03 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 S.S. DİŞLİ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
S.S. DİŞLİ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI



Sınırlı Sorumlu Dişli Kasabası Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Olağan Genel Kurul toplantısı 29 Ocak 2010 Cuma günü saat 14.00'de Park kahvesinde yapıldı.


GÜNDEM

1. Açılış ve yoklama yapıldı.

2. Genel kurul divan heyetinin seçimi.

3. Yönetim kurulu faaliyet raporu okundu. Müzakere edildi.

4. Denetim kurulu faaliyet raporu okundu.

5. Gelir gider tablosu ve bilanço görüşüldü.

6. Tahmini bütçe görüşüldü ve müzakere edildi.

7. Kooperatifin bir üst birliğe üye olabilmesi için yönetim kuruluna genel kurul üyeleri yetki verdi.

8. Resmi kurumlar, bankalar, tarım bakanlığının destekleme ve projeleri, Avrupa Birliği desteklemelerine müracaat için genel kurul, yeni yönetim kuruluna yetki verdi.

9.Yönetim ve denetim kurullarının 2 yıl süreliğine seçimi yapıldı.

10. Dilek ve temenniler

11. Kapanış


Gündemden Notlar

Faaliyet raporunu Yönetim Kurulu Başkanı emekli Öğretmen Galip Gümüş okudu.Kooperatifin 17 Temmuz 2008 tarihinde kurulduğunu,kooperatifin 37 üyesi olduğunu, Kasabamızda sağılır sığırlardan günde 7 ton süt elde edildiğini, bunun 800 Litresini kooperatifin satın aldığını, kalan kısmının şahıslar tarafından toplandığını belirtti.


Kooperatif Muhasibi Emekli Öğretmen Abdilkadir Yıldırım ise; Üye sayısının en az 100'e çıkarılması gerektiğini belirterek, ilçe Tarım Müdürlüğünün Tarmsal Kalkınma Kooperatifine üye olanlara karşılıksız doğan buzağı başına 165 Lira karşılıksız hibe verdiğini belirterek, kooperatifin büyümesi halinde büyük çapta hayvan besihanesi yaptıracaklarını belirtti.


İlçe Tarım Teknisyeni İsmail Yiğit Bey; ''Tarım ve hayvancılığın daha modern koşullarda yapılması, ancak kooperatifleşme ile mümkün olacaktır. Bakanlık ancak kooperatifler aracılığı ile üreticilerimizi destekliyor. Bu yüzden kooperatifçiliği desteklemek lazım'' diye konuştu.


Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri

Başkan: Galip Gümüş, Başkan Yardımcısı: Kadir Mert, Muhasip: Abdilkadir Yıldırım, Üye: M. Ali Sapmaz, Üye: İlyas Yıldırım
































Son Güncelleme :  02/02/2010 Saat 22:53:46 Bu Haber  3966 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 03/02/2010 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
EĞİTİM DÜZEĞİ YÜKSELDİKÇE EMEĞİN KARŞILIĞI NASIL DAHA İYİ ALINIR, NASIL DAHA İYİ VERİM VE KAZANCA DÖNÜŞÜR, TARIM VE HAYVANCILIĞI NASIL KARLI BİR HALE GETİRİRİM GİBİ ŞAHISLAR BİREYDEN TOLULUĞA, TOPLULUK İSE KOOPARATİF VE DERNEK ÜYELİĞİNE ADIM ATARAK HERKESİN FİKRİNDEN, GÖRÜŞÜNDEN FAYDALANACAKTIR. YENİ BAŞKAN SEÇİLEN YEYENİM GALİP GÜMÜŞ VE KOOPARATİF ÜYELERİNİ KUTLAR, ALDIĞI GÖREV BAYRAĞINI DAHA İLERİYE VE KASABA HALKININ YARARINA KULLANMALARI DİLEĞİ İLE HERKESİ KUTLUYOR VE KAZASIZ BELESIZ FAALİYETLER DİLERİM.(TEKİRDAĞ/ÇORLU''DAN TURAN SUSAN)

     
     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 03/02/2010 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
TÜM KOOPERATİF YÖNETİMİNİ VE ÜYELERİNİ AYRI AYRI KUTLUYORUM. BU MEDENİ VE KALKINMADA BİRLİK VE BERABERLİGİN ,EMEGİN KARŞILIGINI ALMADAKİ GÜCÜN FARKINA VARDIGINIZ İÇİN TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM .TÜM KASABAMIZ ÇİFTCİLERİNİ ÜYE OLMAYA CAGIRIYORUM <B İ R E L İ N N E S İ V A R İ K İ E L İ N S E S İ V A R> TÜM KASABA YÖNETİCİLERİNİNDE BU TÜR GİRİŞİMLERİ ETKİN OLARAK DESTEKLEMESİNİ VE YENİ PROJELER ÜRETEREK YARDIMLARINI RİCA EDİYORUM YOLUNUZ AÇIK OLSUN MUSTAFA TEKEŞ/KÜTAHYA

     

Habere Yapılmış Toplam 2 Yorum Bulunmakta