02 Mayıs 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
  SİGARAYI BIRAKMA KAMPANYASINDAN VE CAMİİ ÖNÜNDEN RENKLİ İZLENİMLER (VİDEO)
 SİGARAYI BIRAKMA KAMPANYASINDAN VE CAMİİ ÖNÜNDEN RENKLİ İZLENİMLER (VİDEO)





KASABAMIZDA SİGARAYI BIRAKMA KAMPANYASI HERKESİMDEN SAMİMİ DESTEKLE DEVAM EDİYOR.



Çağımızın vebası ve KÖTÜ İLLETİ diye adlandırdığımız Sigara nedeniyle genç yaşta hastalığa yakalanmalar ve ardından genç yaşta ölümlerin olması , TÜRK MİLLETİNİN EN VERİMLİ YILLARINDA eriyerek yok olma noktasına getirmesi nedeniyle, beklenen duyarlılığın giderek arttığını gözlemledik.

Hep birlikte yek vücut olarak gerek biz eğitimciler gerekse sağlık görevlileriyle el ele verdiğimiz sigarayı bıraktırma kampanyasında olumlu neticeleri sevinerek almaya devam ediyoruz.

Tarafımıza gerek sözlü gerekse çağımızın iletişim araçlarıyla e-mail ve telefonla gelen güzel duyumlardan gelecekte güzel bir toplum- sağlıklı bir toplum oluşturma adına
sevinç ve gurur duymamak elde değil.

34 yıl gibi uzun yıllar çocukluktan gençlik evresine geçtiği çağdan bu tarafa sigara illetine yakalanıpta bütün sigara tiryakilerine örnek bir irade göstererek sigara denilen illetin kendi vücudunda kendi elleriyle bile bile tahribat yapmasına dur diyen SÜLEYMAN ÇAKIL kardeşimiz ve bu örnek adımı gerçekleştirme sözünü aldığımız hepimizin tanıdığı kasabamız esnaflarından Mehmet Ali BAKAR kardeşimizin sözünün yer aldığı videoyu sunuyoruz.



Daha sonra kasabamızın kalbi sayılan Cami Önünde bir kahvehane önünde masalarına misafir olduğumuz kasabamız yaşlılarından Barabarı Amca , Yedi Aylık Bekir Amca , Akilinin Kötü Diye tanıdığımız Recep ÇINAR Amcamızla yaptığımız kısa sohbetten renkli izlenimleri sunacağız.



Camii Önü Sohbet Görüntülerinde Bazı Düzenlemeler Zaman Aldığından İlerleyen Saatlerde Bu video da Gecikmeli Olarak Gece Geç Saatlerde İzlenimize Sunulabilmiştir.


DİŞLİ'DE CAMİ ÖNÜ SOHBETLERİ -1 18 NİSAN 2010



DİŞLİ'DE CAMİ ÖNÜ SOHBETLERİ -2 18 NİSAN 2010



DİŞLİ'DE DAHA SAĞLIKLI VE SİGARASIZ GELECEK İÇİN EL ELE KAMPANYASI-1 18/04/2010


















BEN SİGARAYI BIRAKTIM VEYA BIRAKACAĞIM SÖZÜNÜ VEREN BÜYÜK-KÜÇÜK BÜTÜN KARDEŞLERİMİZİN İSİMLERİNİ bulentguvenir5@hotmail.com veya mustafaokumus2@hotmail.com ADRESİNE BİLDİRMELERİ HALİNDE SİTEMİZDE DAHA SONRA YAYINLANACAKTIR.

GEREKTİĞİNDE RÖPORTAJDA YAPILACAKTIR.




SAĞLIKLI VE SİGARASIZ BİR GELECEK İÇİN ADIM ATMAYA VAR MISINIZ ?

VARSANIZ BU GÜZEL ADIMINIZI BİZLERLE VE SİZİ SEVENLERLE PAYLAŞIR MISINIZ ?



Son Güncelleme :  25/04/2010 Saat 19:57:40 Bu Haber  5002 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 20/04/2010 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Maalesef kasabamızda son yıllarda sigaraya kurban verdiklerimiz aklıma geldi. Gözlerim doldu. Üzülmemek elde değil. Rahmetli Mecit Hoca, Rahmetli Bakkal Çakır, Rahmetli Çontunun Muammer amca, Rahmetli İsa Hocanın Veli amca, Rahmetli Ummahanın Bekir amca, Rahmetli Hicazi Uysal amca, ve en son aramızdan ayrılan Mehmet Emin ağabey. Hepsinede Allah''tan rahmet diliyorum. Daha fazla sigara kurbanı vermemek için sigara tiryakisi arkadaşların iş işten geçmeden, su köprüyü bölmeden bırakmaları için gereken tedbirleri alarak bırakmalarını diliyorum. Ne olursunuz kendinize, ailenize ve çocuklarınıza acıyın. Bu vatan sizden daha çok hizmet bekliyor.

     
     
 Yorumlayan : Mevlüt Gencer      Tarih : 19/04/2010 00:00:00
   
Paris
08/02/2010
Mesaj Bilgisi
210

Fanatik Üye
 
saygi deyer buyuklerimin mubarek ellerinden ober onlara saglik ve sihatlar dilerim masallah koyumusun geride kalan deyerli simalari bunlarin deyerini bilelim cunku sadece koyumuzde eli obulecek deyerli insanlarimiz allah sizlere saglik versin parisden cacak oglu mayer

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 19/04/2010 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
SEVİNİNCE KEYİF DİYE, ÜZÜLÜNCE TESELLİ DİYE, EFKARLANINCA EFKAR DĞITIYOR DİYE, YEMEK ARKASI TELLENDİR BİR SİGARA DİYE İÇİLEN TÜRKİYE VE DÜNYANIN İLLETİ SİGARA İNSANLARIMIZI ÖNCE MADDEN, SONRADA BEDENİNDE TAHRİBATLAR BIRAKARAK ENSON DA KANSER İLLETİNİ SARIYOR.SONUNDA PARASINI SERMAYE SAHİPLERİ, DUMANINI YEL, DERT VE TASASINI SİGARAYI KULLANANLAR ALIYOR.BENDE 1987 DEN BUYANA 2 PAKET VE ÜZERİ İÇTİM AMA 2008 YILBAŞ TÖVBE ETTİM (2,5 YIL ÖNCE) O GÜN BUGÜN HEM MADDİOLARAK (BUGÜN İTİBARI İLE 13.000 TL, ONÜÇ MİLYAR SİGARA PARASI CEBİMDE KALDI), HEM SAĞLIK YÖNÜNDEN RAHATLADIM.İNŞAALLAH HERKESE BIRAKMAK NASİP EDER YÜCE YARADAN.HERKESİ SAYGI İLE SELAMLIYORUM.(KÜRTVEZİROĞLU TURAN SUSAN)

     
     
 Yorumlayan : sami şişik      Tarih : 19/04/2010 00:00:00
   

27/11/2006
Mesaj Bilgisi
42

Aktif Üye
 
14 yaşında başladıgım sigara illetini bundan sora içmegecegimi tüm kasaba halkımıza duyuruyorum hiç karını görmedigim sigaranın artık zararınıda çekmek istemiyorum

     
     
 Yorumlayan : Mehmet Yurdusev      Tarih : 19/04/2010 00:00:00
   
Almanya
27/04/2009
Mesaj Bilgisi
195

Başarılı Üye
 
selemun elekkum sayin disli kasabalilar sikaranin zararlarini saymakla bitmez goruyorsunuz dislide ve turkiyede ve dunyada kazada olenlerden cok sikaradan olenler parasini el alir dumanini yel alir derdide bize kalir bu cumleyi atalarimiz dogru soylemis bende katiliyorum sikara icmemeye 19 senede ben ictim bu sikarayi en son doktor ya sikarayi oldurcen ya seni hangisini tercih edersin dedi bende tabiki sikarayi dedim biraktim tam birakali 20 sene oluyor balkam atmak icin caylarini hapi aldum bosattim karnimdaki pislik hele kirip oldumu yinede pislik balkam geliyor sikara pisliyi cocuklar bile seninle opusmeyor kokuyan deye onun icin sakarayi birakmamiz lazim yagci oglu mehmet yurdusev franfurt almanya

     
     
 Yorumlayan : Mehmet Yurdusev      Tarih : 19/04/2010 00:00:00
   
Almanya
27/04/2009
Mesaj Bilgisi
195

Başarılı Üye
 
selemun elekkum sayin disli kasabalilar sikaranin zararlarini saymakla bitmez goruyorsunuz dislide ve turkiyede ve dunyada kasada olenlerden cok sikaradan olenler parsiniel alir dumanini yel alir derdide bize kalir bu cumleyi atalarimiz dogru soylemis bende katiliyorum sikara icmemeye 19 senede ben ictim bu sikarayi en son doktor ya sikarayi oldurcen ya seni hangisini tercih edersin dedi bende tabiki sikarayi dedim birakti tam birakali 20 sene oluyorbalkam atmak icin saylarini hapi aldum bosattim karnimdaki pislihele kirip oldumu yinede pislik balkam geliyor sikara pisliyi cocuklar bile seninle opusmeyor kokuyan deye onun ici sakarayi birakmamiz lazim yagci oglu mehmet yurdusev franfurt almanya

     
     
 Yorumlayan : Sedat Akyuz      Tarih : 19/04/2010 00:00:00
   
Belcika
25/11/2005
Mesaj Bilgisi
38

Yeni Üye
 
Selamunaleykum cumleten koyumun guzel insanlari ilk yorumu yazmak bana nasip oldu camarada olan butun buyuklerimin ellerindne operim hepsinin selami basim ustune bende onlara selam ederim ve insallah kismet olursa haziran 25 falan koydeyim insallah ve bu arada senin adina cok sevindim Suleyman abi sigarayi biraktigina ve sana cok tesekkur ederim Bulent hocam guzel cekim icin ve vesileye devam etmen adina sigaraya karsi insallah izine gelince sigara icen koyumun guzel insanlari gormemek kaydi ile rabbimden duaciyim insallah bir gun herkes birakir herkese saygilar selamlar herkese hayirli bol helal kazanclar SEDAT AKYUZ BELCIKA

     

Habere Yapılmış Toplam 7 Yorum Bulunmakta