02 Mayıs 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 BOLVADİN MÜFTÜLÜĞÜ KUTLU DOĞUM GIDA KERMESİ DÜZENLEDİ (FOTOĞRAF EKLENDİ)
BOLVADİN MÜFTÜLÜĞÜ KUTLU DOĞUM GIDA KERMESİ DÜZENLEDİ (FOTOĞRAF EKLENDİ)



Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri çerçevesinde ilçemiz müftülüğünce düzenlenen Kutlu Doğum Gıda Kermesi 18-19 mart 2010 perşembe cuma günleri İmaret camisi karşısında yapılmıştır.


Kutlu Doğum Gıda Kermesine İlçe Kaymakamı, Daire amirleri, müftülüğe bağlı Kur'an Kursu öğrencileri ve çok sayıda vatandaşımız katılmıştır.İlçemizde çalışkanlığı ile bilinen Bolvadin Müftüsü Hüseyin Erdoğan Beyi kutlar,sitemiz adına başarılı çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.












































Son Güncelleme :  25/04/2010 Saat 19:53:39 Bu Haber  4404 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 28/03/2010 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Kutlu Doğum münasebetiyle tertip edilen gıda kermesini tertip eden başta sayın müftümüz Hüseyin Erdoğan Bey ve organizasyonda emeği geçen bütün çalışanlardan Allah razı olsun.Kermese ürünlerini hazırlayıp da fedakerâne bir şekilde hizmetlerini esirgemeyen bacılarımızdan da Allah razı olsun ve inşaallah o Kutlu Nebî''nin şefaatine Mevlam cümle emeği geçenlere nasip eylesin.

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 28/03/2010 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
İlçemiz Müftüsü Hüseyin Erdoğan Bey çalışkanlığının yanında ağacı, yeşili, doğayı, çok seven Anadolu insanıdır. İlçemizde göreve başladığından itibaren çok değişik alanlarda etkinlikler düzenlemesi, sivil toplum örgütleriyle işbirliği yapması dikkatlerden kaçmamıştır. Bolvadin halkının Müftü Bey''i çok sevdğini duyuyoruz.Allah kendilerinden razı olsun.

     

Habere Yapılmış Toplam 2 Yorum Bulunmakta