09 Mayıs 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(08/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ BELEDİYEMİZ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN İSTİŞARE TOPLANTISI
DİŞLİ BELEDİYEMİZ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN İSTİŞARE TOPLANTISI



Dişli Belediye Başkanı Mustafa KARAKOÇ Belediye adına Avrupa'da yaşayan gurbetçilerimize Bolvadin Opet Konya Lezzet Lokantası'nda istişare ve dayanışma yemeği verildi.

Bu toplantıya İlçe Jandarma Bölük Komutanımız,Avrupa DDYD Başkanımız, özellikle Avrupa'da yaşayan pek çok gurbetçimizle birlikte ,belediye meclis üyeleri ,muhtarlar,kasabamızda faaliyet gösteren derneklerimizin yöneticileri,Dişli de görevli Sağlık Ocağı Tabibimiz,bazı okulumuz idarecileri, belediye personelinin yanısıra bazı vatandaşlarımızın katıldığı gözlendi.

Belediye başkanı Mustafa KARAKOÇ Belediye adına bütün davetlilere hoş geldiniz konuşması yaptı. Davetli Avrupa da yaşan gurbetçilerimizden Dişli ile ilgili görüş ve düşüncelerini ayrıca Belediye Başkanı olarak kendilerine soru sorabileklerini belirtti.

Davetli her kesimden kasabamızın güvenliği,kasabamızda yapılmasını istedikleri önemli hususları dile getirdiler.Dişli deki derneklerin bir çatı altında toplanmalarının da gündeme geldiği istişare toplantısında bu görüşe olumlu bakanlar ve olumsuz bakan kardeşlerimiz görüşlerini açıkça ortaya koydukları görüldü.Diğer çevresel faktörlerin en iyi seviyeye çıkarılması için nelerin yapılabileceği hususunda görüşler de dile getirildi.

Bizlerde Güzel Dişlimiz'de birlik ve beraberliğimizin önemini vurgulayan yapıcı aynı zamanda tarihimizden gelen deneyimlerle kardeşlik bağlarımızın güçlendirilmesi bağlamında görüşlerimizi dile getirdik.

Toplantının istişare toplantısı olması açısından,herkesin kişisel görüşlerini açıklamasının bakımından yapıcı eleştirilerle ve Dişlimizin Güzel Dişli olmasına katkıda bulunacağına inanıyor,

Yaşadığımız Coğrafyada Bu Belde Bizim Beldemiz , Dünya nın hiçbir yerinde de geçmiş tarihi bağlarımızla, içerisinde doğup büyüdüğümüz, koşup oynadığımız,gülüp ağladığımız mübarek topraklarında , bizi biz yapan değerlerin yattığını ,tüm Dişlililer'i gerçek dünya yolcuğunda da bağrına bu toprakların basacağını, Dünyalık duygularla sevdiğimiz veya sevmediğimiz kişilere komşu olacağımızı unutmadık ve de asla unutmamamız gerekir. Artık Dünya da Dişlimiz gibi

NE BİR TOPRAK PARÇASI, NEDE DİŞLİMİZDEN BAŞKA DİŞLİ YOK!... diyor:

Tüm Dişli Sevdalılarına Güzel Dişlimizden Selam ve saygılarımızı Sunuyoruz.





















































ÖNEMLİ AÇIKLAMA

İştişare Toplantımıza Yapılan Yorumlar ; Birbirimizi üzecek tartışmalara yol açtığından durdurulmuştur. Haber yeni yorumlara kapatılmıştır.

İbrahim YILDIRIM
Admin

Son Güncelleme :  29/07/2009 Saat 02:26:36 Bu Haber  4011 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun