancılık, Oruçoğlu termal, Nur Un gıda, Kara hisar Un gıda, Döğer belediyesi, Ahmetpaşa belediyesi, Sinanpaşa belediyesi, Aftat, Cumhuriyet et ve gıda grubu ,Kasapoğlu grubu tanıtım etkinliğinde yer almışlardır. Ziyaretlerimiz devam etmektedir. Afyonkarahisarımızın tanıtım konusunda herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum ve gösterilen ilgiye teşekkürlerimi sunuyorum.

Numan BENEK
Dernek Başkanı




Kanal 3 ' ünde canlı yayınlayacağı geceye katılmak isteyen hemşerilerimiz için 03 DIYAD dernek merkezi önünden 22 Haziran 2009 Saat 19:30 ' da otobüs kalkacaktır.

Son Güncelleme :  19/06/2009 Saat 17:02:59 Bu Haber  4160 Kez Okundu



Kaynarca ' dan bildiriyor
 
Mehmet SAPMAZ

mehmetsapmaz03@hotmail.com

Sitemizde 60 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Kayıtlı Yorum Bulunamadı...