05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Güzel Dişli Hıdrelleze Hazır
Güzel Dişli Hıdrelleze Hazır





Baharın gelmesiyle kasabamızın kırlarında, bağlarında ve bahçelerinde havaların daha da ısınmasıyla canlanma göze çarpıyor.

Kasabamızda bahar sevincinin doya doya yaşandığı geleneksel "Hıdrellez Şenlikleri" bu yılda coşku içerisinde kutlanmayı bekliyor. Özellikle son 6 yıldır Güzel Dişlimizin gözde mesire yeri halini alan ilk ismiyle ve açılış anıyla hafızalarımızda canlılığını muhafaza eden "Hıdrellez Tepesi"nde tüm hazırlıkların yapıldığını çimlerin ve diğer çevre düzenlemelerinin yapıldığını ve Hıdrelleze hazır hale getirilmeye çalışıldığını yerinde gördük.

Park alanında adını meşe odunu közünde yaptığı mangallarla "Mangal Ustası" diye duyuran Kamil ŞİŞİK Kardeşimiz ve aileside hazırlıklara büyük ölçüde katıldıklarını, gösterdiklerini, yaptıkları et çeşitleri yanında Dişlimize özgü oldukça büyük mantarlarla bile müşterilerinin damak zevkine hitap edeceklerini ifade ettiler.



Yaptığımız gezide Belediyemizin ve Tüm Dişlili Derneklerin Öncülüğünde Dişlililer'in yardım ve katkılarıyla 2 yıl önce bu tepede oluşturulan , şuanda da bakımının sürekli yapıla geldiği, değişik ağaç türleri ve süs bitkileriyle dikimi yapılan park alanının da güzel bir görüntüye kavuştuğunu gözlemledik.

Sizleri "Hıdrellez Tepesi"nden Renkli İzlenimlerimizle Başbaşa Bırakıyoruz.

















































Son Güncelleme :  04/05/2010 Saat 08:08:39 Bu Haber  4919 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : fatih öztoprak      Tarih : 05/05/2010 00:00:00
   
Bolvadin Devlet Hastanesi
04/05/2010
Mesaj Bilgisi
210

Fanatik Üye
 
hıdrellez tepesinde çalışan kamil abi ve diğer personele sevgi ve selamlarımı sunarım.kamil abimizin orada sunmuş olduğu hizmeti her zaman takdir ediyoruz.park alanımız da her zaman ki güzelliğini koruyor.emeği geçen herkesten allah razı olsun.

     

Habere Yapılmış Toplam 1 Yorum Bulunmakta