01 Mayıs 2024 Çarçamba
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Hastalarımıza Yapılan Ziyaretlerimizden İzlenimler (SON FOTO VE VİDEO EKLENDİ
Hastalarımıza Yapılan Ziyaretlerimizden İzlenimler  (SON FOTO VE  VİDEO EKLENDİ





Kasabamızdaki bazı hasta kardeşlerimize ve büyüklerimize diğer editör Mustafa OKUMUŞ Hocamızla ve Cengiz AYDIN kardeşimizle birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.

Bu hastalarımızdan; Mehmet Emin AĞILÖNÜ Ağabeyin sigaraya bağlı akciğer rahatsızlığı nedeniyle Ankara'da tedavisine başlanmış, tedavisiyle birlikte sigara denilen illeti de bıraktığını yapmış olduğumuz ziyaret esnasında kendi ifadelerinden öğrendik.

M.Emin AĞILÖNÜ Ağabey sigara içmekten son derece pişman olduğunu , gençlerimize ve yetişkinlerimize sigarayı derhal bırakmaları asla sigarayı ellerine bile dokundurmamaları tavsiyesinde bulundu.






Ziyaretimiz gayet samimi ortam içinde gerçekleşmiş, M.Emin AĞILÖNÜ Ağabeyin sağlıkla ve sigaranın sağlığa yaptığı tahribatlarla ilgili görüşlerini de içtenlikle dile getirmiş olmalarından dolayı,kendilerine teşekkürlerimizi ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Cenab-ı Allah'tan Acil Şifalar diliyoruz.


MEHMET EMİN AĞILÖNÜ AĞABEY VE AİLESİNİN SEVENLERİNE MESAJI 14 ŞUBAT 2010


















Kasabamızda aldığımız duyumlar yönünde bir diğer hasta olan Kadir SAĞLAM Kadeşimize ziyarette bulunduk. Kadir SAĞLAM Kadeşimiz geçiridiği böbrek rahatsızlığı nedeniyle iki böbreğinin çalışamaz durumda olduğunu ve sürekli diyaliz makinesine bağlandığını, eşininde ani düşme nedeniyle omurilikte zedelenme olduğu için onunda hasta olduğunu,aile durumununda oldukça muhtaç olduğunu, kendisine Dişlili hayır severlerin destek verdiklerini öğrendik.

Kronik böbrek yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle bakıma muhtaç olan Kadir SAĞLAM Kadeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Cenab-ı Allah'tan kendisine ve eşine Acil Şifalar diliyoruz.



KADİR SAĞLAM KARDEŞİMİZ VE AİLESİNİN SEVENLERİNE MESAJI14 ŞUBAT 2010

















Kasabamız Halkından olup Merhum Arapların Mehmet ÖZDEMİR Amcamızın Eşleri Dudu ÖZDEMİR Annemizin de rahatsız olduğunu ,kadir SAĞLAM Kardeşimizden dönerken öğrendik kendilerine de Cengiz AYDIN Kardeşimizle birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak hayır ve dualarını ve siz değerli ziyaretçilerimize ve tüm sevdiklerine iletilmek üzere kıymetli mesajlarını aldık.

Kronik tansiyon ve buna bağlı diğer rahatsızlığı nedeniyle Dudu ÖZDEMİR Annemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Cenab-ı Allah'tan kendisine de Acil Şifalar diliyoruz.








DUDU ÖZDEMİR ANNENİN SEVENLERİNE MESAJI 14 ŞUBAT 2010





















Kasabamızda aldığımız duyumlar yönünde bir diğer hasta olan Mecit SÖNMEZ ve eşleri Çiçek SÖNMEZ Annemize de Cengiz AYDIN Kardeşimizle birlikte ziyarette bulunduk. Mecit SÖNMEZ Amcamız da geçiridiği böbrek rahatsızlığı nedeniyle heriki böbreğinin çalışamaz durumda olduğunu ve sürekli diyaliz makinesine bağlandığını, eşi Çiçek Annenin de mide ve diğer rahatsızlıkları nedeniyle hasta olduğunu öğrendik.

Kronik böbrek yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Mecit SÖNMEZ Amcamıza ve Çiçek SÖNMEZ Teyzemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Cenab-ı Allah'tan kendisine ve eşine Acil Şifalar diliyoruz.











MECİT SÖNMEZ AMCA VE AİLESİNİN SEVENLERİNE MESAJI 14 ŞUBAT 2010























Kasabamızda aldığımız duyumlar yönünde bir diğer hasta olan geçmişte göz rahatsızlığı nedeniyle sitemizden başlattığımız yardım kampanyası neticesinde yapılan ameliyat sonrasında görme yeteneğini yeniden kazanan Kemal ÖZDEMİR Kadeşimize Afyon Kocatepe Üniversitesi Mavi Hastane'de İlkokul Öğretmeni Celal GÜVENİR'le birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.

Kemal ÖZDEMİR Kadeşimiz geçirdiği böbrek rahatsızlığı nedeniyle iki böbreğinin çalışamaz durumda olduğunu ve sürekli diyaliz makinesine bağlandığını, yaklaşık 2 yıl önce de eşinden ayrıldığını , bu durumda da oldukça muhtaç olduğunu, gerekli maddi güç sağlandığı takdirde Annesi'nden böbrek nakli yapılmayı beklediğini öğrendik.

Kronik böbrek yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle yardıma ve bakıma muhtaç olan Kemal ÖZDEMİR Kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Cenab-ı Allah'tan kendisine Acil Şifalar diliyoruz.



