01 Mayıs 2024 Çarçamba
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AVRUPA DDYD YÖNETİM KURULU SEÇİMİ 27 MART 2010 TARİHİNDE YAPILACAK
AVRUPA DDYD YÖNETİM KURULU SEÇİMİ 27 MART 2010 TARİHİNDE  YAPILACAK



SAYIN ÜYELERİMİZ

Malumunuz 25 şubat 2010 tarihi, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v.) doğum gününün yıldönümüydü. Dernek yönetim kurulu olarak daha önce almış olduğumuz karar gereğince o mübarek gecede yurt dışında ve kasabamızda velhasıl tüm geçmişlerimiz için Kur'an-ı Kerim okutulmuştur. Bu faaliyetimiz yönetimimizin son faaliyetlerinden olacaktır.


YÖNETİM KURULU OLARAK NASIL BİR YOL İZLEDİK?

Daha öncede önemle vurguladığımız gibi, sizlerin güvenine layık olmaya özen gösterdik. Her faaliyetimizi sizlere duyurduk, sizlerle paylaştık. Kasabamız menfaatına olan her işte, kişi ve kurumlarla işbirliği yapmakta ayrım gözetmedik. Kasabamızdaki siyasi faaliyetler ve olaylar, kasabamız içinde yaşayan insanları ilgilendirdiği ve onların karar vermesine inandığımız için siyasilerin hepsine eşit mesafede durduk. Hatta gerektiğinde geçici olarak, faaliyetlerimizi bile durdurduk. Kasabamız siyasetinde taraf olarak yer almak derneğimizi bölmekle aynı manaya geleceğini düşündüğümüz için, bu konunun üzerinde önemle durduk. Kasabamız siyasetinin dışında ve eşit mesafede kasabamız insanlarına ayrım gözetmeksizin hizmet verdik. Olayları bu açıdan değerlendirdiğimizde, bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Bu hizmetlerdeki ölçümüz, Allah rızası ve sizlerin güveni olmuştur.


DERNEĞİMİZDEKİ SON DURUM NEDİR?

Malumunuz üzere derneğimiz yönetim kurulu seçimleri yaklaşmaktadır. Yapılacak seçimlerin derneğimize yakışır bir şekilde olması için, elimizden gelen gayreti göstereceğiz. BİLİDİĞİ GİBİ AİDATLARINI ÖDEYEN ÜYELERİMİZ, SEÇME VE SEÇİLME HAKKINA SAHİPTİR. Bu açıdan aidatlarınızı ödeyip ödemediğinizi kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Aksi durumda aidatınızı hemen ödemeniz gerektiğini unutmayınız. Zira seçim toplantısına katılanların aidatları kontrol edilecektir. Ayrıca ödeyen üyelerimize ait bütününü kapsayan bir liste çıkarılacaktır. Halen 102 üyemiz bulunmakta erzak yardımı , Kur'an-ı Kerim okutulması ve öğrenci bursları son zamanlardaki faaliyetlerimizi kapsamaktadır. Mali durum ayrıca toplantılarımızda açıklanacaktır.


SİZDEN BEKLEDİĞİMİZ NEDİR?

Aşağıda belirttiğimiz yer ve tarihte lütfen seçimlere katılınız. Üyelerimiz iki yılda bir yapılmakta olan seçimlere bir gün vaktini ayırabilmelidir. Yoksa ''Niye böyle oldu,şöyle olsaydı daha iyi olurdu'' gibi, sözler söylemek zorunda kalmayacak, ''keşke'' gibi sözlerle pişmanlık duymanıza zeminde olmayacaktır. Yapacağımız toplantıda sadece kendi insanlarımız olacağı için, lütfen kırıcı olmamaya, bilhassa yapıcı olmaya gayret gösteriniz. Kısaca lütfen derneğimize ilgi gösteriniz, sahip çıkınız.


SEÇİM NE ZAMAN VE NEREDE YAPILACAKTIR?

Dernek yönetimimizin kararıyla toplantı günü olarak 27 mart 2010 cumartesi günü, Grosse strasse 20, 49 201 Dıssen adresinde saat 14.00'de (Versmold DITIP Camii) yapılacaktır. Divan kurulu teşekkülü, yönetim faaliyet raporu, mali durum ve seçim şeklinde planlanmıştır.


