29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AVRUPA DİŞLİ DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BURS DUYURUSU
AVRUPA DİŞLİ DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ  BURS DUYURUSU





Burs müracatları yüksek okullarda okuyan öğrencilerin kayıt yenilemeleri için zamana ihtiyaçları olduğu dikkate alınarak 20 Ekim 2009 tarihine kadar uzatılmıştır.

Müracatlar her yıl güncel belgelerle yenilenmek zorundadır. Daha geniş bilgi için derneğimiz yönetimine veya Dişli temsilcimiz Mustafa Okumuş Hocamıza başvurabilirsiniz.

Müracatlar gizli tutulacaktır. Müracat formlarının eksiksiz doldurulması ve gerekli belgelerin eklenmesi gereklidir. Burs almak isteyen öğrencilerimize önemle duyurulur.
Son Güncelleme :  22/09/2009 Saat 22:10:03 Bu Haber  3076 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 24/09/2009 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
BURS MÜRACAATLARI HERKESE ACIKTIR. MÜRACAAT EDEN ÖGRENCILERIMIZ, ÖNEM SIRASINA GÖRE, YANI ÖGRENCININ IHTIYAC DURUMU VEYA BIRDEN FAZLA KARDESIN ÜNIVERSITEYE GITMESI GIBI DURUMLARA GÖRE DEGERLENDIRILECEKTIR. SELAMLARIMIZLA. A- DDYD ADINA ISA GEDIK- BASK.

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 22/09/2009 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Avrupa Dişli Dayanışma Derneğinin yüksek okullarda okuyan öğrencilere burs vermesi çok güzel. Takdire şayan Yönetim kurulunu kutlarım. Ancak Yüksek okullarda okuyan öğrencilerin bu konularda yorum yazdığını görmedim. Yorum yazmak çok mu zor? Yoksa üşeniyorlar mı anlayamadım. Sizler geleceğimizin temsilcileri aydın gençlersiniz. lütfen iki satırda siz yazsanız nasıl olur. Güzel fikirlerinizden yararlansak. Öğrencilerimize yeni öğretim yılında başarılar dilerim.

     

Habere Yapılmış Toplam 2 Yorum Bulunmakta