KEMAL ÖZDEMİR KARDEŞİMİZE ACİL ŞİFALAR 15 ŞUBAT 2010























ÇOK ZOR DURUMDA BULUNAN ;KADİR SAĞLAM VE KEMAL ÖZDEMİR KARDEŞLERİMİZE DESTEK OLMAK İSTEYEN YARDIMSEVER KARDEŞLERİMİZİN bilgi@dislikasabasi.com , mustafaokumus2@hotmail.com veya bulentguvenir5@hotmail.com e-mail ADRESLERİNE BİLGİ VERİLDİĞİ TAKDİRDE İLGİLİ KARDEŞLERİMİZLE İLETİŞİM KURULARAK BANKA HESAP BİLGİLERİ YARDIMSEVERLERE GÖNDERİLECEKTİR.




Sitemize Gece Saat 01:00 Sularında Haber ve Görüntüler Eklenirken Elektriklerin kesilmesi ve Bu Sabah Kendimin ve Annemin Rahatsızlığı Nedeniyle Afyonkarahisar Mavi Hastane'ye Gitmemizden Dolayı Diğer Fotoğrafların Eklenilmesi Ancak Dönüşten Sonra Mümkün Olabilmiştir.


Son Güncelleme :  16/02/2010 Saat 16:44:57 Bu Haber  6367 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : aliserdar solak      Tarih : 02/03/2010 00:00:00
   
İstanbul
16/06/2007
Mesaj Bilgisi
919

Fanatik Üye
 
hasta olan hemşerilerimize ALLAH(c.c)tan acil şifalar dilerim.

     
     
 Yorumlayan : cemal çelik      Tarih : 28/02/2010 00:00:00
   
Bolvadin
13/05/2005
Mesaj Bilgisi
218

Fanatik Üye
 
rahatsızlığı olan hasta arkadaşlarımıza gecmiş olsun dileklerim ile yüce allah(c,c) dan acil şifalar dilerim cemal ,,bolvadin

     
     
 Yorumlayan : ABDÜLKADİR VURAL      Tarih : 27/02/2010 00:00:00
   
LÜLEBURGAZ
09/02/2009
Mesaj Bilgisi
201

Fanatik Üye
 
Cenab-ı Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin.Tekrar eski sağlıklı ve sıhhatli günlerine dönmeyi nasip eylesin.Ayrıca başta emin ağbey olmak üzere herkese ayrı ayrı slm eder tekrar tekrar geçmiş olsun diliyorum

     
     
 Yorumlayan : Ahmet Akyüz      Tarih : 19/02/2010 00:00:00
   
akyüz internet cafe
26/05/2005
Mesaj Bilgisi
41

Aktif Üye
 
herbiri birbirinden değerli olan hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletir cenab -ı Allahtan acil şifalar dilerim...

     
     
 Yorumlayan : asım PAMUKÇU      Tarih : 19/02/2010 00:00:00
   
Kütahya
08/02/2007
Mesaj Bilgisi
184

Başarılı Üye
 
BÜTÜN HASTALARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ SUNAR.ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞAALLAH.

     
     
 Yorumlayan : Celalettin Agilönü      Tarih : 19/02/2010 00:00:00
   
Almanya
13/04/2005
Mesaj Bilgisi
111

Çalışkan Üye
 
Allah tüm hasta olan hemsehrilerimize acil sifalar versin Abimide bu hastaliktan en kisa zamanda kurtarir insaallah,abi seni iyi gördüm sen yeneceksin bu zilleti ins.biz ne zorluklar atlattik öyle degilmi biran evvel toparlan ben gelene kadar ha yengemin selamini aldim onada kucak dolusu selamlar kendinize iyi bakin Allaha emanet olunuz sizlere duaciyiz selamlar..

     
     
 Yorumlayan : Sedat Akyuz      Tarih : 17/02/2010 00:00:00
   
Belcika
25/11/2005
Mesaj Bilgisi
38

Yeni Üye
 
Selamunaleykum Allahin rahmeti ve bereketi herkesin ustune olsun herkese hayirli gunler okuyupda ve video yu seyredince cok duygunlandim Allahim hasta kardeslerime acil sifa versin insallah ve memet ali agilonu abinin sigarayi biraktigina cok sevindim insalalh herkes birakir Allahin izni ve birilerinin vesilesi ile ve bana vesile olan Bulent hocam Allah tekrar razi olsun ben hanimla seyrederken videoyu adini andim aradan dakika gecmeden beni andi vallahi bu kadar kalb kalbe karsi olur derler ya cok tesekkur ederim hocam Rabbim tekrar razi olsun o gunden bu gune sukur rabbime sigara dokunmadim halde 3 sene oldu sukurler olsun birakali Kadir abiye Dudu teyzeye Mecit amca ve esi Cicek teyzeye ve Kemal kardesime Rabbimden sifalar dielrim Sedat

     
     
 Yorumlayan : gencer basri      Tarih : 17/02/2010 00:00:00
   
fransa
02/11/2006
Mesaj Bilgisi
53

Aktif Üye
 
güzel köyümün güzel insanları cenabı allahtan hepinize geçmiş olsun dileklerimi sunar allahtan acil şifalar dilerim sayın bülent hocam elinize emeğinize sağlık

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 16/02/2010 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Cenab-ı Allah tüm hastalarımıza acil şifalar lütfeylesin.Tekrar eski sağlıklı ve sıhhatli günlerine dönmeyi nasip eylesin.İmtihan dünyasında olduklarının şuuruna vararak sabrederlerse inşaallah Allah ecirlerini de verir.

     
     
 Yorumlayan : abdullah pamukcu      Tarih : 16/02/2010 00:00:00
   
çay t.m.o.
31/01/2010
Mesaj Bilgisi
48

Aktif Üye
 
tüm hastalarımıza allahtan acil şifalardiler yakınlarına geçmiş olsun dileklerimi sunarım.

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 19 Yorum Bulunmakta