16 Mayıs 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(15/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ BELEDİYESİ KOCA ÇAYI TEMİZLETTİRİYOR
DİŞLİ BELEDİYESİ KOCA ÇAYI TEMİZLETTİRİYOR






Dişli Belediyesi Devlet Su İşlerine (DSİ) Koca Çayı temizletmeye başladı. Verilen bilgiye göre; Devlet su işlerinde görevli operatör Fikret Güçlü Gradall'la koca çayı temizlemeye başladı.Çaydan çıkan atıklar belediyenin tamperleri ile Hergelegöçen'e taşınıyor.

Koca Çayı temizleten çalışkan Belediye Başkanı Sayın Mustafa Karakoç'a teşekkür ediyor, çalışmalarda görev alan kardeşlerimize kolay gelsin diyoruz.

Daha yeşil, daha temiz Dişli için elele...
































Son Güncelleme :  18/06/2009 Saat 17:03:10 Bu Haber  5210 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2074 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Mehmet Yurdusev      Tarih : 19/06/2009 00:00:00
   
Almanya
27/04/2009
Mesaj Bilgisi
195

Başarılı Üye
 
koca cayi temizleten calisan belediye baskani mustafa karakoc a tesekkurler ediyorum koca cay hastalik saciyordu ben 60 yasin dayim ben almanyaya gelmeden evel hallibirrahim reyisin yapip temizledini biliyorum ondan sonrasini bilmeyon bir sorundaha bar hayvan pislikleri yani koyumuzun soylediyi gibi ters kollukleri koy disina cikartmak cok kokuyor pislik koyumuze gelen musefirler e karsi ayip oluyor bun pislik deyip bizleri macup ediyorlar nutven birde bullarin koydisina cikmasini isteyoz insanlah bude duzelir olur reyisimizin bunuda yapmasini rice ediyoz yapcanida umuyorum oda gurbet gezdi temizliyin ne demek oldunu bizden daha iyi biliyor tesekkurler yagci olglu mehmet yurdusev aimanya franfurt

     
     
 Yorumlayan : Özgür SOLMAZ      Tarih : 19/06/2009 00:00:00
   
AFYONKARAHİSAR
06/11/2008
Mesaj Bilgisi
77

Aktif Üye
 
DİŞLİ KASABASINDAKİ KOCA ÇAYIN TEMİZLENMESİ ÇOK GÜZEL OLMUŞ.TEMİZLİK İŞİNİ DÜŞÜNEN VE YAPTIRILMASINA VESİLE OLANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN.AYNI ÖZVERİLİ ÇALIŞMAYI KASABADAKİ UMUMİ WC LER VE BOLVADİN-DİŞLİ ARASINDA ÇALIŞAN DOLMUŞLAR İÇİNDE YAPILMASINI TEMENNİ EDİYORUM.(ÇÜNKÜ ŞEHİR DIŞINDAN GELENLERİN AKŞAM SAATLERİNDE VE HAFTA SONU DOLMUŞ BULAMAMAKTADIRLAR.)

     
     
 Yorumlayan : mehmet solmaz      Tarih : 19/06/2009 00:00:00
   
afyonkarahisar adliyesi
11/07/2007
Mesaj Bilgisi
256

Fanatik Üye
 
Yıllardır temizlenmeyen kasabamızın koca cayı nihayet duyarlı bir belediye bakanı öncülüğünde temizlenmeye başlanmış. İnanın cok sevindim yaz aylarında kasabaya varıpda hele pazarın kuruldugunda o ğün o kokuyu dumayan yoktur. başkanımıza şimdiden teşekürle edrim .emegi gecen ve sebep olanlardan ALLAH cc hepisinden razıolsun.solmaz ailesi atalca ist

     
     
 Yorumlayan : ELVEDA DURU      Tarih : 18/06/2009 00:00:00
   
İSTANBUL
11/06/2009
Mesaj Bilgisi
14

Yeni Üye
 
BU İŞTE ÇALIŞAN VE EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN ABİLERİME VE KARDEŞLERİME KOLAY GELSİN HAYIRLI ÇALIŞMALAR

     
Toplam 4 sayfada 1..234

Habere Yapılmış Toplam 34 Yorum Bulunmakta