15 Mayıs 2024 Çarçamba
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(13/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 ALMANYA'DAN HAC'A GİDECEK HEMŞEHRİLERİMİZ (ALİ YILMAZ AİLESİ)
ALMANYA'DAN HAC'A GİDECEK HEMŞEHRİLERİMİZ (ALİ YILMAZ AİLESİ)




Bu yılki Hac Mevsiminde kasabamız Halkından olupta Almanya'dan Hac'a gidecek hemşehrilerimizden Döndünün Osman Oğlu Ali YILMAZ Ağabeyimiz ve Ailesi Almanya'nın Halle-Dissen'de hac duaları yapılmış ve Hac Yemekleri verilmiş olup, 12 Kasım 2009 tarihinde gece saat 01.00'de Hannover-İstanbul Aktarmalı uçağıyla Almanya'dan Hac Yolculuğuna çıkacaklardır.

Hac yolculukları öncesinde tüm hemşehrilerimizle kendisinde hakkı olanlarla helalleşerek bu mübarek yolculuğa çıkmak isteğini dile getiren Ali YILMAZ Ağabey ve Ailesine bizlerde www.dislikasabasi.com Ekibi olarak hakkımızı helal ediyor , Tüm hemşehrilerimiz adına Bu yıl hac'a gidecek kardeşlerimizin tümüne hayırlı yolculuklar diliyoruz.


Sitemize Almanya Halle'den Ahmet DAL kardeşimiz Tarafından Gönderilen Fotoğrafları İzleniminize Sunuyoruz.






























Son Güncelleme :  15/11/2009 Saat 21:24:11 Bu Haber  5464 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : VATAN KODES      Tarih : 08/11/2009 00:00:00
   
ALMANYA
08/04/2005
Mesaj Bilgisi
323

Fanatik Üye
 
ÖNCELIKLE HACCA GIDECEK ALI AMCAYA VE AILESINE HAYIRLI YOLCULUKLAR ALLAHIM HACLARINI SIMDIDEN KABUL EYLESIN HAYIRLISI ILE GITSIN GELSINLER GERCEKTEN COK GÜZEL DUA OLDU INSALLAH BIRGÜN BIZLERDE AYNI DUYGULARLA GITMEK NASIP OLUR AYRICA AVRUPADAN VEDE KÖYÜMÜZDEN HACCA GIDECEKLERIN HEPSININ HACLARI SIMDIEN ALLAHIM KABUL EYLESIN INSALLAH EN YAKIN ZAMANDADA GIDEMEYENLERE NASIP EYLESIN BIZLER ICINDE DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN INSALLAH

     
Toplam 3 sayfada 123

Habere Yapılmış Toplam 21 Yorum Bulunmakta