03 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ GELENEKLERİ TANITIM FAALİYETLERİ MERKEZ DDYD SUNAR ( VİDEO EKLENİYOR)
DİŞLİ GELENEKLERİ TANITIM FAALİYETLERİ  MERKEZ DDYD SUNAR ( VİDEO EKLENİYOR)





Güzel Dişlimiz'in Geçmişiyle Gelecek Kuşaklara Aktarma ve Kültürel Zenginliklerimizi Tanıtmak Amacıyla; Merkez Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğimizin Öncülüğünde Kasabamız Ana ve Bacılarımızın Katkılarıyla Yaklaşık 2 Yıl Önce Eğitimci Bülent GÜVENİR Tarafından Çekimler Gerçekleştirildi.

Çalışmalarımızda Doğal Ortamda Olması ve Ana ve Bacılarımızın Dişlimize Özgü Yöresel İfadelerle Zenginleştirilmesine Özen Gösterildi. Çalışmalarımızda Başta DDY Derneğimizin Yönetim Kurulu Başkanı Hacer OKUMUŞ ve Eşi Mustafa OKUMUŞ Hocamız, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ve Diğer Dernek Üyeleri Ana ve Bacılarımızın Yanında Gönüllü Yaşlı Ninelerimiz ve Annelerimiz, Küçük Kızlarımız Bu Çalışmalarımıza Önemli Katkılarda Bulundular.

Bu Çekimlerimizden Sonra Yaşlı Annelerimizden Hatice AĞILÖNÜ Annemiz Vefat Ederek Aramızdan Ayrıldı. Bazı Kızlarımız Evlenerek Yuva Kurdular.Çekimlerimize Hasta Haliyle Gelerek Önemli Katkılar Sağlayan ve Bu Yıl Aramızdan Ayrılan Şerife MERT Annemize Allah’tan Rahmet Diliyoruz.


Çekimler İçin Kasabamız Ailelerinden Tarihsel Öneme Sahip Araç-Gereç ve Giysiler Toplanmasında Fedakarlıkta Bulununan Kasabamız Halkına ve Çalışmaların Tümünde Merkez DDYD Derneğimiz Yönetim Kurulu Bacılarımız Yanında Aktif Rol Oynayan Sitemiz Editörü Mustafa OKUMUŞ Hocamıza
Teşekkür Ediyoruz.


Bundan Sonra da Kültürel ve Tarihi Öneme Sahip Çalışmalar Tarafımızdan Yapılacak Olup,Çalışmalar İçin Gerekli İstişarelerde Bulunmaya Devam Edeceğiz.

Yapılan Çalışmaların Başta Sitemizde Yer Alması İçin Gayretlerimizi Sürdüreceğimizi Belirtir,

Tüm Güzel Dişlili-Gurbetçi Hemşehrilerimize ve Yurt İçinde ve Yurt Dışında Hemşehrilerimizin Yakınında Bulunan Yakın Çalışma Arkadaşlarına,Dostlarına , Sitemiz İzleyicisi Olan ve Teşekkürlerini Aldığımız Tüm Resmi , İdari ve Adli Daire Amirlerimize Güzel Dişlimiz’den Kucak Dolusu Selam ve Saygılarımızı Sunar,
İyi Seyirler Dileriz.




DİŞLİ MERKEZ DDYD KÜLTÜREL FAALİYETLERİ 2008 1



DİŞLİ MERKEZ DDYD KÜLTÜREL FAALİYETLERİ 2008 2






DİŞLİ MERKEZ DDYD KÜLTÜREL FAALİYETLERİ 2008 4




DİŞLİ MERKEZ DDYD KÜLTÜREL FAALİYETLERİ 2008 /5


BU VİDEOYA YENİ EKLEME YAPILARAK İZLENİMİNİZE SUNULMUŞTUR








DİŞLİ MERKEZ DDYD KÜLTÜREL FAALİYETLERİ 2008 / 7








EN SON HAZIRLANAN VİDEOLAR 06/02/2010’DA YÜKLENEREK İZLENİMİZE SUNULMUŞTUR



DİĞER VİDEOLARIN YÜKLENMESİ BİTTİKTEN SONRA EKLENECEKTİR






Son Güncelleme :  07/02/2010 Saat 02:34:56 Bu Haber  6514 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 10/02/2010 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
BAŞTA BÜLENT ARKADAŞIM VE MUSTAFA HOCAM''ATEŞEKKÜR EDİYORUM EMEGİNİZE VE ELLERİNİZE SAGLIK DEVAMINI BEKLİYORUM BU TÜR KÜLTÜR ÇALIŞMALARIDA SİZE YAKIŞIR ÇALIŞMALARA KATILAN TÜM ANNELERİMİZE, ABLALARA VE KARDEŞLERİMİZEDE AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM BU TÜR ETKİNLİKLERİN DEGERİ ZAMAN GEÇTİKCE ANLAŞILIR .....DEVAMINI BEKLİYORUZ MUSTAFA TEKEŞ/KÜTAHYA

