05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Personel Alımı Duyurusu
T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Personel Alımı Duyurusu


T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Personel Alımı Duyurusu

Bankacılık hizmet ve faaliyetlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin mevzuatına ve iş akışlarına uygun olarak yürütmek üzere bankanın çeşitli şubelerinde çalışmak üzere 1000 kişi servis görevlisi alınacaktır.

Sınava Katılma Genel Şartları

1. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,
2. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
3. Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affedilmiş olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, Devlet sırlarını açığa vurma, vergi kaçakçılığı veya vergi kaçakçılığına teşebbüs ya da iştirak suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,
4. 01.01.1981 ve sonrası doğumlu olmak,
5. İşin gerektirdiği sağlık koşullarına sahip olmak ve yurdun her yerinde devamlı görev yapmasına engel bulunmadığını resmi sağlık kurulu raporu ile tevsik etmek,
6. Bankalar Kanunu’na göre Bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak,
7. İşe alım tarihi itibarıyla askerlik görevini yapmış veya erteletmiş olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,
8. Diğer resmi ve özel kurum veya kuruluşlara mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak veya mecburi hizmet borcunu ödemeyi kabul etmiş olmak,
gerekmektedir.

Sınava Katılma Özel Şartları Servis Görevlisi


Öğrenim

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Fakülte veya Yüksekokullarının aşağıda yer alan bölümleri ile bunlara denkliği yetkili makamlarca onaylanmış yabancı ülkelerdeki Fakülte ve Yüksekokulların bu bölümlerinin birinden mezun olmak,

ÖSYM tarafından 2008 ve 2009 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) “KPSSP2, KPSSP3, KPSSP4, KPSSP5, KPSSP8”, puan türlerinin birinden 70 ve üzeri puan almış olmak gerekmektedir.

Başvuru Yöntemi ve Süresi

Sınav başvuruları sadece internet aracılığıyla yapılacak olup şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

1. Bankamız internet sayfasında (www.ziraatbank.com.tr) bulunan İş Başvuru formuna T.C. Kimlik Numaranız ve tarafınızca belirlenen şifre ile giriş yaptığınızda kontrol amaçlı adınız ve soyadınız ekrana gelecektir. Bilginin şahsınıza ait olması halinde “Devam Butonu”nu kullanarak başvuru işlemine başlanılacaktır.
2. Formda yer alan fotoğraf ekle butonu aracılığıyla, 302 X 362 boyutunda (JPEG)formatında (son 6 ay içinde çekilmiş, başı açık, şahsınızı kolaylıkla tanıtabilecek nitelikteki) vesikalık fotoğrafınızı sisteme yüklemeniz gerekecektir.
3. Formun pozisyon seçimi ekranından “Servis Görevlisi“ seçilecek ve ekteki listeden sadece bir Şube/Bölge Başkanlığı tercihinde bulunulacaktır.
4. Formda yer alan alanların doğru ve eksiksiz doldurulması gerekmektedir.
5. Formda beyan ettiğiniz özgeçmiş bilgilerinin sınav başvuru koşullarına uymaması halinde başvurunuz sistem tarafından engellenecektir.
6. Formda belirttiğiniz KPSS yılı ve puan türüne göre puanınız ÖSYM veri tabanından otomatik olarak yüklenecektir. Ayrıca puan girişi yapmanız gerekmemektedir.
7. Tüm adayların müracaatları bittikten sonra, başvurularınız değerlendirilecektir. Aranan nitelikleri taşımadığı anlaşılan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Ayrıca, gerçeğe aykırı beyanda bulundukları tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılarak atamaları yapılmayacak, ataması yapılmış olanların atamaları iptal edilecektir.

Başvurular 11.09.2009 Cuma günü başlayacak ve 25.09.2009 Cuma günü saat 18.00’de sona erecektir.

Görevlendirilecek olan şubeler ve kişi sayısı ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız


Duyuruyu bize ulaştıran Metin Boyracı ' ya teşekkür ederiz.


Son Güncelleme :  14/09/2009 Saat 13:43:18 Bu Haber  3685 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 701 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Kayıtlı Yorum Bulunamadı...