SON OLARAK

Bizlere güvendiğiniz gibi, seçilecek arkadaşlarımıza da güveneceğinizi umuyor, derneğimiz adına hayırlısı olmasını diliyor ve bütün kalbimizle şu andaki yönetimimiz olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz. SELAMLARIMIZLA





Avrupa Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Adına

İSA GEDİK

Başkan










Son Güncelleme :  15/03/2010 Saat 22:56:14 Bu Haber  3760 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 17/03/2010 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
DEGERLİ İSA KARDEŞİM VE EKİBİNİ KUTLUYORUM ,BU GÜNE KADAR ALNINLARININ AKIYLA DERNEGİ BU SEVİYEYE GETİRDİLER ÇEKTİKLERİ ZORLUKLARI BEN BİLİYORUM BAL YAPMAZ ARILAR VE BOŞ TENEKELER HALA VAR AMA SİZ EKİP OLARAK SAMİMİ VE DÜRÜST OLARAK HEPSİNİ AŞTINIZ,YILMADINIZ KASABAMIZA ELİNİZDEN GELDİGİNCE HİZMETTE YARIŞTINIZ YOLUNUZ AÇIK OLSUN ALLAHA EMANET OLUN .......AYRICA SİZE GÜÇ VE KUVVET VEREN TÜM ÜYELERİNİZİDE ÖZELLİKLE TEBRİK EDİYORUM MUSTAFA TEKEŞ / KÜTAHYA

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 16/03/2010 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Avrupa Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu; başta İsa Bey olmak üzere Yener, Cennet, Mevlüt, Soner ve Baki kardeşlerimiz şimdiye kadar Güzel Dişlimiz için hiç bir maddi karşılık beklemeksizin canla başla çalıştılar. Hafta tatillerinde, birbirlerinden kilometrelerce uzakta olmalarına rağmen biraraya gelip toplantılar yaptılar. Kasabamız için neler yapabiliriz çözüm yolları aradılar. Yıllardır Yüksek okullarda okuyan öğrencilere düzenli olarak her ay karşılıksız burs verdiler. Hala da verilmeye devam ediliyor. İhtiyaç sahibi aileler tesbit edilerek ihtiyaçlarını imkanlar nisbetinde gidermeye çalıştılar. Kasabamızın yeşillenmesi için ağaç dikme kampanyası başlattılar. Diktiler. Allah kendilerinden razı olsun inşallah.

     
     
 Yorumlayan : Hacer OKUMUŞ      Tarih : 15/03/2010 00:00:00
   
Dişli'den
01/07/2007
Mesaj Bilgisi
180

Başarılı Üye
 
Avrupa Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Merkez Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği işbirliği yapılması gereken yerlerde işbirliği yaparak kasabamız yararına etkinliklerde bulundu. Ve çok uyumlu çalıştılar. Kardeş dernek A.DDYD Yönetim kuruluna çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Avrupada işçi olarak çalışan Dişli''li A. DDYD üyelerine düzenli olarak aidatlarını yatırdıkları ve her türlü desteği verdikleri için Allah onlardan razı olsun. İnşallah yeni seçilecek yönetim kuruluda aynı azim ve gayretle yollarına devam edecektir.

     
     
 Yorumlayan : VATAN KODES      Tarih : 15/03/2010 00:00:00
   
ALMANYA
08/04/2005
Mesaj Bilgisi
323

Fanatik Üye
 
BUNDAN 10 YIL ÖNCE BIRIMIZ HEPIMIZ HEPIMIZ DISLIMIZ ICIN DIYEREK YOLA CIKILDI TAM 10 YIL BOYUNCA ILK YÖNETIMDEN SIMDIKI YÖNETIME VEDE BU DERNEGI AYAKTA TUTAN TÜM AVRUPADAKI DISLILI KARDESLERIMIZE BURDAN SONSUZ TESEKKÜRLER INSALLAH BUNDAN SONRA GELECEK YENI YÖNETIMDE TÜM DISLIM VEDE DISLILI ICIN HAYIRLI OLUR ONUN ICIN TEKRAR SIMDIKI YÖNETIME COK DEGERLI KATKILARINDAN DOLAYI BIR DISLILI OLARAK SONSUZ TEKESÜRLER HERSEYIN ENGÜZELI ESI BENZERI OLMAYAN DISLIM VEDE DISLILIM ICIN OLSUN

     
     
 Yorumlayan : izzet sönmez      Tarih : 15/03/2010 00:00:00
   
DİŞLİ KASABASI
10/10/2007
Mesaj Bilgisi
389

Fanatik Üye
 
Hizmetleriniz Çok güzel.Herkese, her muhtaçlıya elinizden geldiği kadar yardıma koşuyorsunuz. Allah yardımcınız olsun. Yeni seçilecek yönetime şimdiden başarılar. Seçiminiz hayırlı olsun. Hizmetlerinizin devamını dilerim....( ......İzzet Sönmez Bolvadin Belediyesi.....)

     

Habere Yapılmış Toplam 5 Yorum Bulunmakta