     
     
 Yorumlayan : AYTEN BÖCEK      Tarih : 08/02/2010 00:00:00
   
kütahya
11/12/2009
Mesaj Bilgisi
31

Yeni Üye
 
ÖRF VE ANANELERİMİZİ GÜNÜMÜZE TAŞIMAK VE BİZLERE GEÇMİŞİMİZİ HATIRLATMAK NE KADAR GÜZEL VE YERİNDE BİR DAVRANIŞ TEŞEKÜRLER BU AMACA HİZMET EDENLERE GEMİŞİNİ BİLMEYEN GELECEĞİNİ SAĞLAM TEMELLER OTURTAMAZ AYTEN BÖCEK KÜTAHYA

     
     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 08/02/2010 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
guzel dislimizin ne guzel adetleri varmis bu adetler hersene deyisiyor dugun odalarinin yerini salonlar aliyor hamir asinin yerini makarna gatmerin yerini bazar ekmeyi aldi eskilerin tadi kalmadi eskileri yasattiginiz icin oradaki herkesten allah razi olsun herkese selamlar.

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 07/02/2010 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Dişlimizin geçmiş kültür değerlerini tanıtan Merkez Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim Kuruluna ne kadar teşekkür etsek azdır. Yeni kuşakların atalarımızın örf ve adetlerini bilmesi, milli ve dini değerlerine bağlı olarak yetişmesi gerekir. Büyüklerimiz geçmişimizle geleceğimiz arasında köprü görevi yapmalıdır. Bizlerde onlardan desteklerimizi esirgememeliyiz.

     
     
 Yorumlayan : Mehmet Alkan      Tarih : 07/02/2010 00:00:00
   
AFYONKARAHİSAR BOLVADİN
25/04/2009
Mesaj Bilgisi
94

Çalışkan Üye
 
Dişlim için yapılan herşey güzeldir.Dişlim için çalışan herkesten Allah razı olsun.Herkese çok çok selamlar...

     
     
 Yorumlayan : fatih solmaz      Tarih : 05/02/2010 00:00:00
   
afyon
18/07/2006
Mesaj Bilgisi
54

Aktif Üye
 
DİŞLİ SİTESİNE EMEĞİ OLUP BİZLERE KASABAMIZDAN, DİĞER YURT İÇİ VE YURT DIŞINDAN BÜTÜN HABERLERİN BİZLERE ULAŞMASINI SAĞLAYAN BÜTÜN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN ÇOĞUMUZ BELKİ BİR GAZETE OKUMUYORUZ FAKAT BU DİŞLİ SİTEMİZİ KESİNLİKLE ZİYARET EDİP GÜNCEL HABERLERİMİZİ HEP BURDAN DUYUYORUZ TEKRAR TEKRAR TEŞEKÜRLERİMİ İLETİR SAYGILAR SUNARIM. Afyondan.................

     
     
 Yorumlayan : İbrahim KARA      Tarih : 05/02/2010 00:00:00
   
Afyonkarahisar
26/05/2005
Mesaj Bilgisi
212

Fanatik Üye
 
AFYONKARAHİSAR''DAN GÜZEL DİŞLİ SİTEMİZİN YAYINLARINI GURURLA TAKİP EDİYORUZ. BAHSETTİĞİNİZ GİBİ HER DİŞLİLİNİN YANINDA SİTEYİ İZLEYEN YAKIN DOST VE ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ VAR. ONLARINDA DİŞLİ SİTEMİZE VE DİŞLİLİLERE SELAMI VAR. SİTEMİZ İÇİN ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI BAŞTA BÜLENT GÜVENİR HOCAMIZI..MUSTAFA OKUMUŞ HOCAMIZI MERKEZ DDYD DERNEĞİNDEKİ ANALARIMIZI BACILARIMIZI YAPTIKLARI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI TAKDİR EDİYORUZTEŞEKKÜR EDİYORUZ..ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. (AFYONDAN ORMANCI İBRAHİM KARA)

     

Habere Yapılmış Toplam 7 Yorum Bulunmakta