05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 OGES SINAVINA GİREN 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE EK TERCİH HAKKI TANINDI
OGES SINAVINA GİREN 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE EK TERCİH HAKKI TANINDI


SBS 4. yerleştirmeleriyle ilgili açıklama yaptı. e-okul sitesindeki açıklamaya göre 3. tercihinde yükseltme başvuruları neticesinde Fen liseleri , Sosyal Bilimler liseleri , Anadolu Öğretmen Ve Anadolu Liseleri İle Sağlık Meslek Liselerine kayıt işlemleri 7 eylül 2009 yarihi itibariyle sona ermişti. e-okul müjdeyi verdi ve açıklamasında şöyle dendi:

3. SBS yerleştirmeleri sonucunda Fen liseleri ve Sosyal Bilimler Liselerinde toplam 173, Anadolu Liselerinde ise toplam 4389, Anadolu Öğretmen Liselerindeise toplam 162, Sağlık Meslek Liselerinde ise toplam 789 olmak üzere genel toplam 5513 kontenjanın boş kaldığı tesbit edilmiştir. Şeklinde açıklama gelmiştir.

İşte boşta kalan kontenjanların değerlendirilmesi itibariyle , yeni bir yerleştirme işlemi daha yapılacaktır.

SBS 4. yerleştirme yani tercihinde yükseltme başvuruları 11-14 Eylül 2009 tarihleri arasında mezun oldukları ilköğretim okulu müdürlüklerinden, direkt olarak öğrenci velisince e-okul ortamda yapılacaktır.

SBS 4. yerleştirme başvuruları ve sonuçları ise 16 Eylül 2009 tarihinde Bakanlığımızın internet sitesinde (http://www.meb.gov.tr) yayımlanacaktır.

Açıklaması var. Haydi 8. sınıf öğrencilerimiz son bir şansınız daha var ve bunu iyi değerlendirin.

OGES SINAVINA GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

1. VE 2. EK YERLEŞTİRMELER SONUCUNDA KASABAMIZDAN OGES SINAVLARINA GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÜMİTSİZLİĞE KAPILMADAN TERCİH YÜKSELTME VE ÖN KAYIT HAKKINDAN YARARLANARAK DAHA ÖNCEKİ OKULLARINDAN BAŞKA ÜST TERCİHLERİNDEKİ BİR LİSEYE İYİ BİR TAKİP SONUCU KAYIT HAKKINI YAKALAMALARI OKUL İDARELERİMİZ TARAFINDAN SAĞLANMIŞTIR.

8. SINIFTAN MEZUN OLUP HERHANGİ BİR OKULA KAYIT YAPTIRAN VEYA YAPTIRAMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN ,DAHA ÖNCEKİ TERCİH LİSTESİNDE YER ALAN OKULLARIN (FEN LİSESİ,A.ÖĞRETMEN LİSESİ,ANADOLU LİSESİ,SOSYAL BİLİMLER LİSESİ VE SAĞLIK MESLEK LİSELERİNDEKİ BOŞ KONTENJANLARI e-okul.meb.gov.tr ADRESİNE GİREREK ÖĞRENEBİLECEKLERDİR.

ÖĞRENCİLERİMİZ KAYITLARINI YAPTIRSALAR BİLE TERCİHLERİNDEKİ DAHA YÜKSEK SEVİYEDEKİ LİSELERİ KAZANABİLMEK İÇİN MEZUN OLDUKLARI İLKÖĞRETİM OKULLARINA BAŞVURARAK 4.TERCİHTE BULUNABİLECEKLERDİR.



TERCİHLER HAKKINDA GEREK KASABAMIZDAKİ GEREKSE KASABA DIŞINDAKİ ZİYARETÇİ ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZ 05443293615 NUMARALI TELEFONUMUZ ARADIKLARI TAKDİRDE DAHA AYDINLATICI BİLGİ KENDİLERİNE VERİLECEKTİR.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA BAŞARILAR DİLERİZ


Bülent GÜVENİR

Dişli Atatürk İlköğretim Okulu
Sınav Sorumlusu İdarecisi


Son Güncelleme :  11/09/2009 Saat 15:45:16 Bu Haber  3534 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Kayıtlı Yorum Bulunamadı...