05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AVRUPA DİŞLİ DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ İFTAR YEMEĞİ VE BURS DUYURUSU
AVRUPA DİŞLİ DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ İFTAR YEMEĞİ VE BURS DUYURUSU


Bilindiği gibi kasabamız kökenli, orta ve ağırlıklı olarak üniversite öğrencilerimize 2001 yılından bu yana derneğimizce burs verilmektedir. Derneğimiz 2009 - 2010 öğretim yılında da kısıtlı imkanlarına rağmen burs verebilecektir. İlgi ve ihtiyaç duyan öğrencilerimiz, derneğimizin Dişli temsilcisi Mustafa Okumuş hocamızdan müracat formlarını alıp, gerekli belgeleri ekleyerek, derneğimize müracat etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimizin müracatları sosyal durumuna göre değerlendirilecek ve buna göre öncelik tanınacaktır. Zamanında müracat, yanlış ve eksik bilgi, ailenin sosyal güvencesinin olup olmadığı, olsa bile aile içinde öğrenim gören çocuk sayısının birden fazla olması, başka kuruluşlardan burs alınıp alınmadığı kararlarımızda etkili olacaktır.

Derneğimiz hiç bir öğrenci bursu için taahhhüt altına girmez. Öğrenci burslarının sürekli hale gelmesi açısından burs alan öğrencilerimizden, iş hayatına atıldıktan sonra derneğimize yardımda bulunacağına dair sözleşme istenecektir.

Burs müracatları 25 eylül 2009 tarihine kadar kabul edilecektir. Sonraki müracatlar dikkate alınmayacaktır. Müracatlar her yıl güncel belgelerle yenilenmek zorundadır. Daha geniş bilgi almak için derneğimiz yönetimine ve Dişli temsilcimiz Mustafa Okumuş hocamıza başvurabilirsiniz.

Müracatlar gizli tutulacaktır. Lütfen unutmayınız, müracat formlarının eksiksiz doldurulması ve belgelerin ilavesi şarttır. Müracatlarınızı derneğimiz Avrupa adresi olan

A-DDYD
Grossestr. 20
49 201 DISSEN - a. T. W
Deutschland

adresine, veya Mustafa Okumuş hocamıza ulaştırabilirsiniz. Derneğimizin son zamanlardaki faaliyetleriyle ilgili gelişmeleri üyelerine yazılı olarak bildirilecektir. Son bir kaç yıldır olduğu gibi fitre, zekat ve kurban konularında derneğimiz Avrupa'da yaşayan insanlarımıza yardımcı olmaya devam etmektedir. Yönetim kurulu olarak güveninize teşekkür eder, sağlık esenlik ve hayırlı ramazanlar dileriz.

Cennet Taşpınar A- DDYD Yönetim Kurulu Üyesi

Not: Derneğimiz 5 Eylül 2009 tarihinde Köln'de iftar yemeği verecektir. Bütün hemşehrilerimiz davetlidir. Köln dışından gelecek hemşehrilerimizin önceden haber vermeleri rica olunur.
Son Güncelleme :  31/08/2009 Saat 17:53:36 Bu Haber  4855 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 11/09/2009 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
BAŞTA İSA KARDEŞİM VE YÖNETİM KURULU VE TÜM ÜYE KARDEŞLERİMİN RAMAZANINI KUTLUYORUM VE BÖYLE BİRLEŞTİRİCİ VE KAYNAŞMA SAGLAYAN ETKİNLİKLERİNİZİ CANDAN KUTLUYORUM TÜM DİŞLİ Lİ KARDEŞLERİME SELAMLAR ŞİMDİDEN RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLUYORUM MUSTAFA TEKEŞ / KÜYAHYA

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 11/09/2009 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
DERNEGIMIZLE ILGISI OLANLARDA, OLMAYANLARDA MÜSTERIH OLSUN...BIZE GÜVENEN ÜYELERIMIZ GIBI. AVRUPADA PARANIN NASIL KAZANILDIGINI VE BUNUN VEBALINI YANI SORUMLULUGUNU BILIYORUZ. FALAN FILANIN HATIRI ICIN DEGIL, ALLAH RIZASI ICIN GAYRET EDIYORUZ. SELAMLARIMIZLA- (A-DDYD ADINA) ISA GEDIK- BASKAN.

     
     
 Yorumlayan : Muhammed Özdemir      Tarih : 08/09/2009 00:00:00
   
Almanya
12/02/2008
Mesaj Bilgisi
30

Yeni Üye
 
ne demek ; dogru kisilere verelim; yardima ihtiyaci olanlarin dogru veya yanlisi olmaz

     
     
 Yorumlayan : Muhammed Özdemir      Tarih : 08/09/2009 00:00:00
   
Almanya
12/02/2008
Mesaj Bilgisi
30

Yeni Üye
 
ben ddyd- yöneticilere cok güveniyorum onun icin onlari desteklemeye devam edeciyim, ayrica su yorumlari okuyunca üzüldüm, gercekten cok yazik

     
     
 Yorumlayan : mustafa şen      Tarih : 04/09/2009 00:00:00
   

16/09/2006
Mesaj Bilgisi
65

Aktif Üye
 
BURS DOĞRU KİŞİLERE VERELİM!!!

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 03/09/2009 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
ŞİMDİDEN HAYIR VE HASENATINIZI ALLAH C.C. KABÜL VE DAİM KILSIN. YARDIMLARINIZ İNŞAALLAH İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIR, İHTİYACI OLANLARA BİRNEBZEDE OLSA MELHEM OLUR DERT VE TASALARINA. SİZLERİ KUTLAR YARDIMLARINIZIN VE FAALİYETLERİNİZİN DEVAMINI DİLERİM.(Kürtveziroğlu TURAN)

     

Habere Yapılmış Toplam 6 Yorum Bulunmakta