29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 BU GÜN YAĞAN YAĞMUR, DİŞLİ VE ÇEVRESİNDEN GÜZEL İZLENİMLER (FOTO & VİDEOLU)
BU GÜN YAĞAN YAĞMUR, DİŞLİ VE ÇEVRESİNDEN GÜZEL İZLENİMLER (FOTO & VİDEOLU)



Kasabamızda öğleden sonra ve ikindi sıralarında hissedileir derecede artan hava sıcaklığının ardından ikindi namazından sonra başlayan yağmur bir saatten fazla etkisini gösterdi. Kuvvetli ve sağanak şeklinde yağan yağmur suları adeta bardaktan boşalırcasına yağması sonucu kasabamız içerisinde cadde ve sokaklarından coşarcasına aktı. Kasabamızın İnderesi Mevkiinde küçük çapta sel gelmesine ve Kocaçay'da da önemli derecede su seviyesinin yükselmesine neden olduğu görüldü.

























Kasabamız Yeni Camii Cemaati her namazdan çıkışta cami önündeki bahçede bulunan banklara oturduklarında aralarında zevkli sohbetlerin geçtiğine şahit olduk. Bizde bu güzel sohbetleri sizlerin izlenimize sunmak için kısa çekim yaptık.
Sizleri bu tatlı ve ilginç sohbet görüntüleriyle başbaşa bırakıyoruz.

























VİDEOLARI İZLEYEMİYORSANIZ LÜTFEN ALTLARINDAKİ YAZILARA TIKLAYINIZ ...


KASABAMIZ İNDERESİ MEVKİİ'NDE HAYIR SEVER DERNEĞİMİZİN DİŞLİ BELEDİYESİ VE HALKIMIZIN DAYANIŞMASIYLA YAPTIĞI ÇALIŞMALARI İÇEREN FOTOĞRAFLAR VE VİDEOLARI SUNUYORUZ



Kasabamızda yıllardır örnek çalışmalara imza atan, kasabamız içerisindeki tüm camileri yaptıran ve yaşatan derneklerimiz örnek çalışmalarına devam ediyorlar . Bu güzel çalışmalardan bir tanesi de her zaman olduğu gibi Belediye ve hayırsever vatandaşlarımızın katlılarıyla gerçekleştirilmeye çalışılmaktadır.

Kasabamız İnderesi Mevkii’nde bulunan çeşme yaklaşık üç yıldır kesik durumdaydı. Nedeni ise bu çeşmemizin su kanallarında meydana gelen tıkanma ve su kaynağında meydana gelen göçükleri nedeniyle olduğu ilgililer tarafından tespit edildi.

Geçtiğimiz günlerde bu çeşmemizin tekrar hayatta geçirilmesi amacıyla İmar ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Yaşar Gümüş Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa PAMUKÇU , İsa SAPMAZ ve Kadir ÖZTOPRAK Amcalar Belediye ile elele vererek tekrar bir su kuyusunu faaliyete geçirmişler , bu kuyudan baya güzel bir su kaynağını çeşmeye bağlamışlardır.


Fakat eski hatta bağlanan su borularının küçük olması nedeniyle tekrar en alt seviyedeyi bularak yeni suboru hattının kazım işlemi başlatılmış, gelecek günlerde daha yüksek debide suyu çeşmeye bağlamayı düşündüklerini hatta suyun fazla olması durumunda başka bir çeşmeyi yaparak halkımızın kullanımına sunacakları bilgisi edinilmiştir.

Kasabamızda geçmişten günümüze bu tür güzel faaliyetleri gerçekleştiren tüm çalışanlara ve yetkililere teşekkürlerimizi ve Allah razı olsun dileklerimizi sunuyor sizleri izlenimlerimizle başbaşa bırakıyoruz.










HAFIZA KARTIMIZIN DOLMASI SONUCU YUKARIDAKİ ÇEKİMİMİZ YARIM KALDIĞI İÇİN ÖZÜR DİLERİZ






























BU GÜZEL GÖRÜNTÜLER 5 SAATLİK BİR ÇALIŞMA SONUCUNDA DİŞLİ SEVDALILARININ İZLENİMİNE

DİŞLİLİ BÜLENT ÖĞRETMEN TARAFINDAN SUNULMUŞTUR.




Son Güncelleme :  05/07/2009 Saat 01:03:58 Bu Haber  4829 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : izzet sönmez      Tarih : 06/07/2009 00:00:00
   
DİŞLİ KASABASI
10/10/2007
Mesaj Bilgisi
389

Fanatik Üye
 
Allah Hayır için uğraşanlardan razı olsun.İşlerinde kolaylıklar versin.(İzzet Sönmez Bolvadin Bel.)

     
     
 Yorumlayan : Mustafa MERT      Tarih : 06/07/2009 00:00:00
   
Ankara
11/03/2008
Mesaj Bilgisi
89

Çalışkan Üye
 
Son yıllarda bu çeşmenin durumunu bilmiyorum ancak inderesi çeşmesinde yıllardan beri bi randumansızlık vardı, ya çok az akıyordu bazan da kesiliyordu, gördüğüm kadarı ile çok derninden kazılarak köklü bir çözüme gidilmiş, emeği geçenlerden Allah razı olsun.(Halil Oğlu)

     
     
 Yorumlayan : basri duru      Tarih : 05/07/2009 00:00:00
   
eskişehir
15/02/2006
Mesaj Bilgisi
32

Yeni Üye
 
ALLAH emeyi gecen herkesten razı olsun selamlar

     
     
 Yorumlayan : İlyas Özkaran      Tarih : 05/07/2009 00:00:00
   
Kaynarca
05/07/2009
Mesaj Bilgisi
71

Aktif Üye
 
Allah bereketinizi arttırsın, çeşmeye su getiren hayırsevenden Allah razı olsun.

     

Habere Yapılmış Toplam 4 Yorum Bulunmakta