03 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
  KASABAMIZ ÖĞRENCİLERİNİN KARNE SEVİNCİ VE KASABAMIZA KARLA GELEN GÜZELLİK
 KASABAMIZ  ÖĞRENCİLERİNİN KARNE SEVİNCİ VE KASABAMIZA KARLA GELEN GÜZELLİK


Milli Eğitim Bakanlığımız bünyesinde eğitim-öğretime devam eden tüm ilköğretim ve Ortaöğretim Okulları bugün karnelerin verilmesiyle birlikte sömestri tatili Öğrencilere dağıtılan karneler sonrasýnda başladı.
Kasabamızın her iki ilköğretim okulu öğrencilerin karneleri ve diğer verilerin kaydı zamanında yapılarak Milli Eğitim Bakanlığımızın bilgi bankası olan e-okul Okul Yönetim Bilgi Sistemi'nden tüm Öğrencilerimizin karneleri ve Diğer başarı belgeleri çıkartılarak öğrencileri ders Zili sonunda Dağıtımları gerçekleştirildi.
Öğrencilerimizin derslerden tamamen kopmamaları, tatilde düzenli şekilde kitap Okumaları, özellikle İlköğretim I. Kademe 1. sınıf öğrencilerimizin okuma-yazmalarını unutmamaları için anne, baba ve diğer aile büyükleri yardımıyla en az günde 1 saat okuma çalışmalarının yaptırılması ve Diğer öğrencilerimizin de için bilgilerinin kalıcılığı ve sürekli okuma ve anlamalarının sağlanarak, sınavlarda tüm derslerdeki anlama, yorumlama ve soruları kolaylıkla cevaplamadaki başarılarına Katkıda bulunacağının unutulmamasını bir kez daha hatırlatır;
Geleceğimizin Teminatı Olan Tüm Öğrencilerimize, Velilerimize ve Ailelerine İyi Tatiller diliyoruz.































































































Son Güncelleme :  24/01/2010 Saat 01:21:34 Bu Haber  4969 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 30/01/2010 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
TÜM ÖGRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM YOLLARI AÇIK OLSUN KARNELERİ PEKEYİ İLE DOLSUN AMA ÇALIŞMAYIDA UNUTMAYIN ŞİMDİ BOL BOL DİNLENİN VE 2. DÖNEM BAŞARILARA İMZA ATIN M.TEKEŞ/ KÜTAHYA

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 24/01/2010 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Öğrenciler karne tatiline girdiler. İnşallah bu sömestre tatilinde zamanlarını dinlenerek, faydalı kitaplar okuyarak, geçirirler. İkinci dönem kırık notlar aldığı derslere daha fazla çalışarak sınıfı geçerler. Eğitimci yazar Ali Erkan Kavaklı ''''Yarınlar, rahatını feda edebilenlerindir.''''Diyor. Sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed (a.s.) Çalışanlar, Allah''ın sevdiği insanlardır.'''' buyuruyor. Dağ tepesinde bir çam olamazsan, vadide bir çalı ol. Fakat en iyi çalı sen olmalısın. Çalı olamazsan, bir ot parçası ol. Bir yola neşe ver. Bir misk çiçeği olamazsan. saz ol. Fakat gölün içindeki en güzel saz sen olmalısın. Hepimiz kaptan olamayız, tayfa da olabiliriz. Dünyada hepimiz için yapacak bir şey vardır. Yapacağınız iş size yakışan iştir.

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 23/01/2010 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
SEVGİLİ GENÇ KARDEŞLERİM BU GÜZEL TAKDİR VE TEŞEKKÜR DOLU KARNELERİNİZDEN DOLAYI SİZLERİ KUTLAR VE DEVAMINI GETİRMENİZİ DİLERİM. GÜZEL KARNELERİNİZ GİBİ HAYATINIZ VE BAHTINIZDA GÜZEL OLSUN. ALLAHÜTEALA YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.SİZLER İLERİDE AMİR, MEMUR OLACAK BAZILARINIZDA BELEDİYE BAŞKANI OLUP KASABAMIZIN GELİŞMESİNE KATKIDA BULUNACAKSINIZ.SİZLER BİZİM YARINLARIMIZ VE UMUTLU GELECEĞİMİZSİNİZ.HEPİNİZİ TERİK VE TAKDİR EDEREK ÖPÜYORUM.(Kürtveziroğlu Turan SUSAN)

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta