05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 ARTIK AFYONKARAHİSAR'IMIZIN FEDERASYONU VAR (FOTO)
ARTIK AFYONKARAHİSAR'IMIZIN FEDERASYONU VAR (FOTO)


FEDERASYON TOPLANTISI BUGÜN AKŞAM KANAL 3 ANA HABER BÜLTENİNDE YAYINLANACAKTIR

ARTIK AFYONKARAHİSAR'IMIZIN FEDERASYONU VAR

03 DIYAD 'ın da içersinde bulunduğu Marmara Bölgesi'nde yer alan Afyonkarahisarlı derneklerimizin yaklaşık 2 yıldır üzerinde çalıştığı Federasyon kurma çalışmaları 03 DIYAD dernek merkezinde yapılan son toplantı ile neticelendirildi.

AFYONKARAHİSAR MARMARA DERNEKLER FEDERASYONU (AFYONMADEF) adı ile kurulan Federasyon başta derneğimiz olmak üzere tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Federasyon başkanlığına İLYAS SEÇEN seçilmiştir.Federasyon Kurucu Üyeliğine 03 DIYAD ' dan Savaş UYAR ve Recep TEKEŞ , yine Kurucu Yönetim Kurulu'na da RECEP TEKEŞ seçilmiştir.

Yoğun çalışma temposunda yapılan tüm toplantılara katılan ve karar aşamasındaki toplantıya ev sahipliğini mükemmel bir şekilde gerçekleştiren tüm 03 DIYAD Yönetim Kurulu ' na sitemiz ve hemşerilerimiz adına teşekkürü borç biliriz. Bundan sonra da Federasyon içersinde bizi en iyi şekilde temsil edeceklerine canı gönülden inandığımızı belirtir kendilerine başarılarını devamını dileriz.

Federasyona ait basın duyurusu ve açıklamalar sitemizde güncel şekilde yer alacaktır.



03 DIYAD da yapılan toplantıya Kanal 3 televizyonu gelmiş ve çekim gerçekleştirmiştir. Yayınlanma tarihi bize ulaştırıldığında sitemizde yayınlanacaktır.

BASIN DUYURUSU


Değerli Basın Mensupları;

Güzel şehrimiz Afyonkarahisar’dan çeşitli nedenlerle ayrılan ve gurbet ellerini mesken tutan Afyonkarahisarlılar olarak üzerinde uzun süredir çalıştığımız birliğimizi ve beraberliğimizi perçinleyecek olan Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonunu (AFYONMADEF) kurmuş bulunmaktayız. İstanbul, Kocaeli ve Bursa’daki Afyonkarahisarlı derneklerimizin birlikte kurduğu federasyonumuz Afyonumuza, Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize, vatanımıza ve memleketimize hayırlı uğurlu olsun.

AFYONKARAHİSAR MARMARA DERNEKLERİ FEDERASYONUNU OLUŞTURAN DERNEKLERİMİZ;

İstanbul Afyonkarahisarlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yeni Afyonkarahisarlılar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
Büyükçekmece Tepecik Afyonkarahisarlılar Derneği
Bursa Afyonkarahisarlılar Derneği
Kocaeli Afyonkarahisarlılar Derneği
Gebze-Darıca Afyonkarahisarlılar Derneği
Dinarlılar ve Dinarı Sevenler Derneği
Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği
Bolvadin Girişim Gurubu Derneği
03 DİYAD Derneği(Dişli Kasabası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği)
AFKAYDER( Sinanpaşa Kayadibi Köyü Derneği)
Sinanpaşa Çobanözü Köyü Derneği

Federasyonumuzun kurulmasında büyük pay sahibi olan, özverili çalışmalarıyla gece gündüz hemşehrilerimize hizmet için koşturan federasyon üyesi değerli dernek başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine yine katkılarından dolayı İstanbul AFSİAD yönetim kuruluna teşekkürlerimizi sunarız.

Federasyon toplantılarımızda bizlere destek olan oturum ve Divan başkanlığını üstlenerek tarihi imza atmamızı sağlayan KOÜ Uİ Anabilim Dalı Bşk. Doç.Dr.Bekir GÜNAY Hocama teşekkürlerimizi sunarız.

Amacımız Afyonkarahisarın sosyal, ekonomik, kültürel değerlerini başta Marmara Bölgesi olmak üzere tüm yurtta ve yurt dışında tanıtımını sağlamak, hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğini, gücünü pekiştirecek etkinlikler düzenlemek ve Afyonkarahisarı ülkemizin güzide şehirleri arasına sokmak için Afyonkarahisarlı siyasetçi,bürokrat, ve iş adamlarımızla birlikte çaba sarfetmek olacaktır. Gelişmeleri siz değerli basın mensuplarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılarımla

İlyas SEÇEN
Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu Kurucu Başkanı






Federasyon toplantısından izlenimler






























































Son Güncelleme :  04/05/2010 Saat 13:54:51 Bu Haber  5675 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 701 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 05/05/2010 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu (AFMADEF) adı ile kurlan federasyon tüm Afyonlu ve Dişlili hemşehrilerimize hayırlı olsun. Federasyon kurucusu üyeliğine 03 DİYAD''dan seçilen Recep Tekeş ve Savaş Uyarı kutlarım. Allah sizlerden razı olsun uzun süredir çalışmaları sürdürdünüz ve sonuca ulaştınız. İyiki varsınız.

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 04/05/2010 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Istanbuldaki Afyonkarahisarlilar federasyonunun hemsehrilerimizin yararina hizmet edeceginden eminim. Yardim ve emegini esirgemeyen bütün hemsehrilerime selamlarimla. ISA GEDIK AVRUPA DISLI DER. BASK.

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 03/05/2010 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
Afyonkarahisar Marmara Dernekler Federasyonu Kurulması Çalışmalarını Başarıyla Gerçekleştiren Ekibin Tüm Üyelerine , Başkanlığa Seçilen İlyas SEÇEN Bey Kardeşime , Federasyon Kurucu Üyeliğine ve Kurucu Yönetim Kurulu''na Seçilen Dişlimizi İstanbul Metroplünde Başarıyla Temsil Eden , 03 DIYAD Derneğimizin Kıymetli Neferlerinden ; Savaş UYAR Bey ve Recep TEKEŞ Bey Kardeşimize Hayırlı Olsun ve Başarı Dileklerimi İletiyor ; İstanbul''da , Ülkemizin Diğer Yörelerindeki ve Dünya Ülkelerindeki Hemşehrilerimize , Güzel Dişlimiz''den En Derin Muhabbetlerimi İletiyorum...

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta