30 Nisan 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 KASABAMIZDAN KİRAZ TOPLAMAYA GİDEN ÇALIŞKAN DİŞLİLİLER'DEN İZLENİMLER(FOTO)
KASABAMIZDAN KİRAZ  TOPLAMAYA GİDEN  ÇALIŞKAN DİŞLİLİLER'DEN İZLENİMLER(FOTO)




Baharla birlikte çapaların başlaması nedeniyle kasabamız halkından ailesinin gelirine katkıda bulunmak isteyen ana ve bacılarımız, kasaba içerisinde minibüs ve midibüs sahiplerinin çalışma organizasyonu sayesinde kasaba dışında başta Emirdağ ,Çifteler gibi değişik ilçe,kasaba ve köylereden aldıkları çapa işçiliğini yapmışlar ardındanda Kiraz mevsiminin başlamasıyla kiraz toplamak üzere başta;

Sultandağ Yelşilçiftlik gibi değişik beldelerde de bu çalışma sektöründe de çalışmalarına devam ettirdikleri ve bu sayede de kasabamıza önemli ölçüde para girişinin sağlanması, Dişlili Ailelelerin geçim sıkıntılarını bir nebze de olsun hafiflettiği hatta değişik ihtiyaçlarını da giderdikleri bilgisini edindik.

Kasabamız minibüs çalıştıran esnaflardan Hasan İBİŞ kardeşimizin cep telefonuyla çekmiş olduğu fotoğraf karelerini sizlerle paylaşmak istedik.
Sizleri Bu Fotoğraf Kareleriyle başbaşa Bırakıyoruz.












































Son Güncelleme :  06/07/2009 Saat 22:33:47 Bu Haber  5042 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : ismail gençer      Tarih : 07/07/2009 00:00:00
   
dişli
26/07/2008
Mesaj Bilgisi
63

Aktif Üye
 
Ekmek parası için çalışmaya giden kkardeşlerime ALLAH kuvvet versin ama dikkat edeceğimiz konu kendilerini parti başkanı görüpde kasabamızın iş kaynaklarını işler haline getirremiyen siyasi otariteyi kınıyor bıran önce sulu tarım için ilgenel meclis üyelerini harekete geçirip programa soksunlar bacılarımız gurbetde gitmesinler herkese sevgilerle

     

Habere Yapılmış Toplam 1 Yorum Bulunmakta